~ילדות שכזאת~

חחחחחח קול ישראל(שם חדש?!?)אביחי

אמר שהוא לא רוצה שיותר אני יקרא לו מומין
הוא אמר שאם אני יקרא לו מומין הוא לא ידבר איתיייייייייייייייייייי
והוא אמר לי שחבל שרעות נידבקה ממני ויותר אני לא חולהההההההההההה
עדיייייייייייייייייייי כנסי בווווו פלייייזזזזז

Koala Girl

New member
שלא יעשה טובות../images/Emo3.gif

ותכנסי את אני
(את בטח בבי"ס או משו...)

אני לא זוכרת כ"כ ../images/Emo12.gif חחח

יש מש'ו אבל זה לא כ"כ מצחיק
פעם כשהייתי ממש קטנה אז אכלתי מילקי וכבר אכלתי את הקצפת חחח אז אבא שלי אמר לאחותי (שעוד לא אכלה ת'לבן של המילקי) שאם הופכים ת'מילקי אז הוא לא נשפך, הוא נשאר רגיל... ואז היא ניסתה והצליחה והיא התחילה להתלהב <כי הקצפת לא נופלת> ואז אני גם רציתי וניסיתי להפוך והכל נשפך.. על כל האוכל והשולחן שם וכולי התלכלכתי, כל הפנים שלי שוקולד וכולם התחילו לצחוק עליי... חחח פדיחות
אבל איזה מגניב זה שזה לא נופל.. חחח לא לנסות בבית...!

הזכרת לי משו שקרה יום ראשון../images/Emo110.gif

אמא שלי קנתה לי סוכריות.. אז אני כזה פותחת.. והפקק לא נפתח.. אז הטתי אותו כזה הצידה.. וניסיתי לפתוח ולא הלך.. אז משכתי חזק חזק.. ואז בסוף נפתח אבל הסוכריות כבר לא היו בפנים
הן היו כבר על הרצפה:p

חחחחחחחחחח

גם לי זה קרה פעם עם הקופסא של המסטיקים חחח טוב לדעת שאני לא היחידה... חחחח

יעל 13

New member
אם על כל שטות כשעשיתי שהייתי קטנה

הייתי מקבלת שקל הייתי מיליארדרית עכשיו
אממ זה לא יגמר אז אני יספר רק חלק
היה יום שהייתי מצוננת אחושילינג...ולקחתי טישו...ולא ראיתי שיש נר דולק ליד הטישו...והטישו נדלק...ונשרפה לי היד
גאונה אני
חחחחח בכיתה ד'...אבל אל תצחקו
חחחח בכיתה ד'...אז נורא רציתי לשבור את היד או את הרגל...לא יודעת זה היה נראה לי מזה מגניב...ואז בן דוד חורג שלי שבר את הרגל...אז לקחתי גבס שנשאר לו ושמתי על היד חחחחחחחחחחחחחחחחח יום אחרי זה כולם רשמו לי על הגבס
חחחחחחחחחח הייתי מזה שמחה
שאחותי נולדה...אז אחותי הגדולה הציעה שנקרא לה נועה...ואני לא זכרתי את השם הזה....אז עד גיל חצי שנה קראתי לה אחותי
שהייתי בגן...הלכתי עם אמא שלי ברחוב...ואז היא אמרה לי שאני יזהר והסתובבתי ונתקעתי בעמוד חחחחחחחחחחחחח
שבוע! שבוע הייתה לי בלוטה במצח!!!! שהייתי בגן...ישבתי במקום של הנהג...ואז מי הבין איך מכונית מתחילה לנסוע?
אז הזזתי הילוך והאוטו התחיל לנסוע רברס...חחח אבא שלי כמעט שבר עליי משהו שנסעתי לחו"ל עם סבתא שלי בתור מתנה לבת מצווה...אז היינו בחנות כזאת של כל מיני שטויות...והיו כל מיני בובות של חרקים שהיו נראים מזה אמיתיים...וסבתא שלי יכולה להתעלף מדבר כזה
וקניתי שני עכברים שלי שהיא ידעה...ובלילה שהיא התקלחה שמתי לה מתחת לשמיכה
ושהיא הלכה לישון היא קפצה...אבל מה קפצה...היא דפקה צרחה ואני כולי על הרצפה
יו אתם לא מבינים כמה צחקתייי!!!! אם אני אזכר בעוד אני אכתוב...או שנרחם עליכם ולא נכתוב

חחחחחחחח

יווו יעל את הילדה הכי שרוטה בעולםםםם קראת אותי עכשיווו חחחחחח ונראה לי שכל מי שהיה קטן רצה פעם גבס... אני מכירה הרבה כאלו...

יעל 13

New member
חחחחח אז אני לא היחידה?!?!../images/Emo3.gif

הייתה לי ילדות קשה
מאד קשה
המון טראומות היו לי

חחחחח למה

הכי צחוקים להיות איתך...! ילדה מצחיקה ברמותתת חחח ואת מדברת על טישו שנשרף? חחח אני פעם שרפתי בטעות לאחותי ת'שיער... אבל קצת, טיפה... וזה היה בטעות חחח

יעל 13

New member
אה אפשר גם לספר על השיער?

אם היית יודעת מה עשיתי לאחותי בשיער...

למעלה