ילדת השתיקה

ה מוזה

New member
ילדת השתיקה

מעבר למילים ,את שם ..וקשה לי לבד . כבר מזה זמן מה שבחרת לך בשתיקה ובדממה לפעמים את מציצה לך ,מעט . זה הרגע שבו אני חשה דמעה . ואת שותקת לך , כל המילים שבעולם לא אומרות שתיקה קשה לי לבד ואת שיחררת את היד ,פוחדת שאקח אותך שנית למחוזות רחוקים לא מוכרים ,מחוזות שבהם את חשופה ופגיעה כמו בובת חרסינה שברירית . אני רוצה לצעוד קדימה מהמקום הזה שנכלא לו בתוכי אני לא יכולה לבד , את אוחזת בו . לשחרר אותך לא אוכל כי בלעדיך אני לא - אני .ילדת השתיקה שנותרה לבדה כל כך פוחדת להאמין שאפשרי . הילדה הפנימית שלי הרבה מאוד זמן שלא אמרת מילה , ואני ..כל כך מנסה להאמין שיכולה , שלא אפגע , שיש אהבה , שיש אמת , שיש כנות שיש טוהר תגידי לי איך ומה לעשות . תפסיקי לשתוק. קשה לי כל כך לכתוב , מכתבים שלמים הייתי כותבת לך בעבר והפעם זה קשה כי קצת איבדתי אותך אי שם במקום חשוך ואפל וקודר מקום בו האמון התרסק , הרבה מאוד זמן לא כתבת לי מילה .ואני .. שתקתי איתך . גלימת הערפל מכסה את הכאב ,את העצב , את ..הכמיהה. ואת לא תאמרי דבר , חוששת להחשף . ניסית בעבר השלת את הגלימה והמחיר היה כבד .. אני לא רוצה להשאר שם מעבר לערפל , קר שם .כל כך קר שם . המילים לא זורמות ממני לדף את מנסה בכל הכוחות להשאר - בשתיקה קשה לי . קשה לי לשתוק הייתי רוצה לפחות שתתני לי לבכות , לצחוק , לאהוב ..בלי לחשוש .כן, לאהוב .. מדהים , מדהים ילדה כמה אהבה יש בתוכך כמו זרמי הים העמוקים , לא יראו על פני הגלים ..רק במעמקים . שחררי את עצמך מהערפל תני לי אוויר , תני לי אותך , תפסיקי לשתוק אם תכתבי.. ואם תתני לתחושה צורה ומילים ... אולי לי יהיה קל יותר ואת שותקת . העזת פעם אחת לכתוב שתי מילים "לבד לי " מה ציפית ? מה חשבת? שיושיטו לך יד? התאכזבת . שתקת . שותקת . זה יהיה נורא כל כך אם אומר ...? לבד לי . לבד . לא , את לא תאמרי זאת בגלוי חלילה וחס שלא תעוררי רחמים או תזדקקי לאחוז יד או להודות שפשוט את .. -אני חייתי ביניכם כמו צמח בר - קשה לי לכתוב , קשה לי הרבה יותר מאשר בעבר המקום הזה שבו נתתי חופש למהות הפנימית שלי לכל החלקים שבה ,גם לחלשים לעצובים ..... המקום הזה הפך לביבר זכוכית , לא כותבת כאן כבעבר משבר האמון במימד הזה עדיין אוחז ולא מרפה לא היתה לי כל בעיה בעבר לכתוב כאן מעומק הנשמה מאז שזוכרת את עצמי - אני כותבת ..כותבת את עצמי כותבת את הדמעות , את החיוכים , את החלומות .אם זה ביומנים אם זה בפתקים קטנים "לאלוהים " אם זה .... כאן . אני כבר לא כותבת , על אותם חלקים עמוקים על הרבדים הפנימיים ביותר הכמוסים ביותר .. שדים ישנים מעוררים פעמוני אזהרה ומעטה הערפל הכבד חזר בעוצמה כפולה . קשה לי עם זה . קשה לי בלי הכתיבה ..הכתיבה הפנימית . * אני חושבת שאבקש שלא להגיב על המכתב הזה * אם רק היה לכם מושג כמה פעמים אני מהססת לפני שלוחצת "שלח". כמה פעמים רציתי ולא כתבתי כמה פעמים כתבתי ולא שלחתי כמה פעמים כתבתי ומחקתי כתיבה שלא נשלחה

למעלה