יא תתחדשי בובע
C CiNdErElLa3887 New member 22/12/04 #16 ../images/Emo139.gif../images/Emo2.gifיא תתחדשי בובע../images/Emo9.gif
K KaUrO DoNo New member 22/12/04 #18 תתחדשייייי אני זוכרת מתי לי הייתה ת'גיטרה הראשונה שלי (שנה שעברה) ואני לא נוגעת בה...חחחחחחח בהצלחה
S sins garden girl New member 23/12/04 #19 לי יש 2 גיטרות... אחד כוסית (שם חמוד לגיטרה, לא? ) ואחד קלאסית ולמדתי קצת ואח"כ הפסקתי אבל אין לי יותר זמן אז אמרתי אולי בחופש הגדול שיהיה לי זמן בכלל להתאמן......
לי יש 2 גיטרות... אחד כוסית (שם חמוד לגיטרה, לא? ) ואחד קלאסית ולמדתי קצת ואח"כ הפסקתי אבל אין לי יותר זמן אז אמרתי אולי בחופש הגדול שיהיה לי זמן בכלל להתאמן......
S sins garden girl New member 23/12/04 #36 חחח לא....בגלל שאקוסטית נשמע כמו כוסית קראתי לגיטרות אקוסטיות- גיטרות כוסיות....
K KaUrO DoNo New member 23/12/04 #23 ../images/Emo6.gif לי לא היה זמן וסבלנות לגיטרה =/ לא נורא חבר שלי ובת דודה שלי מנגנים בישבילי..זונות הם מנגנים יפההההההה את לוקחת מורה פרטי עכשיו או שאת לומדת לבד?
../images/Emo6.gif לי לא היה זמן וסבלנות לגיטרה =/ לא נורא חבר שלי ובת דודה שלי מנגנים בישבילי..זונות הם מנגנים יפההההההה את לוקחת מורה פרטי עכשיו או שאת לומדת לבד?
ש שוטר82חזר New member 23/12/04 #26 שירה מפגש צאט במצלמה ותנגני לנו../images/Emo3.gif? אם אני לא יהיה בתחנה
I iluvsp New member 23/12/04 #31 תדחדשי! כיף לך את לוקחת מורה! לי הורים לא מרשים!!! # גם אני רוצה אקוסטית... טוב נו יש לי קלאסית עם מייתרים של אקוסטית לפחות משהו! חיחיחי נמממ כמה זמן לא הייתי פה!
תדחדשי! כיף לך את לוקחת מורה! לי הורים לא מרשים!!! # גם אני רוצה אקוסטית... טוב נו יש לי קלאסית עם מייתרים של אקוסטית לפחות משהו! חיחיחי נמממ כמה זמן לא הייתי פה!
U Unaffected New member 23/12/04 #32 אממ עצה. תורידי את המיתרים של האקוסטית מהקלאסית. זה יהרוס לך אותה.
S sins garden girl New member 23/12/04 #39 איך זה הורס?? ואיך בדיוק אפשר להשים מיתרים של כוסית לקלאסית....
I iluvsp New member 23/12/04 #40 אממ.. הולכים לחנות של כלי נגינה למינהם... מבקשים מייתרים לאקוסטית ואז מתי שמגיעים הבייתה מחליפים את המייתרים...כן..
אממ.. הולכים לחנות של כלי נגינה למינהם... מבקשים מייתרים לאקוסטית ואז מתי שמגיעים הבייתה מחליפים את המייתרים...כן..
U Unaffected New member 24/12/04 #41 זה הורס כי המיתרים של האקוסטית חזקי ם מדיי לקלאסית והם הורסים את הצוואר שלה..
N N 1 F 8 R 2 New member 24/12/04 #43 בטח שהורס!! אם אתם רוצות להרוס תקלאסיות שלכם שימו מיתרים של אקוסטית אם לא פשוט קנו גיטרה אקוסטית