יכול להצליח?

shahar1971

New member
שיוויון בין המינים הוא לא ביטול...

..המינים. שיוויון בין המינים מדבר על ביטול ההיירארכיה בין המינים, לא על ביטול השוני בין המינים. גברים ונשים שונים זה מזה, ואין טעם להכחיש את זה. חוסר השיוויון מתחיל כשהשוני מקבל אופי היירארכי ומתחילים לשאול מי יותר ומי פחות. החשיבה ההיירארכית שייכת לגבריות מפני שהיא מסתירה תחרות שבה צד אחד מנצח וצד שני מפסיד. השוויון הפמיניסטי הוא שוויון שמכיר בשוני מבלי שהשוני יסמן תחרות.

תלוי על איזה פמיניזם אתה מדבר

אני בהחלט מאמינה שצריך לבטל את המעמדות בין המינים. ואני מאמינה בשיוויון הזדמנויות. הבעיה מתחילה כנשים שמגדירות את עצמן כפמיניסטיות מתחילות להקצין את הנושא , עד שלפעמים זה נראה כאילו המין הגברי הוא האויב הכי גדול שלהם. בתקופה האחרונה יש מין הרגשה כזו שאחרי כל המאבק לזכות הבחירה לאישה, היא עדיין לא קיבלה אותה. החובה פשוט השתנתה. אם פעם תפקידה של האישה היה לשבת בבית, אז היום תפקידה לצאת לעבוד ואם היא בוחרת בחיי משפחה אז כביכול משהו לא בסדר אצלה. (דרך אגב, לא טעינו בפורום? נראה לי שעוד רגע החיפושית בועטת בשנינו
)

shahar1971

New member
חחחח

נראה לי שכדאי שנחזור לתלם, או שנמשיך את החריש הזה בשדות אחרים...

shahar1971

New member
../images/Emo9.gif אני מסמיק ומוחמא

ולא מאיימים על יונה עם יין

shahar1971

New member
אבל...

שכחת לשאול את אישתך, אם היא תהיה מוכנה להכניס אותי...

shahar1971

New member
אבל שכחת...

לשאול את אישתך אם היא תהיה מוכנה לצרף אותי

לא שכחתי..

קודם כל לא שכחתי, היא אישה מבינה היא נותת לי את החופש לי.
חוץ מזה, יפה שאתה מוחמא ולא מאיימים עליך אבל עדיין לא נענת לי
(אני יתחיל לחשוב שזה אישי
)

איך במשפט אחד עשית 2 אנשים מאושרים!

אני מאושרת כי אני נוסעת לקפריסין! (ים ים ים ים ים ) וסבתא שלי תיהיה מאושרת כי הנכדה שלה מתחתנת

shahar1971

New member
הייייי חזרת......

מה שלומך אישתי? איך ישנת? מתחיל להרגיש לי כמו צ'ט כאן... את חושבת שאנחנו במקום הנכון?

או בעלי האהוב

האמת ישנתי לא משהו, היה לי קצת קר. אתה לא מחבק מספיק! ולגבי ההתמסרות בפורום, החיפושית כבר מכירה את השריטה שלי, היא תסלח לנו. זה הרי שידוך שלה!

shahar1971

New member
חחחח

חיבקתי, לא שמת לב.... אבל מה העניין עם השמיכה? את תמיד לוקחת את כולה אלייך?

למעלה