אולי לא הטיפ שקיווית לשמועילד שלישי
שלום אני שייכת לקופ"ח כללית + מושלם האם יש לכן טיפים לטיפול עבור ילד שלישי ? מה העלויות (מיקומניפולציה) ? היכן עדיף לעשות אם המימון באחריותי? תודה
עשיתי לך חיפוש קטןילד שלישי
שלום אני שייכת לקופ"ח כללית + מושלם האם יש לכן טיפים לטיפול עבור ילד שלישי ? מה העלויות (מיקומניפולציה) ? היכן עדיף לעשות אם המימון באחריותי? תודה
ילד שלישיילד שלישי
אז בכל זאת משלמים כ-9500 ש"חילד שלישי
נויה שלום, טיפים אין (ואם היו לי הייתי מיישמת על עצמי) אבל באשר לעלויות אז ככה, נכון למאי 2003 הן היו (בתל השומר): הפרייה IVF שלב א כולל בדיקה הורמונלית - 3969 ש"ח הפרייה IVF שלב ב (לא כולל דמי אשפוז) - 4784 ש"ח מיקרומניפולציה - 3481 ש"ח אשפוז-בערך 3000 ש"ח תרופות - תלוי אלו וכמה בכללית מושלם את יכולה לקבל החזר של עד 5500 (אולי 5700 ש"ח) והם יסבירו לך שם את כל הטפסים שצריך לצרף. אם את זקוקה לפרטים נוספים אשמח לעזור. בהצלחה, הילה של שירה ומאיה
אכן הבדל עצום!אז בכל זאת משלמים כ-9500 ש"ח
במכבי 7 מחזורים לא משלמים כלום!!! חוץ מזריקות, כמובן. אם עושים בבית חולים פרטי (אסותא, מדיקל סנטר) אז משלמים 1100 ש"ח ומקבלים החזר של 50% במקום 83% בילדים ראשון ושני.
מאוד עצובה המחשבהאז בכל זאת משלמים כ-9500 ש"ח
במכבי 7 מחזורים לא משלמים כלום!!! חוץ מזריקות, כמובן. אם עושים בבית חולים פרטי (אסותא, מדיקל סנטר) אז משלמים 1100 ש"ח ומקבלים החזר של 50% במקום 83% בילדים ראשון ושני.
אז ההריון הבא יהיה תאומים...מאוד עצובה המחשבה
שאם ההריון הבא (אחרי זה שעובדים עליו)לא יהיה ספונטני,אולי לא יהיו לי עוד ילדים,כי מאוד קשה לממן כאלה סכומים,במיוחד שזה יכול להיות מספר מחזורי טיפול. אמא של נטע...קצת עצובה פתאום...
וואו אני בהלם מהסכומיםאז ההריון הבא יהיה תאומים...
אני באמת חושבת ששווה לעבור למכבי אחרי (או בזמן) ההריון השני.
בהחלט שווהוואו אני בהלם מהסכומים
בלאומית לילד שלישי ההשתתפות העצמית בבית חולים ציבורי 500 ש"ח ובבית חולים פרטי 1000 ש"ח. שווה לעבור קופ"ח לצורך העניין.
אני מתכננת לעבור למכבימאוד עצובה המחשבה
שאם ההריון הבא (אחרי זה שעובדים עליו)לא יהיה ספונטני,אולי לא יהיו לי עוד ילדים,כי מאוד קשה לממן כאלה סכומים,במיוחד שזה יכול להיות מספר מחזורי טיפול. אמא של נטע...קצת עצובה פתאום...
משלמים ועוד איךאז בכל זאת משלמים כ-9500 ש"ח
ומה המחיר להחזרת מוקפאיםילד שלישי
נויה שלום, טיפים אין (ואם היו לי הייתי מיישמת על עצמי) אבל באשר לעלויות אז ככה, נכון למאי 2003 הן היו (בתל השומר): הפרייה IVF שלב א כולל בדיקה הורמונלית - 3969 ש"ח הפרייה IVF שלב ב (לא כולל דמי אשפוז) - 4784 ש"ח מיקרומניפולציה - 3481 ש"ח אשפוז-בערך 3000 ש"ח תרופות - תלוי אלו וכמה בכללית מושלם את יכולה לקבל החזר של עד 5500 (אולי 5700 ש"ח) והם יסבירו לך שם את כל הטפסים שצריך לצרף. אם את זקוקה לפרטים נוספים אשמח לעזור. בהצלחה, הילה של שירה ומאיה
"מחירון" מוקפאיםומה המחיר להחזרת מוקפאים
לילד שלישי בכללית? תודה מראש.
תודה ובהצלחה לכולם"מחירון" מוקפאים
המחיר נכון ל-1.2003 היה 3095 ש"ח. בהצלחה, הילה של שירה ומאיה
אין לי מה להוסיף על המידע שקיבלתילד שלישי
וואלה, אז זה הזמן לעבור למכבי!אין לי מה להוסיף על המידע שקיבלת
אכן, גם אני מצאתי ש"מכבי" היא קופת החולים הידידותית ביותר לילד השלישי ומעלה. בכל אופן, ברוכה המצטרפת אלינו ושיהיה בהצלחה!
אמפולות גונל Fילד שלישי
שכנעתן אותי לעבור למכביילד שלישי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.