ילד ללא בית

יסמין@

New member
אם נתעלם

לרגע משאלת האמינות וניקח את הדברים כפי שהם, כתובה שם עדות שמיעה שלפיה האם "אומרת שהיא לא יכולה להישאר בבית, יש לה עודף מרץ ולטענתה היא אוהבת אנשים". ואם הבנתי נכון, היא גם אומרת שהיא לא אוהבת להיות בבית (אלא אם זו אבחנה של הסבתא). ושוב, בלי להיכנס כלל לשאלה אם הסיפור מסופר כפי שהוא או לא ובלי להתייחס כלל לאם הספציפית הזאת, שאלה כללית: מה דעתך על אם שלוקחת את הילד שלה כל יום לבילויים מחוץ לבית, למרות שהוא מבטא התנגדות ברורה וגם בימים שהוא חולה עם חום והסיבה לכך היא ש"היא לא יכולה להישאר בבית" ואוהבת לצאת, כלומר מעדיפה בבירור את הצרכים שלה על פני הצרכים של בנה?

וואו וואו - אתם מדאימים

שלום לכולם נדהמתי מהתגובות הרבות לשאלתי לגבי הנכד, ותודה שחלק מכם האיר לי את הדרך, חלק מכם שפט אותי (בצדק כי הם לא מכירים אותי). תודה ל-Kalla שתשובותיה תאמו לעמדתי, טובת הילד קודם לכול, ובתור סבתא אני תמיד מתמרנת בי הרצון להגיב מיד או לחקור בנושא. כלתי אוהבת את הילד ורוצה לטובתו בזה אני בטוחה. יש לה בעיה שהיא אוהבת להיות מחוץ לבית בזה גם היא מודה בכך (לדוגמא: (בבקשה אל תקחו את זה כרשעות מצידי לספר לכם) יציאה בבוקר עם חברות לארוחת בוקר (מתעוררת ב-12) כי האבא לוקח את הילד לגן) לוקחת את הילד מהגן לארוחת צהרים טובה אצל אחת מהסבתות או לקניונים ברוב המקרים עם האבא שנהנה מאוד לגדל את הילד) בערב היא יוצאת עם חברות לבד או לפעמים עם הבעל (בייבי סיטאר יש לך למכביר). עד לכן הסבר קצת מפורט על מהלך החיים שלה (זכור לי שמישהי הגיבה שחברתה לא מארחת בבית (כדי שישאר נקי, וגם למה לטרוח) וארוחות חינם, ומישהו שיהיה עם הילד כדי שהיא תוכל לפטפט עם האנשים מסביב. אך הכוונה הייתה ותהיה הנכד - לטובתו - תמיד שהייתה בעיה רפואית פניתי לרופאים באתר ומסרתי לה אינפורמציה. והיא כאימא תמיד שמעה והגיבה כאימא מסורה (בוא לא נשכח שהיא אימא בפעם הראשונה ובדרך שלה היא מגלה שאין חדש תחת השמש. שתמיד יש עוד מישהו שעבר חוויה דומה (ולפעמים יותר גרועה) וזה עוזר לדעת. ואז פניתי אליכם כי בדרך כלל אני מחפשת חומר בנושא ולא מצאתי, ושמחה מאוד שעשיתי זאת, פגשתי אנשים שבאמת איכפת להם. הרי בכל משפחה יש איזון כלשהו, בין הבילוי בחוץ, ביקורים במשפחה, ובבית על כל מעלותיו. אך כאן אין שום איזון לטובת הילד בין החוץ והבית, אלא רק הכול מתנהל לפי האינטרס של האימא (לפי מה שניראה עד כה בעיני רבים) ושוב אני עדיין דואגת ואדאג לאנשים הקרובים לי. תודה לכם על תשובותיכם ועמדתכם בנושא. אוהבת אותכם אהבת חינם

vered4

New member
אני לא מסכימה עם מה שכתבת

אני מפנה אותך להודעה המקורית שלך. "ילד ללא בית" "כלתי היפראקטיבית" אין שום סיבה שבעולם לכתוב את המשפטים השיפוטיים האלה, אלא אם כן את חושבת כך. לכן, התשובה שלך עכשיו, תוך התעלמות ממה שהפריע לכל אלה שכתבו והגיבו, מאוד לא אמינה ומאוד לא לעניין.

vered4

New member
כי התעלמת ממה שבאמת הפריע

לאלה שענו לך והמשכת להביא "הוכחות לאשמתה של כלתך", חלק מהן לא ממש מתאימות להודעה המקורית.

וואו וואו - איזה הענות

שלום לכולם נדהמתי מהתגובות הרבות לשאלתי לגבי הנכד, ותודה שחלק מכם האיר לי את הדרך, חלק מכם שפט אותי (בצדק כי הם לא מכירים אותי). תודה ל-Kalla שתשובותיה תאמו לעמדתי, טובת הילד קודם לכול, ובתור סבתא אני תמיד מתמרנת בי הרצון להגיב מיד או לחקור בנושא. כלתי אוהבת את הילד ורוצה לטובתו בזה אני בטוחה. יש לה בעיה שהיא אוהבת להיות מחוץ לבית בזה גם היא מודה בכך (לדוגמא: (בבקשה אל תקחו את זה כרשעות מצידי לספר לכם) יציאה בבוקר עם חברות לארוחת בוקר (מתעוררת ב-12) כי האבא לוקח את הילד לגן) לוקחת את הילד מהגן לארוחת צהרים טובה אצל אחת מהסבתות או לקניונים ברוב המקרים עם האבא שנהנה מאוד לגדל את הילד) בערב היא יוצאת עם חברות לבד או לפעמים עם הבעל (בייבי סיטאר יש לך למכביר). עד לכן הסבר קצת מפורט על מהלך החיים שלה (זכור לי שמישהי הגיבה שחברתה לא מארחת בבית (כדי שישאר נקי, וגם למה לטרוח) וארוחות חינם, ומישהו שיהיה עם הילד כדי שהיא תוכל לפטפט עם האנשים מסביב. אך הכוונה הייתה ותהיה הנכד - לטובתו - תמיד שהייתה בעיה רפואית פניתי לרופאים באתר ומסרתי לה אינפורמציה. והיא כאימא תמיד שמעה והגיבה כאימא מסורה (בוא לא נשכח שהיא אימא בפעם הראשונה ובדרך שלה היא מגלה שאין חדש תחת השמש. שתמיד יש עוד מישהו שעבר חוויה דומה (ולפעמים יותר גרועה) וזה עוזר לדעת. ואז פניתי אליכם כי בדרך כלל אני מחפשת חומר בנושא ולא מצאתי, ושמחה מאוד שעשיתי זאת, פגשתי אנשים שבאמת איכפת להם. מצטערת שהכותרת הייתה "ילד ללא בית" כך הרגשתי שחיפשתי תשובות לבעיה. תודה לכולכם ושבת שלום

סבתא תרגעי - גם אני סבתא וסומכת על

כלתי שהיא רוצה בטובת בנה. מה רע בטיולים וביקורים. למה עדיף לשבת בבית במקום להינות, לראות לשמעו, לקלוט מהסביבה במקום לשבת בבית מול הקלטת או הטלויזיה. מה הבדל. האם טיולים טובים רק בשבת? מצטערת לא הבנתי מה את מוצאת רע בהתנהגות כלתך? סתם ירידה? או שאת סבתא מרובעת? או שאת חושבת שכל היום היא צריכה להבריק את הבית ולצעוק על הילד מתסכול כאשר הוא מלכלך. עדיף לדעתי מה שהיא עושה. זה טוב לה וטוב לילד. הלואי ואני יכולתי לטייל במקום לעבוד.

למעלה