יכולים לדמיין

מצב
הנושא נעול.

שחר 676

Well-known member
כן, זה בדיוק מה שאמרתי :).

ואללה, לא הבנתי את המשפט הזה.

אני מודה מראש, בשם הקהל וצוות העובדים.

תגיד, יכול להיות שלא עדכנו אותך שלחזור על אותו שקר 800 פעם לא הופך אותו לאמת? לא שאכפת לי אם זאת כן הייתה האמת. לעולם אומר את דעתי כפי שהיא ואין לי כוונה לייפות אותה כדי שתמצא חן בעיניך או בעיני כל גולש/ת אחר/ת. אבל מה לעשות, אתה פשוט מייחס לי משהו שהוא כלל לא דעתי :).
אז כמובן, אם אין לך חומר חדש אחר, כמו כל סטנדאפיסט טוב, זה בסדר גמור להשתמש בחומרים ישנים. בכל זאת, היה נחמד אם היה להם קשר כלשהו למציאות. לעניות דעתי בכל אופן.

אין לי מושג על איזה אקטים אתה מדבר (עד עכשיו זה היה על החשקים שלי), אבל אם אתה מרוצה, דיינו.

מצוין! החלטה נבונה בהחלט.

אין כמו סיפוק יצרים :). בהחלט דבר חשוב לעשותו ואני לחלוטין בעד. בגלל זה אגב, לא תראה אותי יוצא הרבה נגד השחרות והשמצות כאלו, לא שלך ולא של אחרים. אני כן מסב את תשומת לב הקוראים לקיומם מעת לעת. זה חשוב בעיני. אבל לדידי כל השחרה והשמצה, כל המצאה והזיה, כל מה שעושה לך טוב, אם לך זה עושה טוב, מבחינתי זה דבר חיובי לאנושות :).
שים לב איזה תגובות ארוכות ונהדרות אני מוציא ממך ....תמשיך להכחיש , תמשיך לזעוק "הזיות" אבל בפועל כל אחד מאיתנו קרא כיצד הענקת "רוח גבית" לבקשת חסימתי שכן אקט זה התרחש ממש לאחרונה.

הקוראים אולי לא זוכרים כיצד התגייסת להגנתו של זה אשר ביזה אותך ואת דת אבותיך על בסיס קבוע וכל זאת רק מפני שהוא נכנס לעימות מולי....כלומר בפועל אתה סולד ממני יותר מאשר אתה סולד מזה המוקיע את דת אבותיך.....וזה דבר "מדהים" בעיניי.

אני זוכר ששוחחתי בטלפון עם סבא על התנהגותך בנושא ספציפי זה - בוא נאמר שלא יכולתי להאמין לשפל המדרגה אליה צנחת.

אתה אדם מיוחד במינו ואני מבטיח לא לפספס שום הזדמנות לספר "בשבחיך" הרבים. :)

Harrington

Well-known member
מנהל
שים לב איזה תגובות ארוכות ונהדרות אני מוציא ממך ....
נהדרות זה בעיני המתבונן. ארוכות? ממש לא יותר מהרגיל. אבל בהחלט, אני אוהב את המשחקים הללו. למען האמת והכנות אודה, גם רואה בהם עשיית חסד מסוים במקרים מסוימים. טול למשל אדם שמפאת בעיותיו הנפשיות לא מסוגל להעביר יום בלי לכתוב על מישהו אחר. בעיני זה מצב נפשי. משהו שנובע מבעיה נפשית. אלא מה, אנשים כאלו הם חלק מהחברה. לא ניתן או אולי נכון יותר, לא ראוי להתעלם מהם. בכל אופן לא באופן מוחלט. זאת ודאי לא כאשר ברור שהכתיבה במקרים האלה (קרי ההודעות המשמיצות, ההשחרות, ההתעסקות הבלתי פוסקת עם האחר) היא סוג של תרפיה עבורם.
תמשיך להכחיש , תמשיך לזעוק "הזיות" אבל בפועל כל אחד מאיתנו קרא כיצד הענקת "רוח גבית" לבקשת חסימתי שכן אקט זה התרחש ממש לאחרונה.
אהה, סורי, אבל איאלץ לדייק אותך שוב :). אנסה לעשות זאת בצורה קלה יותר להבנה:
א. אכן אני מכחיש תמיכה כפי שאתה מציין לי, מהטעם הפשוט שלא תמכתי בכך בשום צורה.
ב. מאחר ואני מתנגד באופן גורף וללא קשר לזהות המעורבים לחסימת גולשים, זולת במקרים מאוד מאוד קיצוניים שאתה (כמו גם גולשים אחרים נכון להיום) ממש לא מתקרב אליהם, מצחיק עד מגוחך לייחס לי תמיכה בחסימה כזאת.
ג. עם זאת חשוב להבהיר כאמור מעלה, גם אם ההמצאה הייתה נכונה והייתי תומך בחסימתך, אינני רואה כל סיבה מיוחדת להכחיש זאת. ראשית במקרה כזה מן הסתם הדברים כתובים שחור על גבי מסך, כך שלא שייך בכלל להכחיש. שנית אני לא רואה שום בעיה עם עמדה כזאת. מעולם לא שיניתי את עמדתי כפי שאני מביע אותה כאן רק כדי למצוא חן בעיני מישהו ומבלי לפגוע, אין לי שום כוונה להתחיל עם זה כעת לכבודך דווקא :).

מכל הנ"ל אם המצב לאשורו עדיין לא ברור לך, אין לי אלא להצטער על כך. אבל באמת שאני לא יכול, נכון לעכשיו בכל אופן, לחשוב על דרך לכתוב את הדברים בצורה עוד יותר ברורה :).
הקוראים אולי לא זוכרים כיצד התגייסת להגנתו של זה אשר ביזה אותך ואת דת אבותיך על בסיס קבוע וכל זאת רק מפני שהוא נכנס לעימות מולי....
אין לי מושג מה אנשים זוכרים או מה לא. אני מסופק אם יש כאן מישהו, זולתך, שהקומונה עד כדי כך חשובה לו שהוא זוכר איזשהו משפט מדויק של חברו מלפני X חודשים באיזשהו דיון חסר משמעות מיוחדת. בכל מקרה, למקרה שמישהו לא זוכר, אתה יותר ממוזמן להזכיר. גם בעניין הזה, תתפלא אולי לשמוע, אין לי כל כוונה להתבייש בדעתי או עמדתי :). אמנם אינני זוכר את פרטי הדיון אז. זוכר שהייתה לך מחלוקת עם מאן דהוא ואני, מה לעשות, יצא שהסכמתי עם משהו שהוא כתב (תהרוג אותי אין לי מושג כבר מה זה היה בדיוק) ולא עם מה שאתה כתבת שם.

האם במקרה כזה מצופה ממני להביע בפומבי הסכמה איתך על אף שאני לא מסכים איתך ולחלוק על דבריו על אף שאני מסכים איתו, רק בגלל שבעניינים אחרים דעתי שונה מדעתו? שחר יקר במלוא הרצינות, הצחקתני :). לא עשיתי זאת ולא אעשה זאת. תגובתי/דעתי/עמדתי/השקפתי תהיה, אפס, תגובתי/דעתי/עמדתי/השקפתי. לא משהו שנראה לי לנכון לומר רק בגלל שאני 'מחויב' לדעתך להסכים דווקא איתך או לחלוק דווקא עליו.

למען האמת והכנות כעת כשאני חושב על זה, מוזר שאני אפילו צריך לכתוב את הדברים שבעיני הם כל כך מובנים מאליהם, שהתפלאתי מאוד ללמוד שאתה כביכול נוהג אחרת. זו מבחינתי ההתנהלות הרצויה מכל אדם שהוא כן, הגון וישר (ולמען הסר ספק, אני באמת ובתמים די משוכנע גם כעת שרוב הגולשות והגולשים כאן נוהגים בדיוק כך). זה שיש כאן גם כאלה שלא נופלים תחת ההגדרה הזאת ומתוך כך מצפים גם מאחרים ליישר איתם קו ולשים את כנותם בצד כדי לרצות את הקוראים? כנראה מציאות אבל לא אצטרף לקבוצה כזאת, ככל שבכלל מדובר בקבוצה ולא בבודדים בודדים.
כלומר בפועל אתה סולד ממני יותר מאשר אתה סולד מזה המוקיע את דת אבותיך.....
לא, אני דווקא לא סולד ממך כלל.
אם אני סולד מאותו גולש? אין לי מושג. אף פעם לא חשבתי על זה או עליו במונחים של סלידה. אני יודע לסלוד ממעשים, מדעות (כמו למשל הוקעת דת אבותי, אם תהית). אבל מאנשים? יכול לקרות, בהחלט. פשוט לא עלה במוחי בהקשר הזה (קרי בהקשר גולשות וגולשי הקומונה). צריך לחשוב על זה לפני שאתן תשובה מחייבת בעניין.
וזה דבר "מדהים" בעיניי.
קורה במשפחות הכי טובות. לעתים לא' יש דעה שבעיני ב' היא דעה מהממת. דע שבדבריך כאן 'היממת' אותי יותר מפעם אחת. התנהלות שכל כך מוזרה וזרה לי, שבאמת אפשר לומר שזה מדהים. אבל כאמור מעלה, גם אנשים כאלו הם חלק מהמשפחה ועם זה צריך לדעת לעבוד :).
אני זוכר ששוחחתי בטלפון עם סבא על התנהגותך בנושא ספציפי זה - בוא נאמר שלא יכולתי להאמין לשפל המדרגה אליה צנחת.
סורי, לא הבנתי את הפאנצ' של המשפט. העובדה ששוחחת טלפונית עם סבא עלי? זה שאתה לא מאמין רחמנא לצלן לאיזה שפל לטעמך צנחתי? זה שאני יודע בכלל לצנוח? מה בדיוק ניסית להגיד כאן?
אתה אדם מיוחד במינו
אני מאוד מודה לך. גם אימי ז"ל תמיד אמרה זאת :).
ואני מבטיח לא לפספס שום הזדמנות לספר "בשבחיך" הרבים.
גם על זה אשוב ואודה, כפי שעשיתי היום כבר יותר מפעם אחת (ראה למעלה) :).
אמנם הייתי מעדיף אם במקום מה שאתה עושה כעת, ביממה האחרונה, היית מספר דברי אמת (לשבח או לגנאי, זה פחות חשוב) במקום המצאות שלך שאין להן כל אחיזה בעולם המציאות. אבל העדפותי לחוד וכתיבתך לחוד. מכאן ואילך, זה לגמרי לשיקולך :).
כאמור מעלה וכפי שעולה במובהק גם ממשפט זה המצוטט, ברי שמדובר בתרפיה שחשובה למצבך. מבחינתי יש לך בנסיבות אלו את ברכת הדרך להשמיץ ולהשחיר כאוות נפשך (בכפוף להסתייגות העדפתי שתשנה כיוון ותספר דווקא אמת ואמת בלבד), להמציא ולהזות, וכל דבר שיסייע לך להתמודד עם מצבך. בהצלחה.

שחר 676

Well-known member
נהדרות זה בעיני המתבונן. ארוכות? ממש לא יותר מהרגיל. אבל בהחלט, אני אוהב את המשחקים הללו. למען האמת והכנות אודה, גם רואה בהם עשיית חסד מסוים במקרים מסוימים. טול למשל אדם שמפאת בעיותיו הנפשיות לא מסוגל להעביר יום בלי לכתוב על מישהו אחר. בעיני זה מצב נפשי. משהו שנובע מבעיה נפשית. אלא מה, אנשים כאלו הם חלק מהחברה. לא ניתן או אולי נכון יותר, לא ראוי להתעלם מהם. בכל אופן לא באופן מוחלט. זאת ודאי לא כאשר ברור שהכתיבה במקרים האלה (קרי ההודעות המשמיצות, ההשחרות, ההתעסקות הבלתי פוסקת עם האחר) היא סוג של תרפיה עבורם.

אהה, סורי, אבל איאלץ לדייק אותך שוב אנסה לעשות זאת בצורה קלה יותר להבנה:
א. אכן אני מכחיש תמיכה כפי שאתה מציין לי, מהטעם הפשוט שלא תמכתי בכך בשום צורה.
ב. מאחר ואני מתנגד באופן גורף וללא קשר לזהות המעורבים לחסימת גולשים, זולת במקרים מאוד מאוד קיצוניים שאתה (כמו גם גולשים אחרים נכון להיום) ממש לא מתקרב אליהם, מצחיק עד מגוחך לייחס לי תמיכה בחסימה כזאת.
ג. עם זאת חשוב להבהיר כאמור מעלה, גם אם ההמצאה הייתה נכונה והייתי תומך בחסימתך, אינני רואה כל סיבה מיוחדת להכחיש זאת. ראשית במקרה כזה מן הסתם הדברים כתובים שחור על גבי מסך, כך שלא שייך בכלל להכחיש. שנית אני לא רואה שום בעיה עם עמדה כזאת. מעולם לא שיניתי את עמדתי כפי שאני מביע אותה כאן רק כדי למצוא חן בעיני מישהו ומבלי לפגוע, אין לי שום כוונה להתחיל עם זה כעת לכבודך דווקא .

מכל הנ"ל אם המצב לאשורו עדיין לא ברור לך, אין לי אלא להצטער על כך. אבל באמת שאני לא יכול, נכון לעכשיו בכל אופן, לחשוב על דרך לכתוב את הדברים בצורה עוד יותר ברורה

אין לי מושג מה אנשים זוכרים או מה לא. אני מסופק אם יש כאן מישהו, זולתך, שהקומונה עד כדי כך חשובה לו שהוא זוכר איזשהו משפט מדויק של חברו מלפני X חודשים באיזשהו דיון חסר משמעות מיוחדת. בכל מקרה, למקרה שמישהו לא זוכר, אתה יותר ממוזמן להזכיר. גם בעניין הזה, תתפלא אולי לשמוע, אין לי כל כוונה להתבייש בדעתי או עמדתי אמנם אינני זוכר את פרטי הדיון אז. זוכר שהייתה לך מחלוקת עם מאן דהוא ואני, מה לעשות, יצא שהסכמתי עם משהו שהוא כתב (תהרוג אותי אין לי מושג כבר מה זה היה בדיוק) ולא עם מה שאתה כתבת שם.

האם במקרה כזה מצופה ממני להביע בפומבי הסכמה איתך על אף שאני לא מסכים איתך ולחלוק על דבריו על אף שאני מסכים איתו, רק בגלל שבעניינים אחרים דעתי שונה מדעתו? שחר יקר במלוא הרצינות, הצחקתני . לא עשיתי זאת ולא אעשה זאת. תגובתי/דעתי/עמדתי/השקפתי תהיה, אפס, תגובתי/דעתי/עמדתי/השקפתי. לא משהו שנראה לי לנכון לומר רק בגלל שאני 'מחויב' לדעתך להסכים דווקא איתך או לחלוק דווקא עליו.

למען האמת והכנות כעת כשאני חושב על זה, מוזר שאני אפילו צריך לכתוב את הדברים שבעיני הם כל כך מובנים מאליהם, שהתפלאתי מאוד ללמוד שאתה כביכול נוהג אחרת. זו מבחינתי ההתנהלות הרצויה מכל אדם שהוא כן, הגון וישר (ולמען הסר ספק, אני באמת ובתמים די משוכנע גם כעת שרוב הגולשות והגולשים כאן נוהגים בדיוק כך). זה שיש כאן גם כאלה שלא נופלים תחת ההגדרה הזאת ומתוך כך מצפים גם מאחרים ליישר איתם קו ולשים את כנותם בצד כדי לרצות את הקוראים? כנראה מציאות אבל לא אצטרף לקבוצה כזאת, ככל שבכלל מדובר בקבוצה ולא בבודדים בודדים.

לא, אני דווקא לא סולד ממך כלל.
אם אני סולד מאותו גולש? אין לי מושג. אף פעם לא חשבתי על זה או עליו במונחים של סלידה. אני יודע לסלוד ממעשים, מדעות (כמו למשל הוקעת דת אבותי, אם תהית). אבל מאנשים? יכול לקרות, בהחלט. פשוט לא עלה במוחי בהקשר הזה (קרי בהקשר גולשות וגולשי הקומונה). צריך לחשוב על זה לפני שאתן תשובה מחייבת בעניין.

קורה במשפחות הכי טובות. לעתים לא' יש דעה שבעיני ב' היא דעה מהממת. דע שבדבריך כאן 'היממת' אותי יותר מפעם אחת. התנהלות שכל כך מוזרה וזרה לי, שבאמת אפשר לומר שזה מדהים. אבל כאמור מעלה, גם אנשים כאלו הם חלק מהמשפחה ועם זה צריך לדעת לעבוד

סורי, לא הבנתי את הפאנצ' של המשפט. העובדה ששוחחת טלפונית עם סבא עלי? זה שאתה לא מאמין רחמנא לצלן לאיזה שפל לטעמך צנחתי? זה שאני יודע בכלל לצנוח? מה בדיוק ניסית להגיד כאן?

אני מאוד מודה לך. גם אימי ז"ל תמיד אמרה זאת

גם על זה אשוב ואודה, כפי שעשיתי היום כבר יותר מפעם אחת (ראה למעלה)
אמנם הייתי מעדיף אם במקום מה שאתה עושה כעת, ביממה האחרונה, היית מספר דברי אמת (לשבח או לגנאי, זה פחות חשוב) במקום המצאות שלך שאין להן כל אחיזה בעולם המציאות. אבל העדפותי לחוד וכתיבתך לחוד. מכאן ואילך, זה לגמרי לשיקולך
כאמור מעלה וכפי שעולה במובהק גם ממשפט זה המצוטט, ברי שמדובר בתרפיה שחשובה למצבך. מבחינתי יש לך בנסיבות אלו את ברכת הדרך להשמיץ ולהשחיר כאוות נפשך (בכפוף להסתייגות העדפתי שתשנה כיוון ותספר דווקא אמת ואמת בלבד), להמציא ולהזות, וכל דבר שיסייע לך להתמודד עם מצבך. בהצלחה.
אני חייב לומר שתגובותיך הופכות ארוכות , מייגעות ומאד מאד "לא רגועות" משהו , מה שגורם לי להאמין שאתה ממש כועס - אתה כותב וכותב וכותב ....עולה הרים ויורד גבעות.....בשלב מסויים איבדתי ריכוז , נו שוין חחחח

כן יקירי , אתה כועס בצדק שכן בפעם הראשונה נחשף צוהר אל האופי של כבודו ומה שניבט משם לא מלבב כלל וכלל.
אני אקצר - אני חייב להיות תמציתי בכדי שהמסר אודותיך יקלט עמוק ולכן אעשה זאת במנות קטנות ומדודות.

צרות עין , קנאה יוקדת , רוגע מזויף , אני בהחלט חושב שאתה יודע לשנוא לא פחות ממני אך אני בניגוד לך אני לא מנסה להצטייר כחסיד אומות העולם ( אני לא צבוע )

אני לא נועץ סכינים בגבו של עמית בפורום תוך כדי מתן רוח גבית לחסימתו העתידית - אתה
כן ! ( זכותך המלאה ....זכות נטולת גבריות לדעתי )

אני לא אעז לבוא להגנת גולש המבזה ומשפיל את דת אבותיי/אותי באופן אישי. (תוך כדי תקיפת זה החולק איתי כבוד זהה לדת אבותיי)
אתה כן !

אני לא אעז לשקר במצח נחושה ולומר שאיני פוסל הצבעה למפלגת שמאל מובהקת כמו מפלגת העבודה - אתה כן !

( עשית זאת בכדי להצטייר כמקורי ומיוחד אך עליתי על הבלוף שלך מזמן....סר גלהאד שלי )

ולכל הגולשים אמליץ

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
אני חייב לומר שתגובותיך הופכות ארוכות , מייגעות ומאד מאד - "לא רגועות" משהו , מה שגורם לי להאמין שאתה ממש כועס.
תוסיף את זה לרשימת ההזיות האחרות שאתה ממציא :). רמת האמינות והדיוק הרי זהה.
בתכל'ס מה לעשות, טרם מצאתי פתרון יעיל לשאלה מה לעשות כשאתה שם שווארמת פרגיות על האש. מצד אחד צריך להישאר בסביבה ואי-אפשר ללכת לנוח. מצד שני לא רוצה לשים על אש גבוהה מדי כדי שלא יישרף מבחוץ בזמן שלא יתבשל היטב מבפנים. אז מחפשים מה לעשות. אחלה פתרון מצאתי בלהגיב להשמצות והמצאות שלך :).

אני כועס? חחח, אתה באמת חמוד :). צר לי לאכזבך, אבל הסיכוי שאכעס בגין משהו שיקרה כאן בקומונה, הוא בערך 2%. הסיכוי שזה יקרה בגלל איזו המצאה הזויה שאתה תמציא, או הודעת השחרה/השמצה שגרתית שלך, עומד על בערך עשירית מכך.

אז הייה רגוע. אני רחוק מלכעוס. בוודאי שלא אכעס עליך, בדיוק לאחר שהסברתי למעלה שברור לי שההשמצות שאתה ממציא כלפי הן צורך נפשי, דרך להתמודד עם בעיות אישיות. אז על זה שייך לכעוס? גם אם היה באופיי לכעוס, בוודאי שלא שייך במקרה כזה.
כן יקירי , אתה כועס בצדק שכן בפעם הראשונה נחשף צוהר אל האופי של כבודו ומה שניבט משם לא מלבב כלל וכלל.
איך בפעם הראשונה אם את אותה סדרת השמצות עשית לי כבר לפחות פעם אחת בעבר :)? נחשף צוהר אל אופיי? נהדר. לדעתי נחשף צוהר כזה כבר לפני שנים, אבל אם אתה סבור שרק עכשיו זה קרה ועוד שאתה אחראי, שיבושם לך. מה רע לי שייחשף צוהר אל אופיי? למה שאכעס על זה? למעשה, כמעט לא נעים להגיד (מפאת כבוד הגולשים האחרים, לא בגללך, למקרה שתהית), למה שזה יעניין אותי בכלל? אני = אני. אופיי = אופיי. זה מה יש. מבחינתי שייחשף יותר מצוהר. כאמור, סברתי לתומי שזה קרה מזמן. הן מתוך כתיבתי רבת השנים בקומונה ואם לא מהכתיבה השוטפת, אז אי-אז באיזו תקופה קצת פחות קלה בחיי, נדמה לי שנחשף יותר. זה בסדר גמור. חלק מהכתיבה כאן. אם אתה חושב שאכעס על זה "חשפת" (אעלק) משהו מאופיי, תחשוב שנית :).

אופיי לא מלבב? אולי. אני לא רואה בעיה מיוחדת איתו, אבל זה בעיני המתבונן. כך או אחרת זה חסר משמעות. כאמור, אופיי = אופיי. זה מה יש, לטוב ולמוטב :). אז מי שירצה לראות בזה משהו מלבב, שייהנה. מי שירצה לראות בזה משהו לא מלבב "כלל וכלל", זבש"ו :).
שקרן.
- אני חייב להיות תמציתי בכדי שהמסר אודותיך יקלט עמוק ולכן אעשה זאת במנות קטנות ומדודות.
בהצלחה.
צרות עין , קנאה יוקדת , רוגע מזויף.....
לא הבנתי. אנחנו מדברים עכשיו עליך או על המצאותיך לגבי?
אני בהחלט חושב שאתה יודע לשנוא לא פחות ממני אך אני בניגוד לך לא מנסה להצטייר כחסיד אומות העולם ( אני לא צבוע )
שיהיה לך לבריאות עם מחשבותיך. אני ברוך ה' לא שונא הרבה. בוודאי שלא שונא יהודים. למעשה ואני די משוכנע שהקטע הלא מלבב כלל וכלל הזה באופיי נחשף כבר לפני שנים בצוהר שפתחתי בעצמי, יצא לי לאורך חיי לשנוא בערך יהודי אחד בודד. גם לגביו הייתי ממש צריך לעבוד על עצמי כדי לשנוא אותו, אם כי בסוף הצלחתי.

מנסה להצטייר כחסיד אומות עולם? לא, צר לי, אני רחוק מלהיות חסיד ובוודאי שלא שייך לאומות העולם :). אני גם לא מנסה להצטייר בדרך מיוחדת. חוששני שזה 'על ראש הגנב בוער הכובע' מדבר מגרונך בהמצאה ספציפית זו. אני = אני. לא מנסה להצטייר כשום דבר ופשוט מביע את דעתי כמות שהיא. אגב, אם תזכה במהרה בימינו להגיע ליום בו תתבגר מעט, הייתי מציע לך לנסות להתמודד עם מציאות כזאת. היא לא באמת מסובכת. כאמור מעלה, אני סבור שרוב האנשים כאן כותבים בדיוק מתוך מצב זהה. אז אתה אחרת. שוין. קורה. עניין של חינוך וכו'. אבל בכל זאת, נסה פעם להתמודד עם המציאות הזאת. כמובן, לא כעת, רק אחרי שתתגבר ותתבגר. אבל תשאף לזה. השאיפה בדברים האלה לא פחות חשובה מההגעה.
אני לא נועץ סכינים בגבו של עמית בפורום תוך כדי מתן רוח גבית לחסימתו העתידית - אתה
כן ! ( זכותך המלאה ....זכות נטולת גבריות לדעתי )
בדיוק שטפתי כלים והנחתי כבר את הסכינים שהיו בידי. אם אתה סבור שתקעתי לך סכין בגב? אין לי הרבה מה לעשות נגד זה. הרי כתבתי כבר 8000 פעם בערך שאתה שוגה באבחנתך, כנראה פשוט מתוך אי-קריאה מלאה של הדברים שנכתבו. אתה מתעקש להתעקש? כאמור, אין לי מה לעשות נגד זה. כך או אחרת, אינני נוהג לתקוע סכינים באנשים. לא בגב שלהם ולא בשום מקום אחר. לא כשהם עמיתים לפורום ולא כשאני לא מכיר אותם.

חסימה עתידית? לא יודע בדיוק מה זה. נטול גבריות? אולי. לשמחתי לא אתה הכתובת לקבוע את רמת גבריותי וממילא דעתך בעניין, לא באמת עושה לי משהו :). מי שנזקקת לסוגיה סבורה אחרת ממך. על אף שגעון הגדלות שאתה מפגין ביממה האחרונה, לי אישית לגמרי די בכך :).
אני לא אעז לבוא להגנת גולש המבזה ומשפיל את דת אבותיי/אותי באופן אישי. (תוך כדי תקיפת זה החולק איתי כבוד זהה לדת אבותיי)
אתה כן !
אני אביע את דעתי כפי שהיא. לא מוצא חן בעיניך? כאמור מעלה, חכה כמה שנים עד שתתבגר, תנסה במהלך תקופת ההמתנה גם להתגבר, ותתמודד.

כך או אחרת, מאחר ובשום מקום לא טענתי שאני = אתה או שאתה = אני, לא הבנתי כל כך את הקשר של הדברים האלה ל'דיון'. מה זה משנה מה אתה כן או לא תעשה? זה מחייב אותי בדרך כלשהי? יש איזשהו חוק לפיו שאני חייב לנהוג ולכתוב בדיוק כמוך? אני אמנם לא מכיר את כל חוקי הפורומים, אבל לא נראה לי שיש דבר כזה כאן. אז צר לי, אבל גם עוד מניפסט שלם על כמה אתה כשרוני ומיוחד לא ישנה מאומה ממה שאני אכתוב או מהדרך בה אביע את דעתי :).

אני לא אעז לשקר במצח נחושה ולומר שאיני פוסל הצבעה למפלגת שמאל מובהקת כמו מפלגת העבודה - אתה כן !
לא, אני דווקא לא :). זה שאתה החלטת שאני משקר, זה על אחריותך. אני אביע את עמדתי כמות שהיא בין אם זה מוצא חן בעיניך ובין אם לאו. די פשוט הקטע הזה למען האמת :).
אם אסבור שאין מניעה להצביע למפלגה מסוימת, אומר זאת. שקרים זה לא בשבילי, צר לי. כנראה ששוב עסקינן בעניין של ראש הגנב והכובע, ומי שנוהג לשקר חושב שכולם נוהגים כמוהו. אני, מה לעשות, בדרך כלל לא משקר כאן (ורק מטעמי זהירות אני לא אומר לעולם לא, אבל זאת המדיניות :)). לא בשבילך ולא כדי לאשר את הזיותיך והמצאותיך :).
( עשית זאת בכדי להצטייר כמקורי ומיוחד אך עליתי על הבלוף שלך מזמן....סר גלהאד שלי )
אין לי מושג על מה אתה מדבר בדיוק, אבל אם אמרתי זאת, מה לעשות, זאת הייתה דעתי. לא "עשיתי זאת" לשם שום דבר מיוחד :). לא ממש מעניין אותי אם אני מקורי או לא ולא אם אני מיוחד או לא (אם כי נדמה לי שאתה טענת למעלה שכן). כן שחר יקר, אני יודע שזה בא לך כהלם מוחלט, אבל יש גם אנשים פשוטים כאן בקומונה שפשוט דוברי אמת :).

שחר 676

Well-known member
תוסיף את זה לרשימת ההזיות האחרות שאתה ממציא . רמת האמינות והדיוק הרי זהה.
בתכל'ס מה לעשות, טרם מצאתי פתרון יעיל לשאלה מה לעשות כשאתה שם שווארמת פרגיות על האש. מצד אחד צריך להישאר בסביבה ואי-אפשר ללכת לנוח. מצד שני לא רוצה לשים על אש גבוהה מדי כדי שלא יישרף מבחוץ בזמן שלא יתבשל היטב מבפנים. אז מחפשים מה לעשות. אחלה פתרון מצאתי בלהגיב להשמצות והמצאות שלך .

אני כועס? חחח, אתה באמת חמוד . צר לי לאכזבך, אבל הסיכוי שאכעס בגין משהו שיקרה כאן בקומונה, הוא בערך 2%. הסיכוי שזה יקרה בגלל איזו המצאה הזויה שאתה תמציא, או הודעת השחרה/השמצה שגרתית שלך, עומד על בערך עשירית מכך.

אז הייה רגוע. אני רחוק מלכעוס. בוודאי שלא אכעס עליך, בדיוק לאחר שהסברתי למעלה שברור לי שההשמצות שאתה ממציא כלפי הן צורך נפשי, דרך להתמודד עם בעיות אישיות. אז על זה שייך לכעוס? גם אם היה באופיי לכעוס, בוודאי שלא שייך במקרה כזה.

איך בפעם הראשונה אם את אותה סדרת השמצות עשית לי כבר לפחות פעם אחת בעבר ? נחשף צוהר אל אופיי? נהדר. לדעתי נחשף צוהר כזה כבר לפני שנים, אבל אם אתה סבור שרק עכשיו זה קרה ועוד שאתה אחראי, שיבושם לך. מה רע לי שייחשף צוהר אל אופיי? למה שאכעס על זה? למעשה, כמעט לא נעים להגיד (מפאת כבוד הגולשים האחרים, לא בגללך, למקרה שתהית), למה שזה יעניין אותי בכלל? אני = אני. אופיי = אופיי. זה מה יש. מבחינתי שייחשף יותר מצוהר. כאמור, סברתי לתומי שזה קרה מזמן. הן מתוך כתיבתי רבת השנים בקומונה ואם לא מהכתיבה השוטפת, אז אי-אז באיזו תקופה קצת פחות קלה בחיי, נדמה לי שנחשף יותר. זה בסדר גמור. חלק מהכתיבה כאן. אם אתה חושב שאכעס על זה "חשפת" (אעלק) משהו מאופיי, תחשוב שנית .

אופיי לא מלבב? אולי. אני לא רואה בעיה מיוחדת איתו, אבל זה בעיני המתבונן. כך או אחרת זה חסר משמעות. כאמור, אופיי = אופיי. זה מה יש, לטוב ולמוטב . אז מי שירצה לראות בזה משהו מלבב, שייהנה. מי שירצה לראות בזה משהו לא מלבב "כלל וכלל", זבש"ו .

שקרן.

בהצלחה.

לא הבנתי. אנחנו מדברים עכשיו עליך או על המצאותיך לגבי?

שיהיה לך לבריאות עם מחשבותיך. אני ברוך ה' לא שונא הרבה. בוודאי שלא שונא יהודים. למעשה ואני די משוכנע שהקטע הלא מלבב כלל וכלל הזה באופיי נחשף כבר לפני שנים בצוהר שפתחתי בעצמי, יצא לי לאורך חיי לשנוא בערך יהודי אחד בודד. גם לגביו הייתי ממש צריך לעבוד על עצמי כדי לשנוא אותו, אם כי בסוף הצלחתי.

מנסה להצטייר כחסיד אומות עולם? לא, צר לי, אני רחוק מלהיות חסיד ובוודאי שלא שייך לאומות העולם . אני גם לא מנסה להצטייר בדרך מיוחדת. חוששני שזה 'על ראש הגנב בוער הכובע' מדבר מגרונך בהמצאה ספציפית זו. אני = אני. לא מנסה להצטייר כשום דבר ופשוט מביע את דעתי כמות שהיא. אגב, אם תזכה במהרה בימינו להגיע ליום בו תתבגר מעט, הייתי מציע לך לנסות להתמודד עם מציאות כזאת. היא לא באמת מסובכת. כאמור מעלה, אני סבור שרוב האנשים כאן כותבים בדיוק מתוך מצב זהה. אז אתה אחרת. שוין. קורה. עניין של חינוך וכו'. אבל בכל זאת, נסה פעם להתמודד עם המציאות הזאת. כמובן, לא כעת, רק אחרי שתתגבר ותתבגר. אבל תשאף לזה. השאיפה בדברים האלה לא פחות חשובה מההגעה.

בדיוק שטפתי כלים והנחתי כבר את הסכינים שהיו בידי. אם אתה סבור שתקעתי לך סכין בגב? אין לי הרבה מה לעשות נגד זה. הרי כתבתי כבר 8000 פעם בערך שאתה שוגה באבחנתך, כנראה פשוט מתוך אי-קריאה מלאה של הדברים שנכתבו. אתה מתעקש להתעקש? כאמור, אין לי מה לעשות נגד זה. כך או אחרת, אינני נוהג לתקוע סכינים באנשים. לא בגב שלהם ולא בשום מקום אחר. לא כשהם עמיתים לפורום ולא כשאני לא מכיר אותם.

חסימה עתידית? לא יודע בדיוק מה זה. נטול גבריות? אולי. לשמחתי לא אתה הכתובת לקבוע את רמת גבריותי וממילא דעתך בעניין, לא באמת עושה לי משהו . מי שנזקקת לסוגיה סבורה אחרת ממך. על אף שגעון הגדלות שאתה מפגין ביממה האחרונה, לי אישית לגמרי די בכך .

אני אביע את דעתי כפי שהיא. לא מוצא חן בעיניך? כאמור מעלה, חכה כמה שנים עד שתתבגר, תנסה במהלך תקופת ההמתנה גם להתגבר, ותתמודד.

כך או אחרת, מאחר ובשום מקום לא טענתי שאני = אתה או שאתה = אני, לא הבנתי כל כך את הקשר של הדברים האלה ל'דיון'. מה זה משנה מה אתה כן או לא תעשה? זה מחייב אותי בדרך כלשהי? יש איזשהו חוק לפיו שאני חייב לנהוג ולכתוב בדיוק כמוך? אני אמנם לא מכיר את כל חוקי הפורומים, אבל לא נראה לי שיש דבר כזה כאן. אז צר לי, אבל גם עוד מניפסט שלם על כמה אתה כשרוני ומיוחד לא ישנה מאומה ממה שאני אכתוב או מהדרך בה אביע את דעתי .

לא, אני דווקא לא . זה שאתה החלטת שאני משקר, זה על אחריותך. אני אביע את עמדתי כמות שהיא בין אם זה מוצא חן בעיניך ובין אם לאו. די פשוט הקטע הזה למען האמת .
אם אסבור שאין מניעה להצביע למפלגה מסוימת, אומר זאת. שקרים זה לא בשבילי, צר לי. כנראה ששוב עסקינן בעניין של ראש הגנב והכובע, ומי שנוהג לשקר חושב שכולם נוהגים כמוהו. אני, מה לעשות, בדרך כלל לא משקר כאן (ורק מטעמי זהירות אני לא אומר לעולם לא, אבל זאת המדיניות ). לא בשבילך ולא כדי לאשר את הזיותיך והמצאותיך .

אין לי מושג על מה אתה מדבר בדיוק, אבל אם אמרתי זאת, מה לעשות, זאת הייתה דעתי. לא "עשיתי זאת" לשם שום דבר מיוחד . לא ממש מעניין אותי אם אני מקורי או לא ולא אם אני מיוחד או לא (אם כי נדמה לי שאתה טענת למעלה שכן). כן שחר יקר, אני יודע שזה בא לך כהלם מוחלט, אבל יש גם אנשים פשוטים כאן בקומונה שפשוט דוברי אמת .

המגילות הולכות ומתארכות ואני מוצא עצמי נאבק בבליל המילים הארוך ארוך הזה.
ההכחשות הארוכות שלך מצמיאות לאללה.

אני מבין שאתה עמל על ארוחת ערב , הא ? באמת נפלא , אשרי המאמין , אני הייתי מהמר שלא אכלת מאומה היום. בהחלט יתכן שעיניך לא משו מהמחשב. אולי מי מבני משפחתך הגיש לך סנדביץ בעודך מביט על צג המחשב המרצד ? אגב , שלא תשכח להתקלח.

מניסיוני איתך - ככל שתגובותיך מתארכות כך אתה יותר לא רגוע ואיני מבין מדוע - אתה צריך לשמוח שכן אין צורך להסתתר יותר , הוצאתי אותך החוצה.

בד"כ צריך מספר התנסויות בכדי לבסס דעה על אופיו של אדם - אני גיבשתי הערכה לא מגובשת אודותיך כבר מזמן אבל רק בתקרית האחרונה הבנתי עד כמה
"לא ניחנת ביכולת הפירגון" { בלשון המעטה כמובן }

אני ממש מתמוגג מההומור המאולץ- ברור לכל בר דעת כי אינך משועשע כלל וכלל , רחוק מכך .
ולסיום אחזור על המלצתי הקבועה נוכח החמסין.

זהירות עקרבים

דיברגנט חדש

Well-known member
שקרים זה לא בשבילי, צר לי. כנראה ששוב עסקינן בעניין של ראש הגנב והכובע, ומי שנוהג לשקר חושב שכולם נוהגים כמוהו. אני, מה לעשות, בדרך כלל לא משקר כאן (ורק מטעמי זהירות אני לא אומר לעולם לא, אבל זאת המדיניות :)). לא בשבילך ולא כדי לאשר את הזיותיך והמצאותיך :).
אם רק הוא היה אומר לך כך, דרשני, אך הוא לא היחיד, אז אם כמה אומרים לך, סימן ש...

מצב
הנושא נעול.
למעלה