ילד מסכן

nightroll

New member
ילד מסכן

לתוכנית "זמן הורים" שלח נער בן 16 מכתב: תפסתי את אבא שלי בוגד באמא שלי. אני לא יודע מה לעשות. אוי, כמה טיפולים אצת פסיכולוג גלומים במשפט הזה...

כשהייתי בן 16 ..

אבא שלי התקשר אלי פעם ואמר לי "אם היא תשאל תגיד שהייתי אצלך , אה?" מסכן...ניפצו לו את "גן העדן"...

ואני הייתי בת 7 כשקמתי לשרותים...

וראיתי את אבא שלי בוגד באמא שלי, במיטתה עם אישתו של החבר הכי טוב שלו... אולי הייתי ילדה מיוחדת (זה עבר לי כשגדלתי...), וביקשתי מהורי, שיתנהגו כמו גדולים ו>>> יתגרשו. כעבור 5 שנים, הם אכן התגרשו. אני נותרתי ללא משקעים. רק קצת יותר חכמה (רק קצת... לא להתלהב). הודעתי לבעלי, עוד בערב החתונה, שביום שמישהו מאיתנו ירגיש שזה לא זה, או שאולי עשינו טעות, נהיה מספיק גדולים וכנים, בשביל לחתוך את זה יפה. אני אגב, לא מאמינה בפסיכולוגים... בפסיכיאטרים, או בכל סוגי הפסיכים האחרים. זה לא אומר שהם לא עוזרים, זה אומר שאני לא מאמינה בהם...

nightroll

New member
../images/Emo25.gif

הבטחנו זה לזו ברגע של חולשה, שאם זה ייגמר נגמור את זה יפה... מקווה שלא תגיעו לשם. ואם תגיעו - מקווה שתצליחו לגמור את זה יפה.

נשית~37

New member
ואצלנו..

זה תמיד היה על פני השטח...מרוח אפילו. אבל הייתה לכולנוילדות בריאה, אין משקעים מיותרים. את יודעת מה? גם אין חוכמה על ניסיונם של אחרים (וחבל).

אני כן "לקחתי" לעצמי תובנות ולקחים

מתוך חיי הילדות. החיים שלי היו מספיק מסובכים, בשביל "לחייב" אותי ללמוד מנסיונם של אחרים... כיום, אני שלימה עם כל צעד שאני עושה ובדר"כ אני מודעת להשלכות שתהיינה לו, בטרם החלטתי לבצעו... סה"כ מה שרציתי לומר, במה שנכתב על ידי לעיל, שלא חייבים לצאת ילדים מתוסבכים מהעובדה שמגלים שגם הורינו בני-אדם...

נשית~37

New member
את בהחלט צודקת...לא מחוייב המציאות

אבל יש גם תופעות אחרות למצב כזה. יש ילדים שהידיעה הזו קשה להם.

ארנבי

New member
תגידי נפלת על הראש????

50 אחוז מהגברים (לפי סקרים מאוד אופטימים) בוגדים על מה את מדברת???? גרושין, בגלל זיון ??? את לא נורמאלית

טוב.... אתה באמת לא מצפה שאני

אשב ואפרט לך את מה שהיה מעבר לסתם "זיון"... נכון? ותתפלא... אני נורמאלית מאוד...

ארנבי

New member
תקשיבי מתוקה ותקשיבי היטב

כמעט כל הגברים בוגדים כך או אחרת גם ב ע ל ך !!! ככה שאסור אבל אסור להיות קיצוניים. סקס זה כולללה סקס כולנו חרמנים (גם את) וכולנו מתגרים ויש כאלה (כנראה שהרבה) שמתפתים אז מה ? לסקול באבנים??? קצת הגיון

אוי ואבוי ארנבי...

אישתך יודעת שאתה בוגד בה?
הרי אתה אמרת שכולם בוגדים! אגב בעלי לא בוגד בי ככה שמה שכתבת לא אצל כולם.

אסור להיות קיצוניים? אולי לפני שאתה

מתקרנף... אולי "אתרום" לך כמה פרטים קטנים... מתוך "ההצגה" הגדולה... הם לא יהיו קלים לקריאה... והם מציאותיים, מה שהפוך אותם להרבה יותר קשים מסתם סיפור... אז הוא גם קנה לה דירה קומה מתחתינו ושילם את כל העלות, עד הגרוש האחרון. וגם רשם אותה על שמה, בכדי ש"חלילה" לא יוכל לקחת לה אותה. הוא גם היכה את אמא שלי מכות רצח, מידי יום, בשביל שתהיה לה סיבה ללכת מהבית ולאפשר לו לעשות ככל העולה על רוחו. לא מספיק קשה?... בעלה היכה אותי מכות רצח, בשביל ל"החזיר" לאבא שלי. ועד שלא הגעתי לבי"ח עם שברים וחתכים בכל הגוף, הוא לא עזב אותי... להמשיך, או שעדיין יש לך בעיה עם הנורמאליות שלי? (סליחה מחברי הפורום שנחשפים לפרטים האלו...)

שייכת

New member
צמרמורת בכל הגוף...

רק חיבוק, כי המילים נעתקו מפי...
מאחלת לך רק טוב, שייכת.

ארנבי.....

די תרגע.... מספיק לתקוף כי אני כבר כולי רועדת ממה שאני קוראת כאן זה פשוט מצמרר והלב כואב כוכבית...אני פשוט המומה טוב לדעת שלמרות כל הסבל שעברת את איתנו פה חזקי ואימצי המילים פשוט נעלמו לי

ארנבי

New member
בעיה בהגדרה

כוכבית יקרה, אין ולא היתה לי כוונה לפגוע בך אישית! עם זאת לא הסכמתי ועדיין מתנגד לשכתבת. בואי נפתח את זה. להכות אדם באשר הוא, ערבי יהודי ובוודאי בן משפחה זו עברה פלילית שדינה עד 20 שנות מאסר וזאת מאחר וזו א ל י מ ו ת לשכב עם אחר מבן זוגך או לחלופין, לצאת לקפה מבלי ידיעתך או לחלופין לדבר בטלפון בלי ידיעתך, זו בגידה מאחר ואין אמון מלא. לדעתי, מעשה נבלה כהקאה או נישול זכות ילדים זה פשע בגידה לא! מקווה שהבהרתי בכל אופן מעצם עוצמת הפרץ אני מניח שנפגעת גם אם לא אמרת ולכן: אני מתנצל, סליחה יום טוב לך כוכבית

זאת לא היתה בעיה של הגדרה.....

זו היתה יהירות... התיימרות... חוסר רגישות.... פזיזות... ואם אקצין אומר טימטום.... כדאי טיפה לחשוב לפני שיורים.. ובאמת שאין לי כוונה לפגוע.. ארנבי.

למעלה