ילדת הלילה

אני חייבת לציין...

אני חייבת לציין שמה שקראתי עכשיו, היה אחד הקטעים היותר יפים שקראתי בחיים שלי...! אני לא יודעת למי אני כותבת (בן או בת), אבל אני יודעת שזה כתוב בצורה יפה, והתוכן פשוט גרר לקרוא עוד ועוד... עד לסוף, וכשהגיע הסוף, היה חבל. אז מי שלא תהיה- ואשמח לדעת למי הגבתי... שיהיו לך חיים נפלאים ואני מקווה שנפגש שוב כאן בפורום... עינת.

זהרי

New member
אז ככה לחלום המתוק

אני בן..אבל זה לא מייצר על קו המחשבה שלי שמפליג ללא גוף כבן וכבת.. ולך עינת.. איני מכירך אבל גם אשמח לדעת עליך יותר ברוכה הבאה לפורום שלנו..מקווה שתטעמי ותשארי איתנו..לא תתחרטי... תודה על התגובה זהרי

זהרי

New member
אז ככה לחלום המתוק

אני בן..אבל זה לא מייצר על קו המחשבה שלי שמפליג ללא גוף כבן וכבת.. ולך עינת.. איני מכירך אבל גם אשמח לדעת עליך יותר ברוכה הבאה לפורום שלנו..מקווה שתטעמי ותשארי איתנו..לא תתחרטי... תודה על התגובה זהרי

_דקלה_

New member
אמרתי לך...........

אמרתי לך כבר שמזדהים התעניינתי אמרתי לך כבר שהפחיד התרחקתי אמרת לי כבר שנדבר ציפיתי אמרת שתחזור התייאשתי לא יודעת מה איתה אני יודעת שילדות לילה מתות בחושך אל תשכח דקלה

זהרי

New member
דקלה

לדקלה... אם עקבת אחרי מהלך הדברים כאן תדעי שגם אני בן אדם וגם אני התמוטטי אתמול פשוט ישבתי לשניה ו..צנחתי בחוסר שליטה.. חברים טובים גם מבינים ... מקוה לשמוע ממך הלילה... וילדת הלילה שלי עוד תחיה המון המון המון זמן זהרי

למעלה