"ילדים זה שמחה"

מיכל31

New member
"ילדים זה שמחה"

אתמול בתי הזמינה אליה חברה למשחק ושינה. השתיים שיחקו, רבו התחרו על כל מה שאפשר אני חשבתי לתומי איזה יופי תקשקש עם החברה ותשאיר לי את הבעל לפינוקים שלי. כרגיל מסתבר שטעיתי. את אישי היקר היא עזבה אבל אותי לא! הרעש שהן עשו שתיהןואת מלחמת העולם השלישית שנאלצתי להפסיק לא אשכח בקלות כל זאת והבעל שצועק מהצד, כן יקירתי כמה ילדים רצית כל זאת הביאו אותי להזכר בג´ולי (כן, כן הרבה בריאות שיהיה לך) איך אפשר איךךךךךךך? לאחר אמבטיה משותפת של שתיהן (מוקדם מהרגיל על מנת להעיף אותם כמה שיותר מהר למיטה..) וצפיה בהן מהצד של הדרדס שלי (מה איכפת לו הופעה חינם) ישבו לאכול כמובן גם על זה היה להם הרבה מה להגיד, לריב ולהתחרות ולאחר שהגיע הרגע המיוחל ובשעה 8:00 כבר היו במיטה אז התחיל הבלגן הגדול, הן לא יכולות לישון בלי סיפור, סיפרתי סיפור אבל הן בשלהן לא מצליחות להרדם... על מה יש לעזאזל לשתי בנות 6 לדבר על מה???? הבעל מהצד כמה ילדים רצית?????? שיסתום כבר...... ככה עד 23:00 לערך עד שהואילו בטובן להרדם סוףףףףףףףףףף סוףףףףףףף תודה לאל. על המלחמה של הבוקר עדיף שלא אוסיף אני עדיין מנסה להתאושש. אז כמה ילדים באמת אני רוצה?

נעמי 1

New member
ובאמת כמה?

שיהיו בריאים. זה חלק מתהליך שכולם עוברים בגידול ילדים. אני חושבת שחלק מחוסר הסבלנות שנוצר אצלנו, משליך על המצב הכללי במדינה. ואני בכלל רוצה... רק שקט! נעמי

sahr12

New member
את לא יודעת לחנך...חחחח

אצלי ב2300 בלילה היא במיטה! ולא יעזור לה כלום.......... חחחחחחחחחחחחחחחחח...שבי,שבי בשקט........

מיכל31

New member
הן היו במיטה

העיניים עצומות אבל שים לב למשפט המחץ של המרוקאית הקטנה " אין לי שליטה על הפה....." שתוק אתה חחחחח

sahr12

New member
סבתא שלי הייתה אומרת...

התפוח לא נופל רחוק מהעץ....חחחחחח

מיכל31

New member
ואמא שלי נוהגת לאמר

הגלגל הוא עגול..... על מה צוחקת הדארמנא הזאת הא?

sahr12

New member
אל תתיחסי אליה...

בדיוק יאיר לפיד דיגדג אותה בחלום.......חחחחחחחחחחחח

מיכל31

New member
הלוואי שבן אפלק יבוא לדגדג

אותי בחלום ... נכון שהוא חתיך הורססססס?

sahr12

New member
יש יותר סיכוי שהוא יפליק לך...חחח

לי יש חלומות פשוטים יותר...

מיכל31

New member
נכון אתה צודק

אבל הוא עדיין הורסססססססס. מה החלומות הפשוטים שלך ???? גלה לנו.

sahr12

New member
אני חולם שאני הולך בנמל תעופה..

מולי גניפר לופז,שרון סטון,פלניפה,ועוד כמה....ואז הן מתחילות לצעוק.. "בא כבר" "נוווווווווווווווו" למה אתה כזה סנוב????"יארע אחד".. תשב לידי במטוס...אומרת גניפר.. לא! לא! לידי...צועקת שרון... "ווא על האיימק" לוחשת פנליפה...חחחחחחחחחחח רק לידי! תתקדמו,תתקדמו...אני אבוא ברגל...אני עונה... הן עולות למטוס...ואני מנופף להן לשלום...לפתע קולטות עיניי את מייקי מביט מאחד החלונות ומוציא לי לשון..
המטוס רץ על המסלול... רץ,רץ,רץ........נעצר!בחריקת בלמים....הדלת גולשת... גרם המדרגות נצמד למטוס......מייקי יורד ממנו..עם נעלי עקב גבריות וחפיסת מרלבורו ביד.......רץ אליי.....אני כבר פותח זרועות... כאילו לחבק אותו.....אבל הוא בכלל רץ לחנות...קונה חבילת R3........ "להיות עם ולהרגיש."...וחוזר........חחחחחחחחח אני נשאר עם הזרועות פתוחות... פתאום מרגיש כאפה..........וצעקה חושנית..קום!!יאטאפט! ההסעה תברח לך! רעייתי שתחייה....חחחחחחחחחח...... חלום טוב חלום שלום...אני ממלמל...ומקלל את מייקי בדרך לפיפי..

sahr12

New member
פעם גם על זה חלמתי...אל תשאלי..

איזה ברדק היה בחלום............חחחחחחחחחחחחח טסתי,צנחתי לים,נאבקתי בכריש...שחיתי שעות..רכבתי על גב של לוייתן.. נופפתי למטוסים...שיאספו אותי..הגעתי לאי נידח... בניתי רפסודה..אכלתי קוקוסים...לא זיינתי איזה שבועיים..חחחחחחחחחחח ובסוף התעוררתי...אחוז אימה...רעייתי שתחייה שאלה...מה עבר עליך??? אל תשאלי.....ואז היא חייכה ואמרה...עוד פעם טסת בחלום???חחחחחחחחח

giulietta

New member
מיכלי ../images/Emo6.gif

אני צוחקת...ואין לי מילים... כי...באמת...אין לי הסבר... מה חשבתי כשרציתי כל כך הרבה ילדים?... לא יודעת... גם לא יודעת למה אני מאפסנת את הבגדים שקטנים כבר על האפרוחית...לא עדיף למסור אותם?...חחחחחח.... זה שריטה, אין מה לעשות.

למעלה