יכול להצליח?

מה אתה רוצה?

אתה עסוק בלפתוח חלונות שיחה בצ'ט אז אני צריכה את כל השמיכה שתחמם אותי בלילה
(ושאף אחד לא ישמע, אבל אני לא הייתי מודיעה קבל עם ופורום שנשים לא מרגישות כאתה מחבק אותן
)

חחחחחחח

שחר ראית? יש לך הצעת ייעול בנושא השמיכה. ומה זאת אומרת מה איתך? את מחובקת בינינו יקירתי
נראה לך שנשאיר את השושבינה בחוץ?

shahar1971

New member
ראיתי ראיתי ../images/Emo6.gif

וכן חיפושית. את בינינו... לא הרגשת? קיבלת את המקום הכי טוב... הלוואי עליי

shahar1971

New member
ישנת, אז לא הרגשת...

טוב נו... מודה! אני קם עם כל הגוף תפוס, אם אני עסוק כל הלילה בלדאוג שתהיי מחובקת... אז כשראיתי שנרדמת, הסתובבתי ונרדמתי איך שנוח לי... גם אני צריך לישון, לא?

ברוך הבא !

מעולם לא טענתי שכל הזוגות שנפגשו ברשת מצליחים, אלא שכמו שלא כל מי שנפגש לדייט אחד ב"עולם האמיתי" זוכה באהבת חייו, כך גם באינטרנט.

אבל באהבה יש יותר מעומק ריגשי, לא?

אני כבר לא מדברת על קשרים וירטואליים שהצליחו. יש כאלה שכן ויש כאלה שלא. אבל האם לפני פגישה אפשר לקרוא לזה אהבה? אצלי אהבה תלויה גם בשפת גוף, מבט , ריח, צחוק....(הבנתם את הרעיון). אז האם ניתן לקורא לקשר וירטואלי אהבה?

shahar1971

New member
באהבה יש יותר מרגש

אהבה היא החלטה, היא מחוייבות, היא פשרה, היא שגרה, היא עבודה, היא תהליך אישי, תהליך זוגי... להמשיך? היא גם רגש, אבל רגשות מטבעם הם דבר חולף... וקשה לבנות על דברים חולפים, הם משתנים כל הזמן. המחוייבות באהבה, לא מתיחסת לרגש, אלא להתנהגות. ההתחייבות היא שלמרות שהרגש יעבור, ההתנהגות תמשיך להיות אותה התנהגות (פלוס מינוס). אבל זו רק אהבה... ההתאהבות היא כבר רגש נטו. היא המשיכה הפיזית, האינטלקטואלית, שפת הגוף, הנסיבות, המבטים, הריחות... כל הדברים הזמניים שגורמים לנו להרגיש (זמנית) משהו בבטן.

אתה מוכן להפסיק להסכים איתי?

לזה בדיוק התכוונתי! שאני לא חושבת שאפשר לקרוא לקשר וירטואלי אהבה כי אין בו בדיוק את כל הדברים שציינת. וכל אהבה מתחילה מהתאהבות... וכבר ציינתי, תפסיק להסכים איתי! תיזהר, החיפושית כבר חיתנה אותך

jessy19

New member
אין הבטחה שזה יצליח...

אבל מצד שני אני לא חושבת שיכולים להבטיח הצלחה בכל דבר בחיים: זה הכל תלוי באנשים ובסיטואציה...

למעלה