ילדים?

אין כאן עניין של טוב או רע

אלה תהיות שמתעוררות. אני מבחינתי סגרתי את ה"בסטה" ולא מתכוונת להביא ילדים נוספים מתוך כמה שיקולים.הראשון הוא שבאמת מיציתי,שלושה זה מספיק עבורי. אבל מעבר לכך לא הייתי רוצה שתהיה קנאה בין הילדים - אבא שלך לא איתך ואבא שלי כן... האבא שלי טוב יותר משלך... תוכלו לומר - הכל תלוי איך מגדלים אותם,אבל עם כל הפתיחות,הנאורות והסובלנות זו עוד דילמה להתלבט בה.

אה... שכחתי

אני לא קשוחה אני עדיין חולה עם חום כבר מיום חמישי

דיברת על ילדים משותפים?

כנראה שלא שמתי לב מעיפות לגביי זה חיובי למה לא ? אם אוהבים וטוב יחד איפה הבעיה? ההפך מקרב יותר גם את הילדים האחרים גורם להם לקשר חם יותר קושר יותר הייתי עושה זאת בכיף עם האדם הנכון

amigor

New member
יש לי חבר שהכרתי לא מזמן

עם סיפור מאוד יפה ומעניין,בשיחה על גירושין דיבר בנינוחות כדבר טבעי, וכי כל העולם האנושי מחפש שינויים וריגושים. הוריו הביולוגים התגרשו, ונשאו מחדש לפרק ב´ ובחייהם הביאו שוב ילדים משותפים. כשהלכתי עימו היה אומר אלך לאימי הביולוגית, נלך לאבי המאמץ נדהמתי לראות הרמוניה של שני זוגות כביכול איך לומר שהתחלפו בזוגיות, היה אומר אלה אחיי החורגים ואלה אחיי האמיתיים. לא רואים דבר כזה באף מקום,יחסים יפים של שני משפחות

עמי אני מאמינה

במשפט "אם תרצה אין זו אגדה" הכל מתחיל ברצון כיף לשמוע שיש דברים כאלה מאמינה שאם אוהבים ורוצים הכל אפשרי. ושיהיה חג שמח ושבת שלום

amigor

New member
ניצת../images/Emo141.gifאת כאן עדיין!

רוצים לדעת מה ציירתי בהשראה לנכתב אתמול

כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

בטח שרוצים לדעת ואם אפשר אפילו לראות ןניצת מקנאה באנשים עם כשרון ציורן

amigor

New member
הכן הזה צועק! דברו כאן על

עקרבים נחשים ואיני יודע מה עוד אני לא הצלחתי להעביר בסקינר... את הציור אני מצר על כך, וסליחה מראש! אולי בהמשך אנסה לתאר אותו, הציור הוא ריאליסטי כפי שאני אוהב לצייר, אשה יפה ועירומה עם ראש של נמר עם פה פעור, לא צריך להסביר..נכון

amigor

New member
מבטיח!! מעניין למה לא הולך לי.

השתדלתי לסיים מהר בכדי להראות לכם ואיני מבין מה קרה! טוב נו מחר!

amigor

New member
ברשותכם אפרוש! לילה טוב!

אני חייב לבדוק את הסורק, ביי בינתיים

amigor

New member
שלום לך מוצאת! מגיע לך מזל טוב

לא הספקתי לאחל לך אושר והצלחה, למעבר הכית החדש, הרבה אור
וברכות אכן את צודקת, אני מכבד את כנותך ותגובותייך מעניין ספרי לנו דעת עוד.

לא זוכרת עם עמיגור או אמיגור אז

שיהיה מיגור (?) קודם כל תודה רבה על האיחולים
ולשאלתך: כשיש מערכת יחסים עם ילדים בפרק ב´ זה מסובך, אם זה מצד אחד או אם זה משניי צדדים. כשהתגרשתי היו לי המון מחזרים אוהבים מעונינים איך שתקרא לזה, וכולם מאוד התאהבו ורצו להתחתן או להתמסד יחד ואם הילדים תמיד אצלי מאוד רוצים מהר להכיר את הילדים, בקיצור לי לא היה נראה מתאים להיות עם גרוש ללא או עם רווק שאין לו, למה ? לא יודעת לא בא לי לשמוע עוד כמה שנים את המשפט:"גידלתי לך עשיתי לילדים שלך? נורא מפחיד אותי לחשוב על זה בכלל, וחוץ מזה מחפשת אחד בענינים ולא ילדון שיגדל איתם יחד. אז בשנים האחרונות היה לי חבר עם שלושה ילדים שבמקרה 2 מהם היו בגיל הבנים שלי ואף למדו באותו הגן בשנים שקדמו להכרות שלנו, היה מעניין היה נוח כי הילדים הכירו והכירו אותי והכירו אותו, אבל הייתה בעיה אחרת, שאולי בסך הכללי היא זאת שהפרידה בינינו וגם ידעתי והרגשתי עוד בתחילת הדרך שהיא תפריע, במקרה שלי האמא שלהם הכירה אותי מהגן (לא אישית מידי) ואינני יודעת עם זאת הסיבה לקינאה הגדולה מידי שהייתה, אז היו "צרות" של עונשים לילדים כמו לא להביא להם בגדים ואף הייתה אומרת להם שזה בסדר אני אדאג להם והוא היה משתגע מזה, והיו להם איסורים לבוא אליי ואם היה בא אליי איתם בסוף שבוע היה "סובל" בצורות שונות, כמו שהיה מגיע אליה והיא הייתה נעלמת איתם ועוד דברים קטנים שונים ומשונים. בלי שום קשר לזה שהכירה אותי שידעה מי אני (ולדעתי זה היה המזל שלה ולשהם), אז אולי דוקא זה מה שנתן לה את האומץ להציק כל הזמן אינני יודעת. בכל מקרה ילדים משניי צדדים זה לא קל, אצלנו היה המזל שלא הייתה קנאות וכולם קיבלו הכל אותו דבר ולמדו לכבד האחד את השני ואף אהבו מאוד כמו אחים אפילו שלא יצא להם להיפגש כל כך הרבה בגלל הלחץ ממנה, כי העדיף לפעמים לא להביא אותם בגללה כי פחד שיספרו לה שהיה איתם אצלי, היה אצלנו די עצוב כי הילדים תמיד היו רוצים שהם יבואו והם תמיד היו רוצים לבוא והיו מדברים איתי על זה בטלפון, ואף היו מספרים שאמא אמרה להם שזה לא פייר שאבא גר איתי וקונה לי דברים במקום להם. לי אין את הבעיה הזאת כלפיי הגרוש שלי אני מפרגנת מאוד לקשר שיש לו אם החברה שלו שיש לה בת, רק חבל שהוא לא מעריך אותי ואת ילדיו ונותן להם להרגיש זנוחים, בשבת האחרונה בני הגדול לא רצה ללכת כי סיפר לי שעצוב לו שאבא כל הזמן מתיחס אליה ואל הבת שלה ולא אליו. עוד שאלות מיגור יקר. ? עיפה אך פה עדיין

היית שונה

לא הייתי צריכה לראותך או לשמוע אותך בשביל לדעת שאת לא את, מצטערת לשמוע שאת עדיין חולה אני חושבת שאני בדרך תמיד אחריי שעוברת וניקיונות הופכת לחולה כל הגוף תפוס לי פחד ובגלל זה היום החלטתי שאני כאן ולא ממשיכה לנקות. מאחלת לך שתבריאי במהרה

amigor

New member
את נהדרת על הפתיחות בכלל

יש מה ללמוד ממך ומהבנות עם הניסיון של מלחמות החיים והתמורות שבהן, הזרימה= היא שמבטיחה את החיוניות בחיים ובכל מערכת יחסים בנויה על נתינה וקבלה, לא כולם מוכנים לכך מי שנותן אהבה וחום מקבל משוב של אהבה וחום אלה כללים וחוקי הטבע, עובדות החיים. ישר כוח! עמי..בקיצור

למעלה