~ילדות שכזאת~

יעל 13

New member
חחחחחחח הנה עוד סיפוררר

פעם...שאחותי ישנה...אז לקחתי את השואב אבק ושאבתי לה את השיער
חחחחחחחח היא התעצבנה טיפה

חחחחחחחחח יעללל י'חולהההה עם היית

אחותי...ווואי וואי מה הייתי עושה לךךךךךך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יעל 13

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אין ספק שהייתה לי ילדות נחמדה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דייי

אני מתה פהההההההההההההההההההה
איזה קרועההההההההההההההההההההההההההההההה שנסעתי לחו"ל עם סבתא שלי בתור מתנה לבת מצווה...אז היינו בחנות כזאת של כל מיני שטויות...והיו כל מיני בובות של חרקים שהיו נראים מזה אמיתיים...וסבתא שלי יכולה להתעלף מדבר כזה וקניתי שני עכברים שלי שהיא ידעה...ובלילה שהיא התקלחה שמתי לה מתחת לשמיכה ושהיא הלכה לישון היא קפצה...אבל מה קפצה...היא דפקה צרחה ואני כולי על הרצפה יו אתם לא מבינים כמה צחקתייי!!!!

sdavid1

New member
כשהייתי קטנה...

אז כשהלכתי לקניות עם ההורים שלי אז הייתי רבה עם אחי מי ישב בעגלה של הסופר חחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif

אצלנו אני תמיד הייתי יושבת בתוך העגלה.. ואחותי רצה בכל הסופר כדי לעשות שזה יהיה מהררר
כמו לונה פארק כזה.. תמיד צעקו עלינו

שמעו שמעו קטע../images/Emo26.gif

(שנה שעברה נחשב לילדות?!?!) שנה שעברה באנגלית למדנו את הסיפור "המלך שלמה" אז המורה שאל אותנו מה אנחנו יודעים על :king solomon.. ואני חשבתי שהוא מתכוון יענו לדג סולומון..אז כמו מפגרת אמרתי: this is a fish וכללללללללללללללללללל הכיתה צחקההההה..חחחחחחחחח מאז למדתי לסתום
חחחחחחחחחחחחחחחח עד היום מזכירים לי את זה...(
)

גמאני../images/Emo70.gif

הילדה הזכירה לי ... אבל הבעה שזה היה רק בתחילת השנה ... בקטנה... בקיצור היה שיעור אנגלית, והמורה שאלה מה זה "פרנד-שיפ" (((((((((((((חברות,לכורדים שביננו)))))))))))))))))))))))))) בקיצור כול הפוסטמות בכיתה שלי לא ענו ... והיה יבש טילים בכיתה!!! אז אמרתי :"חברה כיבשה ...". ועד עכשיו צוחקים עליי. ושהייתי קטנה אני ואחי היינו ילדים קרועים
אבל עכשיו אני לא מדברת איתו (((רק לוקחת לו ת'בגדים)))) אז שנשלים אני יספר לכםם..... חחח מתה מעיפות
-קרן-

גמאני../images/Emo70.gif

הילה הזכירה לי ... אבל הבעה שזה היה רק בתחילת השנה ... בקטנה... בקיצור היה שיעור אנגלית, והמורה שאלה מה זה "פרנד-שיפ" (((((((((((((חברות,לכורדים שביננו)))))))))))))))))))))))))) בקיצור כול הפוסטמות בכיתה שלי לא ענו ... והיה יבש טילים בכיתה!!! אז אמרתי :"חברה כיבשה ...".ועד עכשיו צוחקים עליי. ושהייתי קטנה אני ואחי היינו ילדים קרועים
אבל עכשיו אני לא מדברת איתו (((רק לוקחת לו ת'בגדים)))) אז שנשלים אני יספר לכםם.....חחחמתה מעיפות
-קרן-

למעלה