לא זוכרת עם עמיגור או אמיגור אז
שיהיה מיגור (?) קודם כל תודה רבה על האיחולים
ולשאלתך: כשיש מערכת יחסים עם ילדים בפרק ב´ זה מסובך, אם זה מצד אחד או אם זה משניי צדדים. כשהתגרשתי היו לי המון מחזרים אוהבים מעונינים איך שתקרא לזה, וכולם מאוד התאהבו ורצו להתחתן או להתמסד יחד ואם הילדים תמיד אצלי מאוד רוצים מהר להכיר את הילדים, בקיצור לי לא היה נראה מתאים להיות עם גרוש ללא או עם רווק שאין לו, למה ? לא יודעת לא בא לי לשמוע עוד כמה שנים את המשפט:"גידלתי לך עשיתי לילדים שלך? נורא מפחיד אותי לחשוב על זה בכלל, וחוץ מזה מחפשת אחד בענינים ולא ילדון שיגדל איתם יחד. אז בשנים האחרונות היה לי חבר עם שלושה ילדים שבמקרה 2 מהם היו בגיל הבנים שלי ואף למדו באותו הגן בשנים שקדמו להכרות שלנו, היה מעניין היה נוח כי הילדים הכירו והכירו אותי והכירו אותו, אבל הייתה בעיה אחרת, שאולי בסך הכללי היא זאת שהפרידה בינינו וגם ידעתי והרגשתי עוד בתחילת הדרך שהיא תפריע, במקרה שלי האמא שלהם הכירה אותי מהגן (לא אישית מידי) ואינני יודעת עם זאת הסיבה לקינאה הגדולה מידי שהייתה, אז היו "צרות" של עונשים לילדים כמו לא להביא להם בגדים ואף הייתה אומרת להם שזה בסדר אני אדאג להם והוא היה משתגע מזה, והיו להם איסורים לבוא אליי ואם היה בא אליי איתם בסוף שבוע היה "סובל" בצורות שונות, כמו שהיה מגיע אליה והיא הייתה נעלמת איתם ועוד דברים קטנים שונים ומשונים. בלי שום קשר לזה שהכירה אותי שידעה מי אני (ולדעתי זה היה המזל שלה ולשהם), אז אולי דוקא זה מה שנתן לה את האומץ להציק כל הזמן אינני יודעת. בכל מקרה ילדים משניי צדדים זה לא קל, אצלנו היה המזל שלא הייתה קנאות וכולם קיבלו הכל אותו דבר ולמדו לכבד האחד את השני ואף אהבו מאוד כמו אחים אפילו שלא יצא להם להיפגש כל כך הרבה בגלל הלחץ ממנה, כי העדיף לפעמים לא להביא אותם בגללה כי פחד שיספרו לה שהיה איתם אצלי, היה אצלנו די עצוב כי הילדים תמיד היו רוצים שהם יבואו והם תמיד היו רוצים לבוא והיו מדברים איתי על זה בטלפון, ואף היו מספרים שאמא אמרה להם שזה לא פייר שאבא גר איתי וקונה לי דברים במקום להם. לי אין את הבעיה הזאת כלפיי הגרוש שלי אני מפרגנת מאוד לקשר שיש לו אם החברה שלו שיש לה בת, רק חבל שהוא לא מעריך אותי ואת ילדיו ונותן להם להרגיש זנוחים, בשבת האחרונה בני הגדול לא רצה ללכת כי סיפר לי שעצוב לו שאבא כל הזמן מתיחס אליה ואל הבת שלה ולא אליו. עוד שאלות מיגור יקר. ? עיפה אך פה עדיין