ילד מסכן

כוכבה שלי....

לצערי את הסיפור הזה כבר שמעתי ממך מס´ פעמים ובכל פעם מחדש אני מזדעזעת..... אוהבת אותך ומחזקת המון המון....

giulietta

New member
המיתוס הזה

ש"כל, או כמעט כל, הגברים בוגדים" , הוא מיתוס שמזין את עצמו על ידי גברים , למענם של גברים ועל ידי נשים שזו דרך נוחה עבורן להתמודד עם בגידה. עייפתי מלחזור על כך, אבל רבות הן המשפחות שערך הנאמנות הוא ערך מרכזי וקדוש בעבורן. הפיתוי ניצב בפיתחו של כל בית וכל אדם, אבל הנורמות המוסריות שונות מאחד לאחד ואין מקום להכליל הכללה גסה ומכוערת שמשרתת צורך מסוים של פלח באוכלוסיה. ג´ול

ועל זה אמרתי מוקדם יותר לגבי בגידה.

לפתוח את הדלת ולשלח לשלום את הן או בת הזוג, כי כדוגמאת כוכבית ראו מה היא עברה בבית וכל זה בגלל בגידה, מזעזע! אחרי השירשור שכתבה אם זכור לי ק"קלית היום שניסתם לומר להשאר אחרי בגידה עם בן הזוג להעלים עין, איך אפשר??????????!!!!!!!! בגידה לא מועילה, ובטח שלא קשר השתיקה כאשר יודעים ו"מותרים" הכל נהרס מהיסוד בבית, ומה שהכי חבל זה שהילדים נפגעים מאותו עניין! לכן שיש בגידה ואחד הצדדים יודע לחתוך בבשר החיי ולהתגרש פשוטו כמשמעו!

giulietta

New member
דרדסית

את מביאה באופן מאד ברור ונחרץ את תפיסת העולם שלך, אבל אנשים שונים רואים דברים באופו שונה. יש להם ציפיות שונות מהחיים אמות מידה שונות ודרכי התמודדות מגוונות. כל אחד בוחר את מה שמתאים לו, את מה שהוא מוכן לספוג ואת המחיר שהוא מוכן לשלם. לא שייך, לטעמי, לצאת בהצהרות גורפות כאלה על "דרך אחת נכונה", כי אין דרך כזאת. ג´ול

ג´ול מצטערת...

אבל גם אצלי בבית שאבא שלי בגד באמא שלי והיא החליטה לעצום את עינייה ולהמשיך בחייה כאילו כלום לא קרה, אצלי זה דפק משהו למעלה בראש, זה גורם לילדה צעירה להרבה משקעים לא נעימים לכן החלטתי גורפת לחלוטין לגבי בגידה, לי יש ילדים בבית ואם ממש בטעות אעלה על זה(והלואי שלעולם זה לא יקרה) שבעלי בוגד בי, הדרך לדלת תהיה מהירה מאוד, וזו דעתי מצטערת.

מתפתלת

New member
../images/Emo11.gif

אמא שלי לא ידעה שאבא בוגד בה איתי, עד שהיתי אמא והיו לי 2 ילדים. אף אחד לא ידע.

שייכת

New member
מצמרר....

כשהייתי צעירה יותר, חברה סיפרה לי שלמרות שהיא אוהבת את בעלה ויודעת שהוא איש טוב, כשהוא מקלח את בנם בן ה-3 היא תמיד בסביבה פוקחת עין... אף פעם לא שאלתי למה ומדוע, אבל כשראיתי את אביה, הבנתי. אני פשוט מתביישת כאדם. היי חזקה, שייכת.

ואני מקווה ....

שעכשיו כבר כולם יודעים..... דברים שכאלה אסור להסתיר!!! השירשור הזה, קשה וכואב, וידויים שגורמים לאצבעותיך לרעוד בזמן שאתה מקליד את התשובה.....

יש פה כמה וידויים ממש קשים

כל מעשה כזה יוצר אצל ילד צלקת (כמעט) בלתי ניתנת לריפוי. צלקות מהסוג הזה מלוות את הילד לאורך כל חייו ומשפיעות על תהליכים נפשיים והתנהגויות. ואני תמיד חושב שאני שומע סיפורים כאלה איך זה שלנהוג צריך רשיון ולגדל ילד כל אחד יכול. מזעזע.

קסומה

New member
../images/Emo14.gif אין מילים

לתאר את מה שאני מרגישה. לחשוב שילד תמים עובר התעללות ממי שאמור היה לשמור עליו...להיות חסר אונים מול הרוע והרשע בהתגלמותם..........

למעלה