יכולת שבילים

אם פי 3

New member
לא יודעת אם כל קטנוע

אבל למי שמגדיר את עצמו במעלה השרשור כ"לא חובב שטח" שבסך הכל רוצה פעם בכמה זמן להגיע לנקודות שהן לא על הכביש, אלא על "כביש עפר מהודק" (שוב ציטוט), ומוגבל גם בתקציב - לא צריך להתאים דווקא דו"ש או אופנוע שטח. בטח, טראנסלאפ יעשה את זה יותר טוב, ואני לא מכירה את כל האופנועים והקטנועים (למעשה, את רובם לא...), אבל מהתרשמות שלי, כמעט כל כלי מסוגל להתמודד עם הרמה הזו. זה בעצם מה שניסיתי להגיד. מי שרוצה שטח ממש - לא כדאי לו לבחור ג'וימקס. אין בזה ספק.

אופנוע דו"ש

שלום ידידי עולם השטח הוא עולם מלהיב ומרגש, בצדק אתה רוצה לטעום ממנו. אבל... הוורסיס הוא כלי לא נכון לשטח. קח בחשבון נקודה שלא התייחסו אליה כאן מספיק- הגורם הכי קריטי ברכיבת שטח היאיכולת הרוכב. לא האופנוע. בתור רוכב מתחיל אתה צריך אופנוע דו"ש מתון, נמוך יחסית, קל לשליטה, שיספוג בקלות נפילות קלות פה ושם. הוורסיס איננו דו"ש, והאמת - בכל הטיולים שלי מעולם לא פגשתי וורסיס בשטח. הכי קרוב היו סוזוקי ויסטרום, שהצליחו לנסוע על שביל מהודק, אבל ברגע שהשביל הפך לטיפה יותר קשה (וזה קורה בלי להודיע מראש)- הם נתקלו בקושי ונפלו הרבה לפני אופנועים אחרים. רוכב מנוסה יסתדר בשטח עם ויסטרום או עם וורסיס- אבל רוכב מתחיל, עדיף לו כלי אחר. אחרת תעשה נסיון אחד ולא תחזור.

Ridcully

New member
נכון

שצריך ועדיף דוש ייעודי אבל ... אני רוצה איזון טוב עם מכולות כביש היות וזה כלי הרכב היחידי שלי. נוסף על כך מגבלות תקציב והעובדה שאני לא יודע אם אני באמת רוצה להיכנס לשטח שטח כי אני פשוט רוצה שתיהיה לי אופציה כזאת גם אם בקטנה ברור לי שאני לא אעשה סינגלים או טריאל

gray

New member
גובה ודו"ש זה בעיה.

אפשר להתמודד איתה-אבל יש לזה מחיר. תתחיל עם הורסיס, בבחירה הבאה כבר תדע יותר טוב מה הכיוון.

gilbola

New member
לך על DR BIG ויישאר לך הרבה עודף

שתוכל להוציא באיביי... רק באהבה

למעלה