יכול להיות ש...

Self Made

New member
ת'כלס בכיף תהנו

לא אמרתי שזה רע,רק אני מאוכזב ממה שאמרתם ומה שעכשיו פלוס זה מגוחך לקבל כזאת תשובה מג'וזף כי עד כמה שאני אהיה ילד,אני התייחסתי לזה ברצינות לא ציפיתי לקבל כזאת תשובה ת'כלס

Strike-A

New member
אם אתה

מנסה להשוות את התקציבים שעומדים מאחורי קול הקאמפוס (כמה קטנים שיהיו) לתקציבים שעומדים מאחורינו. אז אתה חי בסרט. מעבר לזה, חבר'ה צאו קצת מהסרט וכנסו לפרופורציות. תבינו דבר אחד פשוט - זאת הדרך שלנו. לדעתי, וכמובן זה נתון לפרשנות, לא היה דבר דומה לזה בהיפ הופ בארץ. אני לא מאמין כמה תלונות יש על כך שאנחנו אשכרה נותנים את הדיסק חינם. זה שאנחנו מחלקים את זה במקום זה או אחר, זאת ההחלטה שלנו. שוב, כפי שאמרנו במלא מקומות, הדבר נועד על מנת לשמור על קשר עם הקהל שלנו, על מנת שהם יבואו להופעות שלנו ויקבלו שם את מה שיש לנו לתת. האלבום נועד להתלוות להופעה... אל תתקעו על המילה "חינם" כמו כל ישראלי טוב, אלא נסו להבין את ההקשר בו אנחנו החלטנו להוציא את האלבום. אם לדעתכם היה עדיף שנוציא את האלבום לחנויות, שם הייתם קונים אותו ב-50 ש"ח, אז אני מזמין את כולכם לייצר אלבום ולמכור אותו לחנויות. שוב, תודה לכל המבקרים ולכל המפרגנים. והיה קצת יותר נחמד אם היו יותר דיבורים על המוזיקה שלנו (לטובה ולרעה) מאשר על להיתפס לסמנטיקה מוטעית.

TakTik

New member
פספסת את המסר שלי.

לא הפגנתי כנגד הדרך, להיפך. ורק נתתי את קול הקמפוס כדוגמא למצב חיובי של כל מי שרוצה ויתאמץ להשיג את הדיסק - יקבל אותו. הכל מקרה המסר הוא כזה: תמשיכו בשיטה הנוכחית, של חלוקה בהופעות. זה מוצלח ובאמת יוצר חיבור מוצלח. לי באופן אישי תמיד בא לשמוע יותר את האלבום אחרי הופעה של אמן. אבל בשלב מסויים, כמו כל אמן הופעות, תאלצו להפסיק להופיע. שיהיה בעד חודשיים או אפילו בעד שנה, זה יקרה. ובשלב הזה, מומלץ למצוא דרך אלטרנטיבית להפיץ את האלבום. כמו לדוגמא (סתם רעיון) לחלק את האלבום לכל מי שקונה אלבום באוזן השלישית/ מוזיקה סנטר/ כל חנות מוזיקה שתרצו. או לקבוע נק' מכירה אקראיות ברחובות ת"א שיכללו איזה מופע מאולטר. או לזרוק את האלבום ממטוס ריחוף מעל רחובות ת"א כאשר לכל אלבום מחובר מצנח קטן כזה
. בכל מקרה, ביקורת על המוזיקה (טובה מאוד אני מבטיח) תעלה לשרת העיוור בעתיד הקרוב-רחוק (תלוי בעיקר בהם) Keep on the music

Bss

New member
יצאתם לא ממש מדויקים....

כל מי שידפדף אחורה בארכיון של הפורום יראה הצהרות על חלוקה חינם של הדיסק. זה שמתישהו החלטתם כן לנסות לכסות הוצאות ע"י הופעות זה אחלה ומוצדק, אבל עדיין לא מה שאמרתם שאתם הולכים לעשות בכל הפרומו שעשיתם לעצמכם לפני שהדיסק היה מוכן. דיסק והופעה זה לא משהו חדש ולא אתם המצאתם את זה, גם לא בהיפ הופ(אמנם ההופעה היתה קצת יותר יקרה אבל אותו קונספט)זה קורה בבארבי עם המון אומנים שלהם על בסיס די קבוע. חוץ מזה בהצלחה.

moshe alfasi

New member
זה עבד ככה גם בהופעה של סאב.

רק שזה היה קצת שונה מבחינת מחיר...חחח 200 שקל, ואתה מקבל את הדיסק חינם

glass vegas

New member
פשוט חבל שיש אנשים

שלא רואים קצת מעבר לעולם המרובע והמוזר שלהם... באמת שמה עוד אפשר לבקש במחיר של 50-60 שקל הופעה ודיסק זה לא מספיק?! לגבי הביקורת על הדיסק אני ממש לא מסכים-אבל איש איש בדעתו.. 51% תמשיכו ככה אתם ענקיים

Poetic Death

New member
היסחפות פראית.

"ליפול למעלה" זה השיר הכי טוב
האמת ש"מר אברום" הוא השיר מס' אחד שלי. והקטנוניות פה של אנשים חוצה גבולות.. הציפייה לקבל הכל בחינם כבר חרגה מגבול הנורמה והפכה לדוחה. האנשים האלה קרעו ת'תחת בשביל להוציא ת'דיסק הזה. 50 ש"ח לדיסק והופעה זה מחיר מגוחך. ואל תגיבו לי בטענה "זה העיקרון" כי העיקרון הוא שיהיה לכם עיקרון. צאו מזה כבר. דיסק מעולה חבר'ה, שווה כל שמיעה. רק תמשיכו ככה.

למעלה