~ילדות שכזאת~

~ילדות שכזאת~../images/Emo26.gif

לא לי שם אחר לתקוע בכותרת חחחחח חשבתי שזה יכול להיות מצחיק ונחמד לספר על השטויות ועל כל הדברים שהיינו עושדים שהיינו קטנים... חחחח שתפו פעולה
אני יכתב אחרי שאני יראה שאתם משתפים פעולה
אוהבת אותכם
הילה..

חופייי

New member
שבייתי בת כמה חודשים נרדמתי בעגלה

ותוך כדי נפלתי עם השמיכה ...אמא שלי באה ורואה אותי על הריצפה משיכה לישון...חחח (אותי זה הצחיק)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif

באמת תכתבו
[אם אני אכתוב.. או אה..] חופיייי
גמלי זה קרה ככה רק מהמיטה.. ובבוקר אני מתעוררת על הרצפה

אממממממממ../images/Emo110.gif

אני מזה לא זוכרת עכשיווו.. אני זוכרת רק אחד עכשיו.. אני אזכר אח"כ בעוווד *אני זוכרת שהיו דופקים בדלת והייתי אומרת "אנחנו לא בבית" [כן כן.. ואל תצחקו עליי כי אתם לא הייתם יותר טובים אני בטוחה
]

חחחחחחחחחחחחחחח מיכי וחופי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שניהה אני יחשוב על משהו

אוקיי

אז כהה שהייתי תינוק אז אכלתי קוטג' עם הידים ואז אחר כך אמא שלי שרה לי ידים על הראש לא זוכר את המשח השיר אבל בקיצור שמתי את הידים המלוכלות בקוט'ג על הראש

אנייייייייייייייייייייייייי../images/Emo26.gif

חחח אני זוכרת שאחי היה בן שנתיים בערך..אני הייתי בת 7.. אז...הוא היה ש=ו=ב=ב משו פחדד(גם עכשיו..) אז לפעמיים שהוא היה רץ בבית אמא שלי היתה אומרת לו:אביבו'ש חמוד לא לרוץ טוב?? אז הוא לא היה מקשיב..לה..חחחח אז אהבתי להרגיש אחות גדולה וזההה (חחחחח) אז הייתי באה אליו בכל הפוזה של האחות הגדולה (בלי שאמא שלי תבקש)וצועקת עליו חלש לא חזק...אבל צועקת חחח:"אביב לא לרוץ נו נו נו אסור" חחחחח והוא לא היה שם עליייייייי הוא היה צוחקק נעצר לשניה..ואז שאני הולכת היה ממשיך לרוץ בבית חחחחחחחחחחחחחחחחחח כפרה עליוווו.. אם אני מראה לכם תמונה שלו מהגיל הזה אתם פשוט מתים מיופי שלווו חחחח
אמממ אני יזכר בעוד ו..יכתוב... אבל זה בנתיים הזכרון היה חזק שלייי...

אביחי 33

New member
אני[../images/Emo12.gif]

הייתי דופק את הראש ברצפה. אומרים לי הרבה שיש לזה השפעות גם כיום

אביחי 33

New member
סליחה?../images/Emo46.gif

אמרתי שיש לך "ליקוי זכרון אחרון" זה שונה
ומ.א זה פרס

למעלה