יכולים לדמיין

מצב
הנושא נעול.

שמלת תחרה1

Well-known member
את תקציב המדינה שהולך לטובת הערבים?
האם טוב יותר שהכספים שלנו ילכו ךחינוך הערבי מאשר לחינוך של ילדנו( חרדים הם הילדים שלנו, ואיני מדברת על מאה שערים, הם לא זקוקים לכסף שלנו).
🤭
איך בנט, גנץ ואיילת יאשרו תקציבים?

דיברגנט חדש

Well-known member
האם טוב יותר שהכספים שלנו ילכו ךחינוך הערבי מאשר לחינוך של ילדנו( חרדים הם הילדים שלנו, ואיני מדברת על מאה שערים, הם לא זקוקים לכסף שלנו).
🤭
הם יהיו חותמות גומי של לפיד כשם שהיו חותמות גומי של נתניהו וכלל לא משנה אם לפיד יהיה חליפי או ראשי :(

Harrington

Well-known member
מנהל
🤭
ממשלת נתניהו (2015) העבירה את התקציב הגדול ביותר למגזר הערבי אי-פעם בתולדות המדינה.
אני לא רואה בזה שום בעיה. לטוב ולמוטב, הערבים קיימים כאן, הם אזרחי המדינה, ומגיע להם שירות בדיוק כמו לכל אזרח אחר. לא שייך להעדיף חינוך יהודי ע"פ חינוך ערבי מבחינה תקציבית.

פנינה10כחולה

Well-known member
ממשלת נתניהו (2015) העבירה את התקציב הגדול ביותר למגזר הערבי אי-פעם בתולדות המדינה.
אני לא רואה בזה שום בעיה. לטוב ולמוטב, הערבים קיימים כאן, הם אזרחי המדינה, ומגיע להם שירות בדיוק כמו לכל אזרח אחר. לא שייך להעדיף חינוך יהודי ע"פ חינוך ערבי מבחינה תקציבית.
סחתיין. בהצלחה לערבים.

פנינה10כחולה

Well-known member
הרינגטון במקרה נפלת על הראש?|חבול| בתקופה האחרונה שינת פזה :-(

Harrington

Well-known member
מנהל
ממש לא שיניתי מאומה :). המחשבה שעשיתי זאת נובעת לעניות דעתי, מתנצל שאני אומר, מתסמונת הסטיגמתיות שפושה בכל מקום טוב בחברה וגם כאן. אם אתה חושב כך, אתה בהכרח אמור לחשוב כך. אם אתה כזה, ברור שעמדתך היא כזו. כמי שאוהב לבחון דברים ולקבוע את עמדתי לגופו של כל דבר ועניין ללא תלות מיוחדת בין דעתי על העניינים השונים, אני פשוט לא במקום הזה. אבל מבטיח לך שבגדול, אין שום דבר חדש או שונה בדעתי.

שחר 676

Well-known member
לא , הוא לא שינה פוזה , הוא תמיד היה כזה פשוט צריך זמן להכיר ולהבין אותו.

לך תבין אדם שומר שבת אשר מעדיף את זה אשר משפיל ומבזה אותו ואת דת אבותיו על בסיס קבוע ואפילו יוצא להגנתו נגדי, אשכרה תומך ומגבה אותו בעימות מולי.

לך תבין אדם אשר בחר לגבות בקשה לחסום אותי , אשכרה העניק צידוק לבקשה לחסום אותי , היחיד שעשה זאת.

לך תבין אדם שומר שבת המביע עמדות ימניות לעילא ולעילא אשר טוען בקול גדול כי אינו פוסל הצבעה לשמאלניה של מפלגת העבודה חחחחח

בקיצור - אני ממליץ לך לראות סרטון קצר על משל מאד מפורסם אשר אולי ויסייע לך להבין אי אילו סיטואציות.

Harrington

Well-known member
מנהל
לא , הוא לא שינה פוזה , הוא תמיד היה כזה פשוט צריך זמן להכיר ולהבין אותו.

לך תבין אדם שומר שבת אשר מעדיף את זה אשר משפיל ומבזה אותו ואת דת אבותיו על בסיס קבוע ואפילו יוצא להגנתו נגדי, אשכרה תומך ומגבה אותו בעימות מולי.

לך תבין אדם אשר בחר לגבות בקשה לחסום אותי , אשכרה העניק צידוק לבקשה לחסום אותי , היחיד שעשה זאת.

לך תבין אדם שומר שבת המביע עמדות ימניות לעילא ולעילא אשר טוען בקול גדול כי אינו פוסל הצבעה לשמאלניה של מפלגת העבודה חחחחח

בקיצור - אני ממליץ לך לראות סרטון קצר על משל מאד מפורסם אשר אולי ויסייע לך להבין אי אילו סיטואציות.

א. מקווה שתזכה להתבגר במהרה.
ב. לתקוף, להשמיץ, להשחיר, הכל בסדר. אבל מן הראוי לעשות זאת במדויק ולא באמצעות המצאות והזיות.

תודה מראש.

שחר 676

Well-known member
א. מקווה שתזכה להתבגר במהרה.
ב. לתקוף, להשמיץ, להשחיר, הכל בסדר. אבל מן הראוי לעשות זאת במדויק ולא באמצעות המצאות והזיות.

תודה מראש.
אני עומד מאחורי כל מילה.
שום המצאה ושום הזיה.

ובכל אירוע שהוזכר דאגתי להתעמת איתך בנושא בזמן אמת.

Harrington

Well-known member
מנהל
אני עומד מאחורי כל מילה.
שום המצאה ושום הזיה.

ובכל אירוע שהוזכר דאגתי להתעמת איתך בנושא בזמן אמת.
טוב בבא.
מצטער, אבל בניגוד אולי לחברים אחרים, אין לי כרגע חשק לימי דיון סרק חסר משמעות (או אמת) ארוכים. גם לא אם נורא חשוב לך לצאת צודק. אז... רק בריאות וכאמור מעלה, כשתתבגר אשמח להמשיך. עד אז תצטרך לעשות זאת בלעדי. עמך הסליחה.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
לי קשה לדמיין.
אבל אם אני לא טועה אמרת : "אכן לא סוף העולם" .
אז תחליטי בבקשה.
סוף העולם?
או אי אפשר לדמיין.

שמלת תחרה1

Well-known member
לי קשה לדמיין.
אבל אם אני לא טועה אמרת : "אכן לא סוף העולם" .
אז תחליטי בבקשה.
סוף העולם?
או אי אפשר לדמיין.
סוף העולם לא יגיע, יגיע סופם של בנט איילת כפי שהגיע סופו של כחלון. גם בדמיון לא ניתן לדמיין את בנט ואיילת מאשרים תקציבים לטובת מחבלים, שאף אחד לא יגיד שערבי ישראל נאמנים למדינה ואינם מחבלים.

נסיך.333

Well-known member
לא צריך לדמיין, זה יקרה בקרוב מאוד..
יקצצו מתקציב הביטחון למען הערבים, שיקנו עוד נשק בלתי חוקי בכדי לתקוף אותנו..

שחר 676

Well-known member
טוב בבא.
מצטער, אבל בניגוד אולי לחברים אחרים, אין לי כרגע חשק לימי דיון סרק חסר משמעות (או אמת) ארוכים. גם לא אם נורא חשוב לך לצאת צודק. אז... רק בריאות וכאמור מעלה, כשתתבגר אשמח להמשיך. עד אז תצטרך לעשות זאת בלעדי. עמך הסליחה.
כן , לכל אחד מאיתנו יש "חשק" כזה או אחר אבל איתך או בלעדיך ....אני שמח שסוף סוף הצלחתי להבהיר משהו על "החשקים" הספציפיים שלך.

Harrington

Well-known member
מנהל
כן , לכל אחד מאיתנו יש "חשק" כזה או אחר אבל איתך או בלעדיך ....אני שמח שסוף סוף הצלחתי להבהיר משהו על "החשקים" הספציפיים שלך.
אשריך שהבהרת! אין ספק שכל גולשות וגולשי הקומונה מתו מסקרנות מהם החשקים שלי ולא ישנו בלילות מאז הצטרפתי לקומונה לפני אי-אלו שנים :).

שחר 676

Well-known member
אשריך שהבהרת! אין ספק שכל גולשות וגולשי הקומונה מתו מסקרנות מהם החשקים שלי ולא ישנו בלילות מאז הצטרפתי לקומונה לפני אי-אלו שנים .
הם לא השתוקקו לדעת אבל בטוחני שכעת , לאחר שהם יודעים - מספר חלקים בפאזל מצאו את מיקומם והתמונה מתחילה "להתבהר".

Harrington

Well-known member
מנהל
הם לא השתוקקו לדעת אבל בטוחני שכעת , לאחר שהם יודעים - מספר חלקים בפאזל מצאו את מיקומם והתמונה מתחילה "להתבהר".
כך או כך, עשית שירות אדיר לכל אלו ש24/7 עוסקים בחייהם של אחרים כאן. אין לי צל של ספק שלאחר השירות שנתת לגולשות ולגולשי הקומונה, אנשים ישנו טוב יותר הלילה, כעת כשהם יודעים (לשיטתך) את כל חשקי ושאר מרעין בישין שהמצאת להם.

אציע שתישאר בכוננות, למקרה שיתברר שבכל זאת למאן דהוא חסר איזשהו פריט מידע עלי ויש צורך להמציא עוד משהו. לא נרצה שהשירות המעולה שנתת עד עכשיו בהגשת המצאות לציבור ייחשב שירות חלקי בלבד :).

שחר 676

Well-known member
כך או כך, עשית שירות אדיר לכל אלו ש24/7 עוסקים בחייהם של אחרים כאן. אין לי צל של ספק שלאחר השירות שנתת לגולשות ולגולשי הקומונה, אנשים ישנו טוב יותר הלילה, כעת כשהם יודעים (לשיטתך) את כל חשקי ושאר מרעין בישין שהמצאת להם.

אציע שתישאר בכוננות, למקרה שיתברר שבכל זאת למאן דהוא חסר איזשהו פריט מידע עלי ויש צורך להמציא עוד משהו. לא נרצה שהשירות המעולה שנתת עד עכשיו בהגשת המצאות לציבור ייחשב שירות חלקי בלבד :).
עשיתי שירות לא רע בכלל - עכשיו חלקנו נתהה מתי תגובותיך נובעות מיחס ענייני ומתי תגובותיך מושתתות על "אלמנטים" נוספים.

אני מבטיח לעדכן על כל שבריר מידע נוסף אשר יהפוך את הפאזל לכמה שיותר מושלם.

לספק "רוח גבית" לבקשת חסימה של עמית לפורום ! וואלה יופי....תודה רבה לך ;-)
מדובר באקט אשר מסביר נפלא את שאר האקטים עליהם כתבתי מעלה.

בוא נאמר שלא הייתי מפנה את גבי אליך ולו לשבריר שניה.....זו עוד מסקנה שחשוב לי לכתוב....סתם כי בא לי. :cool:

Harrington

Well-known member
מנהל
עשיתי שירות לא רע בכלל
כן, זה בדיוק מה שאמרתי :).
- עכשיו חלקנו נתהה מתי תגובותיך נובעות מיחס ענייני ומתי תגובותיך מושתתות על "אלמנטים" נוספים.
ואללה, לא הבנתי את המשפט הזה.
אני מבטיח לעדכן על כל שבריר מידע נוסף אשר יהפוך את הפאזל לכמה שיותר מושלם.
אני מודה מראש, בשם הקהל וצוות העובדים.
לספק "רוח גבית" לבקשת חסימה של עמית לפורום ! וואלה יופי....תודה רבה לך
תגיד, יכול להיות שלא עדכנו אותך שלחזור על אותו שקר 800 פעם לא הופך אותו לאמת? לא שאכפת לי אם זאת כן הייתה האמת. לעולם אומר את דעתי כפי שהיא ואין לי כוונה לייפות אותה כדי שתמצא חן בעיניך או בעיני כל גולש/ת אחר/ת. אבל מה לעשות, אתה פשוט מייחס לי משהו שהוא כלל לא דעתי :).
אז כמובן, אם אין לך חומר חדש אחר, כמו כל סטנדאפיסט טוב, זה בסדר גמור להשתמש בחומרים ישנים. בכל זאת, היה נחמד אם היה להם קשר כלשהו למציאות. לעניות דעתי בכל אופן.
מדובר באקט אשר מסביר נפלא את שאר האקטים עליהם כתבתי מעלה.
אין לי מושג על איזה אקטים אתה מדבר (עד עכשיו זה היה על החשקים שלי), אבל אם אתה מרוצה, דיינו.
בוא נאמר שלא הייתי מפנה את גבי אליך ולו לשבריר שניה.....
מצוין! החלטה נבונה בהחלט.
זו עוד מסקנה שחשוב לי לכתוב....סתם כי בא לי. :cool:
אין כמו סיפוק יצרים :). בהחלט דבר חשוב לעשותו ואני לחלוטין בעד. בגלל זה אגב, לא תראה אותי יוצא הרבה נגד השחרות והשמצות כאלו, לא שלך ולא של אחרים. אני כן מסב את תשומת לב הקוראים לקיומם מעת לעת. זה חשוב בעיני. אבל לדידי כל השחרה והשמצה, כל המצאה והזיה, כל מה שעושה לך טוב, אם לך זה עושה טוב, מבחינתי זה דבר חיובי לאנושות :).

מצב
הנושא נעול.
למעלה