יכול להיות בחינם?

Tal_Ya_Tal

New member
א-כ-ן../images/Emo45.gifמורים דגולים ראמנה מהרשי

וניסרגדתא L&L TALYA

רוחניות וכסף.......

אני עכשיו עסוקה בזה. האם בסדר למכור רוחניות? האם זאת מתנה שיש לי ואני צריכה לתת אותה? האם לקחת כסף על הזמן שלי וכמה? יש אנשים שלוקחים המון כסף וכולם רצים אליהם כי הם בטח טובים.... המורים הבודהיסטים לוקחים רק תרומות... מוכנים לשתף?

Tal_Ya_Tal

New member
היי צופית../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gifרוחניות

אינה נקנית בכסף! כי רוחניותאי אפשר למכור בדיוק נשאלתי על ידי חברה איך אני מגדירה 'רוחניות' ב 3 מילים. עניתי לה שהייתי מגדירה רוחניות כתכונה המאפיינת שלנו. מורשתנו מעצם היותנו בן האלוהים. זוהי המהות המקורית שלנו ואי אפשר לקנותה ב
ואולם, כשאת משקיעה
ועבודה מגיעה לך תמורה. חילופי אנרגיה. אמנם, כאשר את נותנת-לעצמך את נותנת. ואולם כאשר את נותנת שרות לזולת, \בעולם המוחשי, את אמורה גם לקבל 'תמורה מוחשית' אמנם המורים הבודהיסטים שחיים כנזירים מקבלים "דאנה". אולם זוהי מסורת של צמצום הקיימת מזה אלפיי שנים. הם לומדים להסתפק במועט וגם האנשים שמגיעים אליהם, מכבדים אותם כמייטב יכלתם ומגישים להם כמעט ביראת קודש את מייטב אפשרויותיהם. זה לא המצב בחברה המערבית בה אנו חיים. עלות יוקר המחייה דורש כיום בכל משפחה שני מפרנסים. אם לא תשתכרי מן העבודה שאת משקיעה עבור הזולת, תצטרכי להניח את עיסוקך זה הצדה וללכת להרוויח את לחמך 'שם בחוץ' ואז יתכן שכל הנוגעים בדבר יצאו נפסדים
נוסף על כך, גם לויי וכהני בית המקדש קבלו תרומות על מנת שיוכלו לעשות מלאכתם בקודש. אז אמנם כיום אין בית מקדש, אך מלאכת הקודש נעשית כיום בידי משרתי
האור למיניהם-כמוני-כמוך. אז אין צורך בהגזמות, אך בהחלט יש צורך לקבל 'תמורה בעד האגרה'
כך על כל פנים אני מאמינה. יש בזאת גם עניין של הערכה עצמית. ענווה יכולה לעתים להיות קשורה בתחושת הנפרדות (אגו) לא פחות מגאווה.ועל כך אומר הקורס בניסים שרק יהירות יכולה לטעון שאין היא אור
העולם אם זהו התפקיד שהעניק לה אלוהים
L&L TALYA

למעלה