ילד לעולם - דחוף

ילד לעולם - דחוף

שלום לכולם אני בת 36, מנסה להרות עם בן זוגי ולא מצליח. עושה רושם שזה מפחד שאאבד את החופשיות הגמורה לכייף ואת היכולת הכלכלית לעשות חיים ואפילו פחד שלא יהיה לי מספיק כסף כדי לגדל. אני יודעת ש"כל ילד בא עם ככר הלחם שלו" ושיש השגחה/אלוקות/יקום שמגן ודואג ועדיין עדיין מאוד פוחדת והשעון מתקתק בקול רם !! (רוצים יותר מ 2). מה עושים ? איך מתגברים ? למי יש רעיון / דעה / תמיכה ??? תודה מעומק הלב !!!

Tal_Ya_Tal

New member
שלום לך../images/Emo187.gifאמלה אחת

יש לי שאלה : למה את רוצה ילד? האם שאלת את עצמך את השאלה הזאת? *האם זה בגלל שככה נוהגים לכולם ? *האם בגלל לחץ חברתי? *האם בן זוגך רוצה? נראה שאת מזהה את העכבות שלך בעניין. ואת בכל זאת מנסה. השאלה המהותית היא, האם את מנסה מפני שאת בכל זאת רוצה, או מפני שאחרים רוצים??
??????????? אם תדעי את התשובה לשאלתי, תוכלי לדעת איך לטפל בעניין. בכל אופן, יש אפשרות להעיזר בעבודה משולבת של אבחון אסטרולוגי ותיאום זמנים יחד עם דמיון מודרך והכלים של שפת האור לשם קידום העניין. אם תרצי פרטים נוספים, תוכלי לפנות אלי במסרים L&L TALYA

המלצות פאנג שוואי

אז ככה, ממליצה לך לחפש את הפינה המערבית בבית ולתלות שם תמונה של משפחה מאושרת, נינוחה וזורמת... מלבד זה לשים במקום דומיננטי בבית רימונים או תמונה או פסל של רימונים או מובייל דגים ששניהם מסמלים פיריון.. ובמקביל לעשות איזשהו טיפול להרגעה (פרחי באך, הומאופטיה, ועוד..) בהצלחה קרן

למעלה