יכול להיות ש...

comer789

New member
יכול להיות ש...

"השיר ההוא עם הפסנתר" זה ה-שיר הכי טוב בהיסטוריה של ההיפ הופ הישראלי? הפקה מדהימה,מרגשת ומושקעת. נשמעת טוב. פזמון ע-נ-ק. וכל בית יותר חד מהשני(במיוחד טאבו+). כל האלבום טוב-טוב מאד , אבל שיר כזה... יוצר את הקשר והחיבור הזה שהם מדברים עליהם כל הפרוייקט.

moshe alfasi

New member
טוב שלא נסחפת.

שיר מצויין ואני שומע את האלבום בכמויות, אבל בין זה ובין השיר הכי טוב בהיפ הופ הישראלי- דרך ארוכה ביותר. קודם כל הוורס של טאבו לא כזה שורף, אני מעדיף אותו ב "51%" או ב"תעצרו את העיר". פזמון מצויין, אין ספק שבין הטובים שנשמעו בארץ. שמע, אני מסכים שהוא בהחלט אחד הטובים, אבל יש עוד דרך ארוכה לדעתי... אני ממש התלהבתי מהשיר "תעצרו את העיר", אמנם לא הרעיון של הפרוייקט, חכמה ואינטיליגנציה זה לא המפתח הנכסף של השיר, אבל עדיין, משהו פשוט מזיז אותו, אני לא יכול להפסיק לשמוע אותו בלופ היסטרי כבר שבועיים. בהצלחה!

OrenCN

New member
"המפתח הנכסף.."

וואלק תאמין לי חחח מה קרה נהיית אשכנזי בזמן שלא דיברנו?

moshe alfasi

New member
תאכלס סתם עשיתי קצת עראק.

היה בתענוגות
אורן יבאבא, יש הופעה של עמיר בירושלים, ת'בא?

OrenCN

New member
או תענוגות,

עכשיו אתה מדבר, יש מצב אחוקה נדבר איתך !

Strike-A

New member
כפרה עליכם

תודה על המילים החמות. אתם יכולים לקרא עלינו ברייטינג (שם קטלו אותנו), ובפנאי פלוס (שם פירגנו לנו) של השבוע.

ק ר ח

New member
עזוב אותך עיתונים שקרנים,מאמין למה

שאני רואה ואת הארכיון,טאבו+,וצ'ה הישראלי ראיתי יותר מדי פעמים כדי לא להאמין לחארטות שבעיתונים, לצערי את כולם מאוגדים כחמישים ואחת אחוז,לא יצא לי לראות עדיין,אבל אני בטוח שזה טוב...

Self Made

New member
אחד הדברים המאכזבים ביותר

ואני מדבר על כל האלבום ולא רק השיר אני זוכר כמה חיכיתי לזה וגם שדיברתי איתכם וכו' חשבתי יצא משו מטורף(במיוחד אחרי ששמעתי ת'ראשון של טאבו) וגם קראתי ביקורות ברשת וכמעט כולם אמרו שזה אחד האלבומים הטובים ביותר בראפ הישראלי ואחרי ששמעתי ת'אלבום(לא לא הייתי בהופעה,לא היה תקציב להגיע) וואלה מבאס אחושלוקי האלבום(ברובו) נשמע כמו סקיצה לא גמורה עם הרבה שטויות שהכנסתם(לדוגמא למה פייד אין ופייד אאוט,הבנו שאתם "חינמיים" אני זוכר שמעתי את 4 ראפרים וחשבתי למה לעזאזל הוא אומר "ההרכב היחיד בראפ שבא מכתיבה" אבל חשבתי טוב כנראה זה לא יכנס בכלל הרימיקס של "רוצה להיות מישהו משהו" עם אורטגה באתר אוכל לפחות 95 אחוז מהאלבום אם לא את כולו אני זוכר אמרתם לי שזה יחולק בחינם ראסמי יחולק וגם כפי שאמרתם בשיר אחד לא זוכר איפה "תמצאו אותנו בווישר" חשבתי האידיאולוגיה שלכם לא כוללת את זה שחייב ללכת להופעות,תזכרו שלא לכולם יש כסף פנוי ללכת להופעה

Joseph51p

New member
חייב להגיב ל Self Made

לגבי הביקורת שלך על האלבום אני לא יגיב כי זה טעם אישי ואני מכבד את זה . לגבי ה 2 שורות האחרונות שלך אני חייב לציין שאתה ילד , ילד קטן אני משתדל לא להתעצבן מתגובות כאלו טיפשיות אבל ....באמת ?!?!?! הופעת השקה + דיסק מושקע מכל בחינה (לדעתי ולדעת הרבה אנשים) לא שווה 50 60 שקל ? מה אתה אומר אולי אני אשלם לך, יכניס אותך להופעה חינם, ויזמין אותך למשקה אז תיהיה מרוצה? אין לך כסף ? שתוק !!! אל תבקר את הדרך שלנו !!!. ילד !!!!

Joseph51p

New member
מהעצבים שכחתי , תודה לכל מי שמפרגן

זה שווה את הכל !!!

ק ר ח

New member
הדרך שלכם שווה את זה

וראוי שנפרגן לדברים שכאמנים,ושקהל,הדרך שלהם גורמת לנו רק לטוב...

Self Made

New member
מצחיק

אז כן וואלה אני ילד,לא מבוגר,אין מה לעשות בקשר לזה אבל מה שאמרתי זה לא בדיעה של ילד. אם אתם באים עם אמירות שזה חינם ואתם תביאו את הדיסק חינם(בלי קשר להופעות) שאגב אתם בעצמכם אמרתם לי את זה ,אני לא אצפה שתחייבו כל אחד לבוא להופעות. זה שאמרתי שלא לכולם יש כסף לא באתי ואמרתי שזה לא שווה כלום(לפי דעתי די שווה 50 שקל אם לא יותר) אבל אם אתם באים עם אמירות של חינם אז וואלה אל תחייבו את כולם ללכת להופעות. וכן אני עדיין נשאר בדיעה שאתם לא צריכים להגיד דברים שאתם בסופו של דבר יודעים שזה לא האמת לאמיתה כי להגיד שזה פרוייקט חינמי פלוס להגיד בדיסק עצמו פלוס מול אנשים באמיתי ועוד באותו הזמן לחייב ללכת להופעות שעולות 50 שקל זה כבר שקר גס נ.ב אני לא הגעתי לפרטים אישיים של להגיד "אתה ככה ואתה חרטא" כי אין טעם לזה אם אתה מתיימר להיות בן אדם מבוגר אז תדבר בהתאם ואל תאשים אותי בזה שאמרתי דבר שהוא נכון לגמרי

hcsneB

New member
ללכת ראש בראש עם הקהל זה

חלק מהחזון העסקי שלכם?

TakTik

New member
אולי ההתפרצות של ג'וזף לא במקום אבל

בהחלט יש לו נקודה. "לא לכולם יש כסף ללכת להופעה" קצת מגוחך..אם לבן אדם אין כסף ללכת להופעה (50 ש"ח,נגיד 80-90 כולל נסיעות וגם זה אם הוא גר מ-מש רחוק) אז גם כסף לקנות דיסק אין לו. הקטנוניות של אנשים קצת יוצאת מפרופורציות כאן. אז אולי הניסוח "חינם" לא מושלם, אבל זה בהחלט פרוייקט עם אידיאולוגיה מרשימה. למרות שאני חייב לציין שיש כאן איזושהי בעיה עם ההפצה של הדיסק. לטעמי צריכות להיות דרכים נוספות להשיג את הדיסק, ראו לדוגמא טובה את האוסף של קול הקמפוס (106FM) שנשלח בדואר לכל דורש. אני לא אומר שאתם צריכים לשלוח דיסק+טיפ+תלוש למוקצ'ינו בארומה אישית לכל דורש, אבל עניין זמינות הדיסק כן צריך לעלות מחדש. לפחות כשתסיימו תקופת הופעות סבירה, בצורת החלוקה הנוככית, מומלץ לחשוב על אופציות נוספות. דעתי על האלבום תגיע בעתיד, בהמלצה חמה וארוכה
סחטין

12356

New member
קול הקמפוס... על איזה אוסף מדובר?

עדיין תקף? או שזה עניין ישן?

למעלה