מנסיוני הדל
הי לכולם, זו שוב אני, זוכרים הייתי כאן מזמן.. כזו אני באה ונעלמת .. למרות שאני צופה בכם לעיתים קרובות בשקט בשקט בלי להפריע ולענינינו.. ילדים משותפים אני אתייחס לזה משתי נקודות מבט האחת שלי ושל בן זוגי שהוא רווק ובתהליך מיסוד הקשר בינינו ברור לי שבתכנון ילד נוסף . לי אישית אין בעיה עם זה כי אחרי כל אחד מהילדים שלי שניים במספר היה ברור לי שאני חייבת לעבור את החוויה הזו שוב . אבל אני מסתכלת על זה דווקא מנקודת המבט שלו.. הוא איתנו הוא מתנהג לילדי כאילו היו שלו אבל כאמא אני יודעת שאין כמו ההרגשה של להחזיק את שלך שלך !! ולכן מתוך אהבה רבה לעולם לא אמנע זאת ממנו. אני רואה בזה שהיתה לי את ההזדמנות לראות אותו עם הילדים שלי הזדמנות נהדרת לראות איזה אבא הוא יהיה וזה רק גורם לי לרצות יותר להביא איתו ילד לעולם .. ולנקודת המבט השניה, תסלחו לי כי אני יודעת שזה ישמע נורא כאילו לי מותר אבל לגרוש שלי לא.. לגרוש יש חברה עם ילדה ( לא משותפת ) שגרות איתו . אני רואה קנאה עצומה מצד ילדי למה היא נמצאת עם אבא כשהן לא ? ! ואני מניחה שהקנאה תהיה קשה יותר כשהילד יהיה שלו ביולוגית . אז מסקנה מהנאום הארוך : זה קל יותר אצל ההורה המגדל את הילדים ובעייתי אצל ההורה השני .. שלכם, בברכת חג שמח הולכת לארוחת חג . הדס