ילדים בחתונת שישי

מ י w ה י

New member
הגעתי מהראשי + נצל"ש (מתנצלת על החוצפה
)

קודם כל - אני מסכימה עם אלו שאמרו שזה בעייתי מכל הבחינות ועשוי לגרום לאי נעימויות, וגם אני חושבת שהפשרה היא לארגן פינת ילדים בחוץ, במצב כזה את רוב הילדים לא תרגישי וההורים יהיו מבסוטים שארגנו לילדים שלהם בילוי.
&nbsp
והנצל"ש: כשאתם שולחים הזמנות לחתונה - אתם יוצאים מנקודת הנחה שזוגות שאתם מזמינים יביאו איתם את הילדים/לפחות ילד אחד? וכשמדובר בילדים גדולים יותר (למשל - בגיל 10 או רחמנא ליצלן 14-15), אם אתם לא מציינים במפורש את שם הילד על ההזמנה, מבחינתכם אתם מצהירים שההזמנה היא להורים בלבד והילד לא מוזמן/לא רצוי? הכוונה כמובן היא לא לאורחים "רחוקים" כמו קולגות של ההורים, אלא לקרובי משפחה או חברים טובים.
&nbsp
הסיבה שאני שואלת היא כי הדיון הזה הזכיר לי ויכוח שתמיד היה לי עם קרובי משפחה מסוימים, שנמנעו מלהביא את הילדים לחתונות/אירועים אחרים בטענה שהם לא הוזמנו, כי על ההזמנה היה כתוב את שמות ההורים בלבד, וזה הוביל למצבים לא הכי נעימים, כמו אירוע של קרובים רחוקים אליו אח אחד הגיע עם שלושת הילדים ואח אחר השאיר את הילדים שלו בבית כי הטענה הייתה ש"הילדים לא הוזמנו" (מי שבאמת נעלב היו דווקא הילדים - אחרי שאמרו להם שהם לא מוזמנים ובני הדודים שלהם כן הלכו לאירוע... וגם הילדים של השכנים).

Anna Vasserman

New member
תשובה לנצל"ש שלך

לדעתי אותם הורים שהתלוננו שבגלל שלא רשמתם את שם הילד על ההזמנה - הוא בעצם לא הוזמן, זה ממש קטנוני.
&nbsp
לא חושבת שאי פעם הייתי חושבת לא להביא את הילדים שלי (אלא אם כן ילד לא רוצה, או שלי זה לא נוח מבחינה כזו או אחרת).
פשוט, כשאני מאשרת את הגעתי לחתונה אני מחדדת שאנחנו באים בהרכב של 4, או 3, או 2.
&nbsp
&nbsp

מה שאני מכירה

הוא שאם מזמינים את כולם, כותבים "משפחת" (ואם שמות המשפחה של ההורים לא זהים אפשר למצוא דרך אחרת שתבהיר שמדובר במשפחה כולה - למשל "והילדים" או השמות של כולם, או וכו'), ואם מזמינים רק את בני הזוג, כותבים את השמות שלהם בלבד.ֿ
כך שמהבחינה הזאת מי שטען שהילדים שלו לא הוזמנו צודק, אם מה שאני מתארת זו הנורמה שגם הוא מכיר.

Anna Vasserman

New member
אין מצב שאני מגיעה לחתונת שישי בלי הילדים שלי

ואם החתן והכלה היו מבקשים זאת - הייתי רואה זאת כחוצפה.

חוץ מזה, אני לא רואה איך הרעש של הילדים יכול להתחרות בכלל מול הווליום של המוסיקה בחתונה.

friv

New member
ילדים זה שמחה

גם אנחנו התחתנו בחתונת שישי וגם אני חששתי מעניין הילדים... כמה רעש ובלגאן ואני בכלל אוהבת רק את האחיינים שלי...
אבל מישהו אמר לי, ובמידה רבה צדק בעיניי, שילדים בחתונת שישי דווקא יכולים "להקליל" את האווירה. כשיש ילדים הכל פתאום הרבה פחות כבד ורציני מאשר חתונה של רק מבוגרים.
בסופו של דבר אצלנו היו בערך 140 אורחים, מתוכם כ30 ילדים וממש הצטערתי על כמה בני דודים שבסוף הגיעו בלי הילדים שלהם. הם שיחקו עם הבועות סבון והפריחו לי בדרך לחופה (למרות שלא תכננו על זה), הם רצו בחוץ ועשו שמח, הם רקדו איתנו ברחבה ושיחקו עם הכובעים והשרשראות שחילקנו ויצאו כמה תמונות מהממות
לא הייתה אף הפעלה כמו שהציעו פה ובכל זאת כל הילדים העסיקו את עצמם (או את ההורים שלהם) וזאת לא הייתה בעיה בכלל.
אז אין לי הרבה תובנות לגביי האם מקובל או לא לבקש דבר כזה... אבל נסי לחשוב על כל מיני ילדות מתוקות בשמלות לבנות קטנות שמתרוצצות סביבך ואולי פתאום זה יראה לך יותר נחמד. בהצלחה!

miravhen

New member
את קובעת את קונספט האירוע

וזה לא בושה לציין בהזמנה להגיע ללא ילדים!

למעלה