ילדודס תגידו לי מזל טוב [: כרגע קניתי את הגיטרע הראשונה שלי ! יאיי [: קלאסית ^^ איזה כיף, חע.
ש שירעלה New member 21/12/04 #1 ילדודס תגידו לי מזל טוב [: כרגע קניתי את הגיטרע הראשונה שלי ! יאיי [: קלאסית ^^ איזה כיף, חע.
R RaNgLeR New member 21/12/04 #2 מזל טוף!!!!../images/Emo24.gif איזה כיף לךךך אני מקנאהההה אני גם רוצההה
G GalushGalush New member 22/12/04 #6 ../images/Emo79.gifת'חדשיייייי../images/Emo70.gif לנגן זה מוי כיף
G GC Lego New member 22/12/04 #7 מז"ט!! גיטרע זה מאגניב! תתחדשי ואת יכולה להעלות תמונה של הגיטרע הניסגדת שלך?
J just jenny New member 22/12/04 #13 יוווו תתחדשיייי ../images/Emo168.gif גמני רוצה גיטרעעע כייף לך.. ואגב- מה דעתך על ג'ילה? (על שם ג'ואל ) או בילה על שם בילי? חעחעח איזה המצאות יש לי.. לא לשים לב אני קצת מחורפנת היום אגב- גיטרע רולזזזזז
יוווו תתחדשיייי ../images/Emo168.gif גמני רוצה גיטרעעע כייף לך.. ואגב- מה דעתך על ג'ילה? (על שם ג'ואל ) או בילה על שם בילי? חעחעח איזה המצאות יש לי.. לא לשים לב אני קצת מחורפנת היום אגב- גיטרע רולזזזזז
T thebaby New member 22/12/04 #14 תתחדשי...../images/Emo101.gif אני מחר לא לומד יאי. גם מחרתיים ... וויפי.
E EleVaTioN New member 22/12/04 #15 מזל טובבבבבבבבב../images/Emo129.gif מה שמה.??????? כיצד היא נראת?????????? מה צבעה????? *לי יש פה את הגיטרה של אהד, החלטנו שנקרא לה לודמילה *
מזל טובבבבבבבבב../images/Emo129.gif מה שמה.??????? כיצד היא נראת?????????? מה צבעה????? *לי יש פה את הגיטרה של אהד, החלטנו שנקרא לה לודמילה *