ילדים נעלמים בישראל

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל

היעלמות הילד בחוף חופית: השב"כ מעורב בחיפושים​

כוחות משטרה, צוללנים ומסוקים סורקים בים, באוויר וביבשה אחר הפעוט יובל כוגן בן ה-4 שנראה לאחרונה הבוקר | אביו סיפר בחקירה: "סובבתי את הראש ולא ראיתי אותו, הוא פשוט נעלם.​

מקווה שגורל יובל לא יהיה כגורלה של

היימנוט קסאו. היא הייתה בת 9 כשנעלמה בפברואר.

אבי בן 1231

Well-known member

כוחות משטרה, צוללנים ומסוקים סורקים בים, באוויר וביבשה אחר הפעוט יובל כוגן בן ה-4 שנראה לאחרונה הבוקר | אביו סיפר בחקירה: "סובבתי את הראש ולא ראיתי אותו, הוא פשוט נעלם.​

בוידאו שבו רואים את הדקות לפני העלמות הילד רואים את האבא הולך כמה מטרים לפני הילד
ואינו מתיחס לילד בן 4, חוסר אחריות של אבא!!! :mad::mad:

GoldenEyes

Well-known member

בינתיים נמצא הילד בחוף ניצנים

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
להתחיל עם תיאוריות קונספירציה? השב"כ היה מעורב בחיפושים, ככל הנראה בגלל תפקידו של האבא. אבל זו תיאוריה בלבד. המשטרה מוסרת שהילד סיפר לחוקרת ילדים שהיה לבד כל הזמן הזה.
מקובל עלייך שילד בן 4 או 5, יגיע כה רחוק רגלית?

Harrington

Well-known member
מנהל
מקובל עלייך שילד בן 4 או 5, יגיע כה רחוק רגלית?
זה לא באמת כל כך רחוק כשאתה ילד חולמני שמטייל על נוף מענין ואין לך משהו אחר לעשות. אמנם שמעתי מרחקים שונים, החל מ20 ק"מ וכעת 3.8. אבל זה האחרון בוודאי שלא נשמע לי בעייתי במיוחד. יותר בקטע קונספירטיבי, כלומר אם מישהו מחפש חללית שחטפה את הילד והורידה אותו בטעות קצת הלאה. אבל אלמלא נסיבות המקרה ספק בעיני אם היינו רואים משהו מיוחד במרחק הזה.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
זה לא באמת כל כך רחוק כשאתה ילד חולמני שמטייל על נוף מענין ואין לך משהו אחר לעשות. אמנם שמעתי מרחקים שונים, החל מ20 ק"מ וכעת 3.8. אבל זה האחרון בוודאי שלא נשמע לי בעייתי במיוחד. יותר בקטע קונספירטיבי, כלומר אם מישהו מחפש חללית שחטפה את הילד והורידה אותו בטעות קצת הלאה. אבל אלמלא נסיבות המקרה ספק בעיני אם היינו רואים משהו מיוחד במרחק הזה.
אשרי המאמין לסיפור, בתוך כמה דקות הילד נעלם, לא נמצא מיד. נוטה להאמין לאלו המאמנים שהילד נחטף.

Harrington

Well-known member
מנהל
נוטה להאמין לאלו המאמנים שהילד נחטף.
כאמור מעלה אני ממש לא שולל אפשרות זו. אני רק לא בטוח שמדובר בחוטף ממשפחת פשע ולא בחייזרים שפשוט שגו בנ"צ של החללית כשהחזירו את הילד לאחר חטיפתו. אבל לדידי כל האפשרויות פתוחות (ואפילו לא הייתי שולל את האפשרות שראש הממשלה הורה על החטיפה כדי להסתיר איזה משהו שלא רצה שהתקשורת תעסוק בה -אני אמנם לא יודע מה בדיוק, אבל סמוך ובטוח שמתישהו מישהו יציג משהו-).

משתפרת1

Well-known member
אשרי המאמין לסיפור, בתוך כמה דקות הילד נעלם, לא נמצא מיד. נוטה להאמין לאלו המאמנים שהילד נחטף.
קוראת בערוץ חדשות שהילד סיפר שלקחו אותו באוטו גדול והחזירו בבוקר. לא מוצאת עוד איזכורים לכך באתרי חדשות אחרים, כך שכרגע האמינות לא גבוהה.

Harrington

Well-known member
מנהל
להתחיל עם תיאוריות קונספירציה? השב"כ היה מעורב בחיפושים, ככל הנראה בגלל תפקידו של האבא. אבל זו תיאוריה בלבד. המשטרה מוסרת שהילד סיפר לחוקרת ילדים שהיה לבד כל הזמן הזה.
על כך אפשר להוסיף ש"השב"כ היה מעורב", יתכן ומוגזם קמעה. השב"כ עודכן בפרטי המקרה והחקירה הראשונית. זאת עקב ההיתכנות שיצטרך להיות מעורב מתישהו. מישהו בתקשורת תרגם את העדכון הראשוני הזה ל"מעורב" כבר בשלב זה. לא בטוח שזה בכלל נכון.

למעלה