ילדים?

חיוכים37

New member
היי ניצת

טוב אני מדברת פה מנסיוני האישי, אני בפירוק של פרק ב´ומכל מערכת יש 2 ילדים,אז לדעתי למרות שאני בפירוק חושבת שילד משותף הוא בניה משותפת וחיזוק לקשר ואושר גדול. ילדים זה שמחה , ילדים הם ברכה.

חיוכים

אז אולי תספרי לנו איך זה הסתדר עם הילדים? והאם גם לו היו ילדים מנשואים קודמים? ואני שואלת כי זה באמת נושא שמעניין אותי לשמוע מאנשים שהתנסו... אני אישית הפסדתי את הקשר הכי נכון וטוב שהיה לי מאז גרושי בגלל שלא הייתי יכולה להתחייב על לידת ילד נוסף (הוא היה גרוש ללא ילדים ולי יש שלושה שעבורי זה מספיק).

maof

New member
הפסד????

לא הייתי אומר הפסד אולי זה לטובה אני חושב שלהיכנס לקשר ולא משנה איזה פרק עם התנייה פסול מראש להתחיל קשר עם עשה ואל תעשה מה מותר ומה אסור והטלת וטו מראש על דעה של בן הזוג אולי אחרי זמן מסוים הדעה הייתה מישתנה אולי שלך ואולי שלו..... אבל לפי דעתי אין לפסול דעה מסוימת על הסף.... לכל דבר יש את הזמן המתאים ובכל מיקרה הדעה צריכה להיות מקובלת ורצויה על שני הצדדים ולא בצורה של כפיה מעוף

מעוף יתכן והמינוח של הפסד לא היה

נכון אבל הכוונה ברורה וכל דבר שקורה לנו בחיים הוא מבחירה. יחד עם זאת אין כאן עניין של התניה אלה הגיון,איני חושבת שיש לי זכות למנוע מאדם את חווית ההורות ויודעת שאני איני רוצה ילדים נוספים,מסיבות רבות ועל כן העדפתי לגדוע את הקשר. אין כאן לא עניין של התניה ולא כפיה אלה מחשבה אנושית טהורה. (לפחות אני יודעת מה איני רוצה...)

*יערית

New member
לפחות....

את יודעת מה את לא רוצה
וזה כבר לכשעצמו טוב.... עיניין הילדים אצלי היא תוספת שתוססת...ותוסיף רק לקשר המיוחד(כי אכן כך הוא המצב) אז אומנם אני חושבת שויתרת על קשר מיוחד שהיה לך איי פעם שביקשת לעצמך, אך היית מספיק כנה עם עצמך להודות שילד לא בא בחשבון, גם אם זה מה שיגרום לניתוק הקשר. החלטה קשה ביותר...אך אמיתית לעצמך ולבן הזוג...אין הולכת שולל. חג שבועות שמח

חיוכים37

New member
ניצת הסתדר בסדר גמור

ניצת הסתדר דווקא בסדר גמור , אנשים לא האמינו לי שהוא לא האב הבייולוגי של הבנים,אבל לדאבוני היו בעיות אחרות...ויש היום את הילדים המשותפים... מקווה עבורכם שתמצאי פרטנר שיקבל את הילדים כמו ואותך כיחידה מורחבת שלהם שלך בחיבה נעמה, הצטערתי לשמוע שזו היתה הסיבה לסיום קשר טוב...

ילדים ?

היי ניצת התשובה היא פשוטה בתכלית יש זוגות משפחות שבהן הילדים משמשים גורם מייצב בזוגיות. באם את רוצה אני יכול לפרט בעניין זה. ומנגד יש משפחות שהילדים הופכים נטל מכל הבחינות על אחד מבני הזוג או על הזוגיות בכלל . את צריכה לבדוק לאיזה מבין שתי האפשריות את שייכת. חג שמח

חופשי כרוח ים

אני מסכימה איתך שמה שנכון לזוג אחד לא נכון לאחר והשאלה נשאלה לצורך הדיון,את דעתי האישית לגבי עצמי כבר הזכרתי למעלה ואני יודעת בדיוק מה אני רוצה.

הדס מור

New member
מנסיוני הדל

הי לכולם, זו שוב אני, זוכרים הייתי כאן מזמן.. כזו אני באה ונעלמת .. למרות שאני צופה בכם לעיתים קרובות בשקט בשקט בלי להפריע ולענינינו.. ילדים משותפים אני אתייחס לזה משתי נקודות מבט האחת שלי ושל בן זוגי שהוא רווק ובתהליך מיסוד הקשר בינינו ברור לי שבתכנון ילד נוסף . לי אישית אין בעיה עם זה כי אחרי כל אחד מהילדים שלי שניים במספר היה ברור לי שאני חייבת לעבור את החוויה הזו שוב . אבל אני מסתכלת על זה דווקא מנקודת המבט שלו.. הוא איתנו הוא מתנהג לילדי כאילו היו שלו אבל כאמא אני יודעת שאין כמו ההרגשה של להחזיק את שלך שלך !! ולכן מתוך אהבה רבה לעולם לא אמנע זאת ממנו. אני רואה בזה שהיתה לי את ההזדמנות לראות אותו עם הילדים שלי הזדמנות נהדרת לראות איזה אבא הוא יהיה וזה רק גורם לי לרצות יותר להביא איתו ילד לעולם .. ולנקודת המבט השניה, תסלחו לי כי אני יודעת שזה ישמע נורא כאילו לי מותר אבל לגרוש שלי לא.. לגרוש יש חברה עם ילדה ( לא משותפת ) שגרות איתו . אני רואה קנאה עצומה מצד ילדי למה היא נמצאת עם אבא כשהן לא ? ! ואני מניחה שהקנאה תהיה קשה יותר כשהילד יהיה שלו ביולוגית . אז מסקנה מהנאום הארוך : זה קל יותר אצל ההורה המגדל את הילדים ובעייתי אצל ההורה השני .. שלכם, בברכת חג שמח הולכת לארוחת חג . הדס

היי הדס ברוכה השבה ../images/Emo140.gif

חייבת לומר שהיה מעניין לקרוא את שתי נקודות המבט ולכך התכוונתי... הרי בכל דבר יש פרדוקס ובעניין זה אני חושבת שהפרדוקס חזק.

למעלה