ים יקר

dance of life

New member
ים יקר

ים, מקסים, קסום, אבוד, אפל מאחר והחלטתי לא לכתוב יותר לאנשים שעושים לי רע, החלטתי לפחות לכתוב לך, שאתה עושה לי טוב.. שבוע שעבר עמדתי על המזח שבנו עליך בני האדם האנוכיים. ואתה כל כך יפה, אינך נוטר טינה על מה שעשו לך - על הזיהום, על המזח הכואב שהקימו ממש מעליך. אני עומדת שם, הבחור שלידי מחבק אותי ומזמזם איזה שיר. והוא מלטף לי את השיער ואני לא רוצה להיות שם. אני מתסכלת עליך ים, ואני תוהה, מה יקרה אם אצטרף אליך. אלך לאיבוד בין הגלים ולא אשוב לעולם. אני כל כך רוצה לבכות לך, להפיל את הדמעות שלי אליך, שלא ייראו ואיש לא ישמע, ואיש לא ידע. אבל הקמתי מחסום כזה - "לא בוכה יותר" לא מסוגלת גם אם רוצה. ואני עומדת שם כל כך לא רוצה להיות שם, לא רוצה להיות קיימת ואת הבחור שלידי הייתי מחליפה באחר, שאפילו לא יודע שאני אוהבת את הים כל כך. ואם היה יודע, לא היה אכפת לו. ואם היה אכפת לו, רק היה אומר "לכי אל הים". הוא לא היה עומד איתי ליד הים ובוהה בו כמוני, מבין את השקיעה, סופר את הגלים. אותו אדם, אשכח, ואטביע זכרונותיו לעד בעומק אינסופי. ים יקר, רוצה להיות לצדך תמיד, למות איתך בשקט, בערפל שלך... להיות ים הדמעות של כולם, אבל ללא הצורך לבכות... כל כך הקסמת אותי באותו ערב, לא ידעתי שאתה יכול להיות יפה כל כך, ועם זאת עצוב כל כך. ים, קח אותי אליך רוצה להתפוגג..

dance of life

New member
...

I'll never let you see The way my broken heart is hurting me I've got my pride and I know how to hide All the sorrow and pain I'll do my crying in the rain If I wait for stormy skies You won't know the rain from the tears in my eyes You'll never know that I still love you so Only the heartaches remain I'll do my crying in the rain Raindrops falling from heaven Could never take away my misery Since we're not together I pray for stormy weather To hide these tears I hope you'll never see Someday when my crying's done I'm gonna wear a smile and walk in the sun I may be a fool But till then, darling, you'll never see me complain I'll do my crying in the rain Since we're not together I pray for stormy weather To hide these tears I hope you'll never see Someday when my crying's done I'm gonna wear a smile and walk in the sun I may be a fool But till then, darling, you'll never see me complain I'll do my crying in the rain I'll do my crying in the rain I'll do my crying in the rain I'll do my crying in the rain

I Was Hoping

New member
רגע הפחדת אותי

אמרת שהוא לקח ממך את הכתיבה שלך מהר באתי לכאן לבדוק אך הנה לא הפלא ולא פלא את כאן עדיין כותבת ישר על מיתרי ליבי כמו תמיד אל תתני לא לו ולא לאחר לקחת ממך את היקר לך את כל מה שמדהים וששלך את הכתיבה המדהימה שלך ששוטפת אותי בחום כל פעם מחדש איתך באש ובמים האחות הצעירה שמעולם לא הייתה לי אני מחבקת אותך כל כך חזק ואוהבת אהבת אחיות עד הסוף וזה יהיה סוף טוב, את יודעת הילה שלך

באתי לכבות את המחשב

אבל כמו תמיד אני מציצה לפורום לראות שהכל שוכן בו טוב .. וגו'ליה תתני לי שניה לצטט את מה שכתבת :החיים רק מתחילים - הבט קדימה בגאווה - פקח את העיניים - שכח את העבר, חתום על העתיד - השמחה עוד לפניך!" זהו עכשיו אני הולכת לישון , אני אקום בבוקר ואני מקווה שההרגשה שלך תשתפר .. התקווה שלך , העתיד שלך,השמחה שלך עוד לפניך .. עד כמה שהים קורא לך ,הוא לא זועק אליך כמו שהחיים שלך זועקים תחיי קחי נשימה .. תחשבי על עתיד טוב יותר .. שיהיו לך חלומות מתוקים - יהיה טוב יקירה שלי , יהיה טוב .. את שואלת מתי ? אני עונה ברגע שההוא למעלה יחליט . אני בטוחה שיש לו עוד תוכניות לגביך ... החזיקי מעמד .. החיים משתבחים עם השנים.. שלך, אור הירח

בדדי

New member
הכתיבה אל הים...

הזכירה לי שיר ששרה חווה אלברשטיין: על החול החם הנושק לים, כף רגלה, קטנה, לא תשוב לשם. היא פסעה, שקטה, צעדה לבדה, בלי מילים אל המים, בעצב. הגלים כיסו את פניה, מים כחולים מלח וקצף. איזה מין כאב את קולך השתיק, איך אותך הכניע כאב עתיק. חרש הגלים סובבו ועטפו את גופך, ונשקו לעינייך. הם איתך עדיין בלב הים הגדול, אלף שיריך....

ה מוזה

New member
כשעצובים הולכים לים

לכן הים מלוח ... ג'וליה של הים הים כמו נפש האדם , לפעמים רגוע ושקט יש ימים שהוא מתנפץ לו בקול סערה חזקה לעיתים הוא נשבר בדממה בשעות החשיכה הוא יודע גם לקצוף ולרגוז ולהיות מלא חימה לא תמיד הגלים השקטים הם עדות לשקט שמתחתם דבר אחד מבדיל את הים מבני התמותה הוא אמיתי .. הוא אינו יודע להיות אחר תהיי אמיתית עם עצמך , תקיפי את הים הפנימי שלך באנשים שאת רוצה להיות מוקפת בהם שבלילות מול הים יעמוד לצידך מישהו שאכפת לו מישהו שאת רוצה .. הים ג'וליה יקירתי פולט אל החוף את כל הזיהום הפנימי מתנקה מכל השברים והלכלוך כל מה שהושלך אליו ..יטבע במצולות מה שאינו נפש הים יפלט לו אל החוף במשך הזמן היופי של הים ג'וליה .. הוא היכולת שלו לגרום לנו להביט לאופק להביט למרחב לנשום עמוק .. להרגע הסכר שלך בבוא היום בנגיעה רכה יעלם כלא היה ודמעות מלוחות יביאו עימן הקלה שמרי לי עליך ילדה

תגובה

זה יפה לאהוב משהו אין סופי כי אז גם מרגישים שהאהבה אין סופית ואולי אם היית משתפת את הבחור שחיבק אותך יכול להיות שהוא היה לומד להעריך את הים

dance of life

New member
ים של אנשים טובים

לא באמצע הדרך כי אם בסופה. את הסוף שלי רק אתם עוצרים. אתם סוד שלי, כל אחד מכם. מעין נס קטן/גדול שלא חשבתי שאזכה בו. כמו ים, כמו שמוז כתבה, אני פולטת החוצה את הכאב ממני.. ואתם תמיד פה להבריח אותו רחוק רחוק, ואתם מחבקים אותי עם המילים שלכם. תודה, אין בי מילים לאהבה העצומה שנאי מקבלת פה.

למעלה