ילדים זאת שמחה

ילדים זאת שמחה

אז יא נוסעת. הובהר לא מראש. ביקשתי. התניתי. הסברתי. כלום לא עזר. החדר מבורדק כמו בתמונה שהעיליתי מזמן. היא לא סדרה אותו כבר יותר מחמש ש ים. לא עוזרת בבית אפילו אחרי שסיימה תיכון. לא מזיזה אפילו צלחת. עכשיו היא צריכה לעשות המון כביסה כי מה לעשות שאמא לא פריירית יותר ונמאס לה להתחנן.ביקשה עזרה אמרתי לה לא והסברתי. מה התשובה?"וואי ההבדל של הביי שלך לביי של הורים אחרים" ויצאה מהחדר.

חני בו

New member
את

מה זה מי? תראי, אומר לך את האמת שאיני קוראת אותך כמעט אבל כשאני כבר קוראת, לא זוכרת מילה אחת טובה שכתבת על הילדים שלך. חינוך מתחיל מגיל אפס כמעט, ואם את עד כה לא הצלחת לחנך אותה שעוזרים בבית, מה את בדיוק מצפה עכשיו?

סליחה?????????????

החינוך כן התחיל מגיל אפס!!!!!!!
נכון לא הצלחתי.
כשאת הולכת.לרופא עם כאב גרון את גם מספרת לו שהבן והרגליים בסדר גמור?!

יקירתי. נדמה לך שאת מכירה אותי ואת ילדיי

ם חונכו מגיל אפס לעזור. אז מה? נכון לא הצלחתי במובן הזה שהם לא ממש עוזרים. במיוחד הבכורה.
&nbsp
אני חושבת שכשבחרת לא לקרוא את הפוסטים שלי בעצם דילגת על כמה בהם מאןד התגאיתי בהם ואפילו ציינתי שינויים לטובה בזכות הפורום. אז...אולי עכשיו את מבינה מה רציתי לומר.
&nbsp
ביקורת לשם ביקןרת....זה מה שאת עושה.
&nbsp
כל טוב.

יקירתי כל טוב. תמשיכי לדלג על הפוסטים שלי את לא עוזרת.

ה לא שאני מחפשת שיאמרי לי שאני בסדר. אבל את? במה את תורמת לדיון?

חני בו

New member
למען האמת

אף אחד לא עוזר לך פה אם את לא שמה לב כי את ממשיכה בשלך.
&nbsp

אמא שלי עברה היום חשמל נגד דכאון ולא התעוררה

ני יושבת לצידה אז יש לי שניה זמן לקבל עוד מנה מהרעל שלך. ואת יודעת מה? הילדים שלי יהיו בסדר ואני אהיה בסדר. עם או בלי העזרה שלך. האחרים דווקא כן עוזרים אבל מאיפה לך לדעת את זה?!
&nbsp
אם יש משהו שלמדתי מהמלחמה זה שיש אנשים...כל מיני אנשים ואת הרעל עדיף לא להכניס פנימה.
&nbsp
אני בשלי כן. ואת? בשלך. כל טוב.

חני בו

New member
דבר ראשון בריאות

דבר שני - מקוה עבורך שתחכימי ממה שענו לך פה (ולא אני, אני יודעת שלא הגבתי נקודתית, פשוט שמתי לך מראה מול הפנים).
חשבתי שלא תגיבי לי יותר אחרי שכתבתי לך http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=94&messageid=176116120 ולמרות זאת הגבת. חבל. כתבת לי "כל טוב" ועניתי לך "גם לך למען האמת" ואת ישר שוב מציבה עצמך בעמדת מגננה חבל. כל טוב גם לך!

r i n i

New member
מבאס קשות

אני מחבקת אותך וחושבת שזה מאד מאד מרגיז לקבל יחס כזה.

ויקה1222

New member
ולמרות הכל

חבקי אותה ועזרי לה עם הכביסות. היא נוסעת וכדאי שתסע עם הרגשה טובה, זה עדיף בשבילה ובעיקר בשבילך כדי שלא תרגישי רע אחר כך. את החינוך שחינכת או לא חינכת במשך שנים, לא תשני עכשיו, אז כדאי לעזור לה ולשמור על אוירה טובה.
ועוד משהו. אם אכן ביקשת, התנית, הסברת והלחצת והיא בכל זאת נוסעת, זה מראה שיש לה אופי חזק וזה מצויין. אולי הניסעה תעשה לה טוב, תגרום לה להבגר. אל תכעסי עליה.

אני לא כועסת בכלל.

עכשיו היא ישנה ואחר כך היא יוצאת כז עם כל הכבוד...יש לה סדר עדיפויות. סבבה. אז לנגן לי על המצפון אחרי שנים של התעלמות מצידה נראה לי לא נכון. המצפון שלי נקי.

נומלה

New member
לא תמיד צריך להיות צודק

לפעמים צריך להיות חכם. אחרי הסיפור שעשיתם עם הנסיונות למנוע ממנה לנסוע זה באמת נראה לא טוב כאשר גם לא עוזרים "באריזה". לא כל פעולה היא בפני עצמה. כאן יש משקעים שיצרתם שצריך לעשות דברים לפנים משורת "הצדק" כדי לפזר ולהראות תמיכה.

עוד לא הפרידה. היא יוצאת לסמינר של שבוע. בהפגנתיות היא לא

נוגעת בכביסה. בטח לא בתקופת הלימודים. לא בבגרויות ולא בחופש. לעולם תירוצים. אמרו לי לא להכנס למלחמות אז לא נכנסתי ועכשיו שוב טני לא בסדר. די נמאס לי. יש פה מישהי שהבן שלה עושה כביסה לכול המשפחה אבל לי אין זכות.לדרוש יזרה בבית וכשמגיע הרגע שזה ממש לא נוח לה שוב אני צריכה לבטל את עצמי. אז חני חושבת שבישלתי לעצמי דייסה סבבה. די פרשתי מההורות שכל אחד ידאג לעצמו. ממילא בסוף נשארים לבד.
אם יש לך מזל הילדים אוהבים אןתך ועוזרחם ואם לא אז לא והאמת...אין מה לעשות. אז שיהיה. כל אחד והמזל שלו

אימם

New member
האם היא עושה דברים אחרים בבית?!

כי אני פשוט לא מבינה למה ההתעקשות דווקא על כביסה?אצלנו לדוגמא, הבת לא עושה כביסות, בל היא מבשלת..הבן לא עשה כלום. בחופש למד קצת לבשל ולהכין אוכל. כביסות הוא לא עושה אבל אני מתזכרת להחזיר כלים לכיור וכו...בואי תאספי את עצמך ותחליטי שאת באה אליה בגישה חיובית כמו: "בואי ניקח יחד את הבגדים ויחד נעשה את הכביסה.בואי אני אראה לך כמה זה קל ופשוט להכניס למכונה, להוסיף אבקת כביסה ומרכך ולהפעיל אותה...."או אם זה לא יצליח:"בואי תראי איך אני עושה את זה. אני משוכנעת שזה יהיה לך מאוד קל ואפילו תהני מזה"....

לא. היא לא עושה כלום!!! לא מנקה אחריה. בקבוקי סבון ושמפו

רוקים על הרצפה. שערות במקלחת ושאריות שמפו וסבון על הדופן. חדר כמו אחרי פוגרום. העליתי תמונות בעבר. זה לא השתנה.
הלסקתי לעשות כביסה בכלל. זאת לא התעקשות כלפיה. הבנתי שכלום לא יעזור. שנמאס לי לריב. שמי שרוצה כביסה שיעשה )הגדול עושה לפעמים( הוא גם עושה אוכל. היא לא. גיל המרד. רואים את האנטי שלה. אני לא נלחמת יותר. אבל כאמא שהשקיעה בילדיה מגיל אפס עייפתי לעשות כל הזמן דברים שלא עוזרים. יא מעדיפה לצעוק עלי (לא אתמול. אתמול היא לא צעקה ולא כעסה אפילו) מאשר להכניס מכונה. כי ככה פרינציפ.

למעלה