ילד שלישי

מצב
הנושא נעול.

נויה 2

New member
ילד שלישי

ילד שלישי
שלום אני שייכת לקופ"ח כללית + מושלם האם יש לכן טיפים לטיפול עבור ילד שלישי ? מה העלויות (מיקומניפולציה) ? היכן עדיף לעשות אם המימון באחריותי? תודה

העין ה 3

New member
אולי לא הטיפ שקיווית לשמוע

ילד שלישי
שלום אני שייכת לקופ"ח כללית + מושלם האם יש לכן טיפים לטיפול עבור ילד שלישי ? מה העלויות (מיקומניפולציה) ? היכן עדיף לעשות אם המימון באחריותי? תודה
אולי לא הטיפ שקיווית לשמוע
אם את עדיין צעירה והילדים שיש לך עדיין קטנים ויש לך מספיק סבלנות, שווה לעבור לקופת חולים מכבי. היתרון הוא שהמימון כמעט זהה לילדים ראשון ושני. החסרון הוא שתאלצי לחכות שנתיים. אם אין לך את הזמן הזה (מכל סיבה שהיא), אני לא יודעת לענות לך לגבי קופת חולים כללית. אני יודעת שהם הכי "קמצנים" בילד שלישי מכל הקופות.

אםל2

New member
עשיתי לך חיפוש קטן

ילד שלישי
עשיתי לך חיפוש קטן
ומצאתי שמגיעים לך 6 ניסיונות הפרייה לילד שלישי. במכבי (מגן) מקבלים 7. לא יודעת אם כדאי לך לעבור קופה ולחכות שנתיים בשביל הנסיון הנוסף.... שיהיה לך בהצלחה!

hillawr

New member
ילד שלישי

ילד שלישי
ילד שלישי
נויה שלום, טיפים אין (ואם היו לי הייתי מיישמת על עצמי) אבל באשר לעלויות אז ככה, נכון למאי 2003 הן היו (בתל השומר): הפרייה IVF שלב א כולל בדיקה הורמונלית - 3969 ש"ח הפרייה IVF שלב ב (לא כולל דמי אשפוז) - 4784 ש"ח מיקרומניפולציה - 3481 ש"ח אשפוז-בערך 3000 ש"ח תרופות - תלוי אלו וכמה בכללית מושלם את יכולה לקבל החזר של עד 5500 (אולי 5700 ש"ח) והם יסבירו לך שם את כל הטפסים שצריך לצרף. אם את זקוקה לפרטים נוספים אשמח לעזור. בהצלחה, הילה של שירה ומאיה

העין ה 3

New member
אז בכל זאת משלמים כ-9500 ש"ח

ילד שלישי
נויה שלום, טיפים אין (ואם היו לי הייתי מיישמת על עצמי) אבל באשר לעלויות אז ככה, נכון למאי 2003 הן היו (בתל השומר): הפרייה IVF שלב א כולל בדיקה הורמונלית - 3969 ש"ח הפרייה IVF שלב ב (לא כולל דמי אשפוז) - 4784 ש"ח מיקרומניפולציה - 3481 ש"ח אשפוז-בערך 3000 ש"ח תרופות - תלוי אלו וכמה בכללית מושלם את יכולה לקבל החזר של עד 5500 (אולי 5700 ש"ח) והם יסבירו לך שם את כל הטפסים שצריך לצרף. אם את זקוקה לפרטים נוספים אשמח לעזור. בהצלחה, הילה של שירה ומאיה
במכבי 7 מחזורים לא משלמים כלום!!! חוץ מזריקות, כמובן. אם עושים בבית חולים פרטי (אסותא, מדיקל סנטר) אז משלמים 1100 ש"ח ומקבלים החזר של 50% במקום 83% בילדים ראשון ושני.

אםל2

New member
אכן הבדל עצום!

במכבי 7 מחזורים לא משלמים כלום!!! חוץ מזריקות, כמובן. אם עושים בבית חולים פרטי (אסותא, מדיקל סנטר) אז משלמים 1100 ש"ח ומקבלים החזר של 50% במקום 83% בילדים ראשון ושני.
אכן הבדל עצום!

מאוד עצובה המחשבה

מאוד עצובה המחשבה
שאם ההריון הבא (אחרי זה שעובדים עליו)לא יהיה ספונטני,אולי לא יהיו לי עוד ילדים,כי מאוד קשה לממן כאלה סכומים,במיוחד שזה יכול להיות מספר מחזורי טיפול. אמא של נטע...קצת עצובה פתאום...

העין ה 3

New member
אז ההריון הבא יהיה תאומים...

מאוד עצובה המחשבה
שאם ההריון הבא (אחרי זה שעובדים עליו)לא יהיה ספונטני,אולי לא יהיו לי עוד ילדים,כי מאוד קשה לממן כאלה סכומים,במיוחד שזה יכול להיות מספר מחזורי טיפול. אמא של נטע...קצת עצובה פתאום...
אני באמת חושבת ששווה לעבור למכבי אחרי (או בזמן) ההריון השני.

ע נ ב ל 2

New member
וואו אני בהלם מהסכומים

אני באמת חושבת ששווה לעבור למכבי אחרי (או בזמן) ההריון השני.
וואו אני בהלם מהסכומים
בלאומית לילד שלישי ההשתתפות העצמית בבית חולים ציבורי 500 ש"ח ובבית חולים פרטי 1000 ש"ח. שווה לעבור קופ"ח לצורך העניין.

העין ה 3

New member
בהחלט שווה

וואו אני בהלם מהסכומים
בלאומית לילד שלישי ההשתתפות העצמית בבית חולים ציבורי 500 ש"ח ובבית חולים פרטי 1000 ש"ח. שווה לעבור קופ"ח לצורך העניין.
בהחלט שווה
רק בתנאי שיש לנויה זמן. אני לא יודעת בת כמה היא ובני כמה הילדים שלה.

אני מתכננת לעבור למכבי

מאוד עצובה המחשבה
אני מתכננת לעבור למכבי
אחרי הלידה הקרובה. צריך לעשות את כל ההכנות לטיפול החדש הרבה לפני שזה רלוונטי (כמו, למשל, לבקש מבית החולים את צילום התיק הרפואי. בפעם הזאת זה לקח חודשיים שלמים של בירוקרטיה וטירטורים ואם הייתי עושה את זה מיד אחרי הלידה הייתי מתרגזת פחות לקראת התחלת הטיפול)

hillawr

New member
משלמים ועוד איך

משלמים ועוד איך
אני עדיין משלמת את ה"משכנתא" על הטיפול האחרון (בערך 1300 ש"ח לחודש) שהיה באפריל ונכשל. אמת, במכבי לא משלמים כלום אבל הסיבה שבגללה אני נשארת בכללית היא רופא הילדים המקסים שיש לנו וגם זה שווה משהו. הילה של שירה ומאיה

ח נ י ת ה

New member
ומה המחיר להחזרת מוקפאים

ילד שלישי
ומה המחיר להחזרת מוקפאים
לילד שלישי בכללית? תודה מראש.

Mרוצה

New member
אין לי מה להוסיף על המידע שקיבלת

ילד שלישי
אכן, גם אני מצאתי ש"מכבי" היא קופת החולים הידידותית ביותר לילד השלישי ומעלה. בכל אופן, ברוכה המצטרפת אלינו ושיהיה בהצלחה!

וואלה, אז זה הזמן לעבור למכבי!

אכן, גם אני מצאתי ש"מכבי" היא קופת החולים הידידותית ביותר לילד השלישי ומעלה. בכל אופן, ברוכה המצטרפת אלינו ושיהיה בהצלחה!
וואלה, אז זה הזמן לעבור למכבי!
האמת שתיכננתי לעשות זאת מזמן ועכשיו יש לי עוד סיבה... לכל מקרה שלא יהיה... אילן והילדים כבר במכבי ורק אני בכללית. אז יאללה, להזיז את התחת ולעבור!

אמפולות גונל F

ילד שלישי
אמפולות גונל F
במידה תהי זקוקה לגונל F יש לנו 15 אמפולות למכירה במצב טוב במכיר של טיפול לילד ראשון מכללית - 19 ש"ח לאמפולה.

שכנעתן אותי לעבור למכבי

ילד שלישי
שכנעתן אותי לעבור למכבי
היו לי עוד סיבות- אבל דאגת הילד השלישי הכריעה (למרות שבינתיים אני עסוקה בתקוות של הילדה השנייה והשלישית שאינשאללה מתבשלות בבטן) מתי העיתוי הכי טוב לעשות זאת? בזמן הריון שני? אחרי לידה? בהנחה שיש תקופת המתנה לפני תחילת המימון לילד שלישי...

מצב
הנושא נעול.
למעלה