ילדת הלילה

זהרי

New member
ילדת הלילה

את הילדה הכרתי לפני זמן מה.. ככה אמרה לי שהיא ילדת לילה...שאלתי אותה למה את ילדת לילה? אמרה היא ...שהלילה עושה לה רק טוב..בלילה אין אנשים ברחוב ובעיקר אנשי הבית ישנים..משאירים אותה עם עולמה..וזהו העולם שלה... ושכל יום היא ישנה ...מתנתקת מהסובב אותה ורק בלילה מתעוררת ובשקט בשקט פותחת היא את עולמה ...לעצמה.. המשיכה ואמרה..אצלי..איני בעולם..אני רק מבקרת כאן ..אמנם יש לי אבא ואמא אמנם יש גם אח..אבל אני כאן בעולם לבד... שאלתי אותה...אבל אינך לבד..את הרי בלילה גם עם כולם...והיא אמרה... כולם נמצאים שם...הרחק מכאן..ורק אני נמצאת כאן..בעולמי בחדרי... ואני.. אני שונה מכולם..אני איני רוצה להיות כמו כולם... המשכתי שאלתי בכדי להקשות...אבל את הרי רק ילדה..כמה צרות יש לך כבר לכסות? חייכה אליי ואמרה היא בלחש...ידיד ,,אותי כבר אין לאן לקחת..אני ילדת הלילה שכחת?..אני יודעת ורואה את כל אורחי הלילה...- יודעת על האדם שזרוק ברחוב..יודעת גם על הזונה שם בפינת רחוב.. מרחפת לי גם בין השבילים..יודעת לאן הם מובילים.. ובאשר לגילי בטח תשאל..גילי..( כך היא ממשיכה)גילי הינו רק סמל מבהיל.....כי בעצם אני כבר יודעת...שאת העולם הזה אני כבר לוקחת..לוקחת עם כל מה שעוברת..ולפעמים גם לומדת. ואני ממשיך ושואל..ומה עם בחורים? מה עם מסיבות? מה עם לחיות? הרי זה גם בלילה?ואת..אינך יוצאת לבלות? והיא עונה..אני מבלה בדרך שלי ..לפעמים עם חברים אבל בעיקר עם עצמי.. אני אוהבת את הבדידות..אוהבת את הצדדים האפלים של החיים.. אבל ידיד.. תמיד זוכרת את החיים..את אלו שבאמת אני רוצה להיות בחברתם כאן בעולמי הקטן.. שהרי איני נכנסת לכל בני אדם סתם ככה..כי שכחת? אני הרי שונה ממך... אצלי..לא כולם מתחברים...אצלי..אני בוררת את החיים... ולגבי ההורים ששאלת? ההורים שלי אינם קיימים ....הם רק בפועל בשבילי..אמנם אני אוהבת... אמנם אני שומעת אבל אני רחוקה מאוד מאוד מלגעת... אני..אני אוהבת להיות עם עצמי ולא בכדי שיחליטו בשבילי... כי..כי..כי אני כמו שאמרתי...שונה ממך..לא? ומה אומר לכם..ידידיי היקרים..נפעמתי מהילדה הזו..( היא תהרוג אותי אם אקרא לה ילדה כי הרי אינה ילדה כלל וכלל ).. ומחכה לראות אותה ככה כל לילה..מגיחה ..טועמת..וחוזרת לעולמה... והאמת...למדתי הרבה מאותה ילדה... זהרי

סיון b

New member
טוב, זהרי.

השארת אותי עומדת נפעמת מול הכשרון הגדול שלך בכתיבה. אתה פשוט מפליא לתאר דברים שחלקנו לא יכולים, אפילו אם מזדהים. זהרי, אני כל פעם מחדש קוראת את השירים שלך. את כולם. ואוהבת. רק תסלח לי אם אני לא אגיב על כולם, כי פשוט השארת אותי חסרת מילים. מתה על הכתיבה שלך. תוציא ספר....... (ואיזה כיף לנו, אנחנו מקבלים בחינם...). סיון

זהרי

New member
סיוני

אם אוציא ספר זה יהיה בגללך ולא בגללי...מבחינתי כל מה שאני כותב זה היה ועף... לא רוצה לשמור את העבר אף פעם...רוצה רק להמשיך קדימה לטוב ולרע... סיוני... וחוץ מזה מה זה לא להגיב על כולם?? הא?? בסוף אני אקדיש את כל השירים רק לך...ואז מכל פורום ישאלו אותי מי מי מי זו סיון?...
אמרה לי לפני כמה זמן ידידה...אני לא מחייכת כשאומרים לי לחייך...אני מחייכת רק כשאני רוצה בכך... אז..לא אומר לך לחייך אבל אם תרגישי בנוח..אז אוליי אראה את חיוכך מבעד למחשב... רק שלא הבנתי...את הסיפורים את מקבלת בחינם או אותי?...
)) טוב טוב את בטח משועממת...אז..תפתחי את המייל... מחבק... זהרי

סיון b

New member
זהרי....

אל תוציא ספר בגללי. אח"כ תאשים אותי! לא לוקחת עלי אחריות כזו.... אבל אם תוציא ספר תוכל להיות מיליונר אחרי יחסי הציבור שאני אעשה לך... לגבי החיוך, אני נוהגת לחייך סתם כך בלי סיבה. לא נוהגת לחייך כשמבקשים. לא רוצה להיות צבועה. מחייכת שבא לי, ולא מחייכת כשלא בא לי. גם אני, עם כל החיוכים שאני מרעיפה, בן אדם. עכשיו אני מחייכת. מישהו מהעבודה החמיא לי. אמר לי שאני חתיכה. דברים כאלה מעלים לי חיוך על הפנים. כי אף פעם לא האמנתי שאני אראה ככה... אז אולי עכשיו תוכל לראות את החיוך שלי????? זהרי, לא, אני לא אגיב לכל השירים. כי את כולם אני אוהבת ואני בטוחה שאני עוד יאהב. בקשר לחינם, התכוונתי לשירים... אם תומיא ספר הרי כולם יצטרכו לשלם עליו בחנות. אנחנו, חברי הפורום, זכינו לראות אותם בחינם..... אני הולכת לפתוח את המייל..... עוד מעט אחזור.... סיון

זהרי

New member
טוב אז אני מתחיל...מוקדש לסיון

אז ככה...סיון אמרה שהיא לא תגיד לכל השירים אז אני מתחיל במה שהבטחתי לעצמי...( והבטחות צריך לקיים אחר כך אני אפנים את מה שהבטחתי לעצמי שלא קיימתי לעצמי)... רק שניה רק שניה..מה זה הולכת לפתוח את המייל....למה היכן הוא??? על שולחנך במחשבך... מקוה שלא ירדת למטה לתיבות דואר...
אני אמתין לך... מעשה בנערה חיננית או אוליי באישה חייכנית שעובדת היא על כולם שם בעבודה מכווולם עובדת היא וגם אובדת אי שם במחשב כותבת וכותבת היא בשגיאות כמוני למשל דוגמה ממני כתבה היא אם תומיאספר ... שאלמלא לא קראתי שוב היתי מעביר ...ולא מספר.. והינה בחורה חתיכה לדבריה רק שאינה יודעת שאני שונה ממנה לא מביט על יופי חיצוני אלא ישר חודר לפנימי אבל גם בכך אינה שונה כי ליבה רחב כל כך ממנה מתוקה היא כל כך יודע אני ואם אשק לה..ארגיש בעננים... זהרי

סיון b

New member
זהרי,

לא, לא ירדתי לתיבות דואר..... הייתי פשוט צריכה לצאת מהאינטרנט ולהיכנס לאאוטלוק כדי לפתוח... ופתחתי, ולא שלחת לי...... ואני בוכה. סתם, אני לא - אני מסמיקה! איזה שיר כתבת. ממש יפה.... אני שמחה שהחלטת להסתלבט על השגיאה שהיתה לי. חופשי! למען יראו ויראו!!! זהרי, שיר מקסים. ממש התרגשתי לקרוא אותו... תמשיך. אתה גורם לי להרגיש טוב..... סיון

זהרי

New member
סיונוש

רציתי לומר לך בלחש...כשירדת לתיבות הדואר עקבתי אחרייך...ושניה לפני שהגעת הוצאתי את המכתב... רק רציתי לראות אותך ככה מחוץ למשרד.. אבל לא היה לי אומץ להזמין אותך לארוחת צהרים... אז בנתיים החזרתי את המכתב...ואת מוזמנת לרדת שוב ולקחתו.. ואם תראי בחור תמני כזה כמוני...( לא מגדיר את עצמי)שם ליד תיבות הדואר אז תקדימי אותי ותזמיני אותי לארוחה כי אוליי אני אתבייש לעשות זאת... החשבון יהיה עליי עליי... אבל רק שתרדי למטה...כי אני מחכה לך ךיד תיבות הדואר..לא ליד חדר האווטלוק...שמה נכנסים רק עם תעודות עובד..ואיני עובד בחברתך.. יודעת מה..התחרטתי... אני אביא לך את המכתב...אעבור את הבדיקה הבטחונית בפתח החברה... ובידי אגיע לחדרך....אוליי גם אצרף
ממניאבל מה שבעיקר אזמין אותך ל
של ו
כעת בצהרים... רק שלא אכלת יקירתי... זהרי

סיון b

New member
קיבלתי את המייל שלך....

אני עוד מעט אחזיר לך תשובה... פיספסת בקצת, כי בדיוק הזמנתי צהריים מבחוץ. אה, דווקא ראיתי אותך למטה ליד תיבות הדואר, בדיוק כשהלכת. לא קראתי לך. השארתי את זה אנונימי. אני עכשיו יושבת מול המחשב, כשחדר האאוטלוק פתוח לו למטה, ומדי פעם נכנסת לראות מה חדש שם. ועכשיו ראיתי אותך. כנראה שהצלחת להיכנס בכל אופן. טוב, בסדר. ואין בדיקה בטחונית בכניסה למשרד. יש שומר בכניסה לבנין אבל הוא לא בודק תיקים וכאלה... לא, זהרי, זה לא אומר שאתה יכול לבצע פיגוע! צוחקת... תפתח יותר מאוחר את המייל שלך. אני עוד כמה זמן אכתוב לך תשובה. רעבה, סיון

זהרי

New member
פתחתי את המייל וקבלתי פ בפנים

קבלתי פרח שקוראים לו סיון אז ככה..נכנסתי ובאמת לא ערכו עליי חיפוש חוץ מאיזה שומרת שרצתה לבדוק והתעקשה להניח את ידיה על גופי.(..בדיקה קוראים לזה היום...
אז נמלטתי ממנה... הגעתי עד למשרד שלך...ראיתי אותך יושבת כך מרוכזת ..אם איני טועה ענית במחשב לאיזה גיל אחד...כתבת שאת מחבקת אותו...או צבט לי ..חשבתי שהוא המאהב שלך... טוב אז נכנסתי ושאלתי אותך..את סיון?..ענית לי כן תשאיר ותלך לך.. רציתי לומר לך רק שניה אני זהרי זהרי שלך..אבל כל האופטימיות שלי ירדה... עם התשובה שלך..אז הנחתי את המכתב ויצאתי לי... ולפני שיצאתי אמרתי לך הינה המכתב מזהרי ... ואז הבטת..חייכת כפי שרק את יודעת לחייך..קמת לעברי.. לחצת לי את היד( לא חיבקת)הרגשת את החום שלי זורם לעברך..צמרמורת עברה בגופך... ו.. זהרי

סיון b

New member
אז מה, ככה הייתי מגעילה?

והורדתי לך את מצב הרוח והאופטימיות??? ווי, אני נוראית. טוב שאמרת לי מי אתה. רק כך זכית לראות את החיוך המפורסם שלי. וכך זכיתי לראות את גומות החן המפורסמות שלך... לא ידעתי איך להמשיך את ההודעה, סיון

זהרי

New member
ואת סיון

החזקת את המכתב בידייך והרגשת עד כמה הוא נפוח קצת.. שאלת אותי זהרי מה הכנת לי בפנים? אמרתי לך שתשמרי עליו כי הוא יקר שאלת אותי מה? קנית לי לב מזהב? אמרתי לך כן..ליבי הוא אלייך..ואינו מצופה זהב אלא הוא זהב טהור.. נפעמת מגודל האחריות שנתתי לך.. שלחת ידך לכיס והוצאת לי משם את ידך ללא כלום אמרת לי..קח את ידי..שמור והרגש את מה שמתחולל בגופי ואם הרגשתי היא בגללך..דע לך שאותי... מילתך שבתה.. זהרי

סיון b

New member
זהרי, מרוב חיוכים אני לא יכולה לדבר

..... אני מחייכת. אתה כותב מדהים, אבל באמת לא השארת לי מה להגיד לך. מאיפה כשרון הכתיבה? אתה גם מלחין? סיון

זהרי

New member
ואז...

ואז עמדתי הבטתי עלייך חייכתי ולא ידעתי מה לומר לך... זהרי

שלוה

New member
נורא יפה זהרי ../images/Emo39.gif

לא מדהים שתמיד אפשר ללמוד מכל אחד ללא קשר לגילו או מצבו,ברגע שאנו עוזבית את התפיסות שלנו? כתבת כל כך יפה

זהרי

New member
מתיי מתבצעת למידה

כשאנו רוצים להאזין ולא רק לשמוע או להשמיע ולמידה תמיד תהא במקום שיש רצון...כפי שציינת.. זהרי

Mאיה

New member
וואוו זהרי...

כל כך התחברתי לסיפור הזה. פעם, בהיותי בת עשרה...הייתי ילדת לילה כזאת. התחושה שאני לא מתחברת לאף אחד, מין עוברת אורח שבוחנת הכל מהצד... פעם הייתי ילדת לילה כזאת.. היום, עם הגיל, ניתן לקרוא לי בחורת לילה, אבל היא כבר שונה מהילדת לילה ההיא... היא מישהי אחרת... שחווה ונוגעת, לומדת ומלמדת אנשים. ובמיוחד אוחזת ושומרת אותם קרוב אל ליבה. חיה את החיים ומשתדלת...במלואם. התחברתי לסיפור כל כך. Mאיה.

Mאיה

New member
../images/Emo49.gif על הודעה נבחרת!!

אתה המלך
היום!!! אחלה הודעה, מגיע לך!!

גיל גיל

New member
לא סתם מלך!!!

ה-מלך!!! הודעת יום נבחרת... סחתיק אחד גדול!!! באמת מגיע לך!!! מחר תקבל הפתעה... לא מספר מה!!!

למעלה