ייפי! תלונות חדשות!

ייפי! תלונות חדשות!

וואי.. כמה זמן שלא עשיתי פה שרשור תלונות..
ההרגשה נפלאה! ובכן, בואו נתחיל:
1. שמתי לב שהתלהבתן מאוד מהרעיון לשלב כמה דמויות לתמונה. יש רק בעיה קטנה: הגובה שלהן. את נעלי העקב והפלטפורמה למיניהן המציאו כדי לגרום לנשים להיות גבוהות יותר. למה לנשים לרצות להיות גבוהות יותר? כי באופן טבעי, בד"כ גברים יותר גבוהים מנשים. ונשים שהן נמוכות מעט מן הממוצע ירגישו מעט לא בנוח לאמץ את ראשן אל קורקבנו הרחב והחסון(?!wtf) של אהוב ליבן. יש רק עניין אחד: לא משנה עד כמה הפלטפורמה גבוהה - היא גבוהה כלפי מעלה. לא כלפי מטה. הרי תחשבו על זה - אם הפלטפורמה פשוט יורדת לתוך הרצפה, היא איבדה את האפקט המיוחד שלה. העצה שלי: או להגביה את האישה, יחד עם הנעל, או פשוט לעשות נעל שטוחה. ראו הסבר מצוייר
2. שרשורי נושא. השרשורים שלכן ממצים את עצמם, חוזרים על עצמם, ולא מעניינים! שרשור תאומים?! לא רק שעשו את זה כבר מאות פעמים, לדעתי בכל המאות פעמים הללו זה היה מיותר. מה הטעם בלקחת דולי, לשכפל אותה ולדחוס אותה לקובץ אחד יחד עם דולי הזהה לה?! מישהו מוכן אולי להסביר לי?! ומה העניין בלעשות שרשור שלם של דוליז בצבע מסויים? מה??? אלא אם כן זה לרגל אירוע מיוחד, נגיד יום הבלקרים הבינלאומי או שבועות (כולם לובשים לבן) מה שגם כן די דפוק, השרשור חסר טעם. 3. מקוריות ויצירתיות. אז בסדר, עכשיו אחרי שכולנו למדנו לצייר, להצליל, להכין בייסים וכו´ וכו´ ואנחנו יודעות לצייר פרפקטוווווווו - הגיע הזמן שגם נמצא לנו מה לצייר. חלאס, די כבר עם הדוגמה הרגילה של מכנסיים מתרחבות-חולצה קצרה-שיער ישר! כבר אי אפשר להבדיל בין הדוליז פה, כולן נראות אותו הדבר! תעשו דברים מקוריים, שחשבתם עליהם בעצמם, או סתם דברים חדשים ומעניינים יותר. תנו לחדשות לעשות את הדוגמאות הפשוטות, כדי לתרגל איתן את הציור שלהן. תעברו, לא רק לדברים מעניינים יותר - אלא לדברים מאתגרים יותר. תתחילו להכין שמלות גדולות, תכינו בייסים, רקעים, כל דבר מאתגר, חדש, מעניין שעולה על דעתכן. נסו לחשוב על דברים חדשים שאף אחד עוד לא חשב עליהם. את הדוליז הפשוטות עם הקוקו והמכנסיים המתרחבים שלוקח לכמה בנות שעות לעשות - לנו, המנוסות יותר לוקח מקסימום 10 דקות להכין. ומה מעניין ב*זה*? תחשבו על זה.. תראו איך אני תמיד מנסה לאתגר את עצמי יותר ויותר. לנסות לצייר על בייסים מסובכים יותר. להכין בייסים חדשים לאמו קיס. אולי אני אתחיל עכשיו להכין פלטות.. אם תהיה דרישה לזה. תשתגעו! תעשו לעצמכן חיים ק ש י ם ! סבביק?

תגובות..../images/Emo87.gif

1. אוקיי, מסכימה לגמרי... 2. אני בעיקרון לא נגד שרשורי נושא, אבל שהם משעממים/חוזרים על עצמם אז זה באמת כבר נמאס... 3. גמכן מסכימה, אבל מתעצלת להשקיע ממש...

../images/Emo41.gifאני מסכימה ב-100%../images/Emo41.gif

הינה תלונה שלי: למעלה יש שירשור בשם "אני משרשרת בובות חדשות שלי..." זה ממש לא בסדר, סתם שירשור חדש וחסר משמעות! יש שם שני ניצולים שיכולים לעבור שירשור,אבל השאר לדעתי צריך להימחק. יש כאלה שכל פעם שיש להם דולי חדשה פותח שירשור בשבילה! זאתאמרת,אפשר פעם,פעמיים לפתוח הודעה בשביל הדולי שלך אם אין לך לאיפה לשלוח אותה, אבל יש כאלה שפעם אחרי פעם פותחים הודעות בשביל הדולי שלהם.. אז...תלמדו לשרשר!

HaMsTeR

New member
את צודקת בהכל...

וכבר נתת לי רעיון... תודה! אבל איפה הקובץ של הנעליים?

../images/Emo45.gif|מסור|../images/Emo117.gif

שתיים ושלוש כבר נאמרו פה, אבל הם נכונים לחלוטין. ובקשר לאחד, אחרי שמציירים את הפלטפורמה, אם יש לידה עוד דמות, צריך לסמן את הדולי ולגרור אותה ככה שהפלטפורמה תתחיל איפה שהרגליים של הדמות השנייה מתחילות!!

Mooa-Numi

New member
לי לוקח שבוע להכין דולי פשוטה.

זה למה אני אל מכינה כאלו

AnG£L Fi®e

New member
../images/Emo13.gif אז ככה ../images/Emo13.gif

1. אני לא ממש עושה קבוצות אבל אם אני עושה זה די ברור אבל תודה על ההבהרה. 2. שרשורי נושא יכולים להיות מאוד נחמדים אם הנושא לא לעוס מאוס וקטוש. השרשורים לחגים וכל השמונצ´ס האלה דווקא די נחמדים בדרך כלל. 3. עכשיו אני בדרך כלל מנסה להיות מקורית, אבל מצד שני אני אוהבת לצייר מכנסיים מתרחבות חולצות עם הדפסים וכאלה, כי זה בגדים שאני בדרך כלל לובשת וגם כי כמה שזה בגדים פשוטים זה מיוחד. אבל אני מנסה לעשות דברים יותר ויותר מיוחדים ברור, לשאוב רעיונות מכל מיני דברים. בסך הכל סיבוב תלונות ממצה וחסל המסורת!

swirrrly

New member
מסכימה ככה פחות או יותר

חבל אבל שהמסורת תקפה אותך... ושבכלל לא שמת לב..

דווקא כן שמתי לב למסורת

וניסיתי אתמול מיליון פעם להגיב ולצרף את הקובץ, ואפילו רשמתי עוף לצרף אליו, אבל שוב המחשב ה*מפגר מניאק %$#%$#%$^&%$* הזה לא נתן לי. אז קבלו, יחד עם העוף הנכסף: משהו נורא קרה לי בזרוע ימין.. מאוד מוזר... הלכתי לישון בבית של פורומיסטית במהלך מפגשפורום, ביום חמישי, בסביבות הבוקר. כשהתעוררתי בסביבות הצהריים... חשכו עיניי! 5 עקיצות-יתוש על הזרועות.. עקיצות ענקיות!!! חזרתי הביתה, ובערב שמתי פניסטיל. שמתי לב שמעל מרפק ימין היתה בליטה גדולה במיוחד, אדומה, והנחתי שכנראה היו שם כמה עקיצות קרובות מאוד זו לזו שגרמו לנפיחות גדולה מהרגיל. אבל בזמן שסידרתי את המיטות (שתי פורומיסטיות חזרו ביחד איתי מהמפגש.. ולפני שתפסתי מה קורה כבר גררתי מיטה מתקפלת מהחדר של אחותי..Q_Q) שמתי לב שכואב לי גם במרפק. בפנים, כלומר. לא מעל פני השטח. לפעמים הכאב גלש גם אל הזרוע מתחת למרפק, ולעתים אף אל שורש כף היד. כאב, כאב, אבל התעלמתי. היום בבוקר המשיך לכאוב. הנפיחות האדומה להטה מחום, הסתכלתי על הפרופיל שלה במראה. "וואי, לא ידעתי שאני כל כך דבה בזרועות.." חשבתי, והרמתי את הזרוע השנייה כדי להשוות ביניהן. לשמחתי, גיליתי שאני הרבה פחות דבה בזרועות מכפי שחשבתי. אבל לצערי, גיליתי שיש לי גידול ענקי ומפחיד על היד. ספווווווקי.. אבל עדיין חשבתי שאלה העקיצות. יצא לי להקלע לנסיעה באוטו עם אמי הדוקטורית לוטרינריה *משוויצה*, וסיפרתי לה על הכאבים במרפק, שהחמירו מאוד בינתיים. היא אמרה שנחכה 3 ימים, ואם ימשיך אז נקבע תור לקופת חולים. אח"כ גם הלכנו לבית הכנסת. ביציאה משם הראיתי לאחותי את הנפיחות בזרוע, והיא התפעלה ממנה והראתה אותה להוריי. אמי אמרה שזו נראית כמו עקיצת דבורה, יותר מאשר עקיצת יתוש, והצביע על נקודת-עור חשופה, אדומה, ואמרה שזהו מקום העקיצה. אבל אני הסברתי לה, "לא," הסברתי לה שהנקודה הזאת היא נקודה ששייכת לעקיצת יתוש לא-קשורה. יש לי את הנפיחות הזו ו*מעליה* יש לי עקיצת יתוש. היא הרהרה בכך. לאחר ארוחת הערב התלוננתי שוב על כאבים בזרוע. אמרתי לה שזו הרגשה "כאילו נשברה לי היד". אבל לא.. לא ייתכן. אם היתה נשברת לי היד, לא הייתי מסוגלת להזיז אותה. היא ואבי טענו בתוקף שלכאבים בזרוע יש קשר ישיר אל הנפיחות "לא.." אמרתי, "זה שני דברים נפרדים -" אבל בעצם התחלתי לחשוב: מה זו באמת הנפיחות המוגזמת הזאת? אמא שלי העלתה השערה שייתכן שנקרע לי גיד. ואז המים של משהו עולים ומצטברים או משהו.. תסלחו לי אבל לא הקשבתי טוב. המחשבה על זה שמשהו בפנים נקרע די משכה אותי לתוך מערבולת של הרהורים וכמה דמיונות חזותיים לא במיוחד נעימים. הרבה אדום וורוד בשרי.. בכל אופן, כואב לי עכשיו. מאוד. הכנת דוליז משכיחה ממני את זה, אבל תנועות גדולות מגבירות את זה. זהווווווווו... רק מה מפחיד אותי? לפני כמה זמן גם לאחותי צמח מין גוש מוזר כזה, כתוצאה מדלקת או משהו. היא הפחידה אותי קצת כשלחשה אליי בחיוך זדוני
: "תנדנדי להם שיקחו אותך לבית חולים. פעם אחרונה שלי היה דבר כזה, הם אמרו לי כל הזמן "זה בטח יעבור, זה בטח יעבור"." דמאיט, אחרי 3 חודשים היא הגיעה לבית חוליםםםם....(O_O)

יופי של השקעה

יש עוד אפשרות, אפשר להגרים את הדולי בכמה פיקסלים (כמה פיקסלים שהם העובי של הפלטפורמה בעצם) מרות שאז היא תהיה יותר גבוה מהגבר...

swirrrly

New member
בהתחלה הסיפור שלך זעזע אותי

והזכיר לי את הפעם ההיא שתהיתי מה קורה אם נקרע שריר... טוב, זה לא יכול להיות, אם נקרע שריר מתים מהכאבים, ואין סיכוי שזה יקרה סתם ככה.. אממ... תלכי מהר לבי"ח... אין טעם לא ללכת. יש המון טעם כן ללכת. לכי עכשיו. זה מפחיד אותי! נתעלם מהעובדה שאני סיסי, כן?

manga girl

New member
יש לך בצקת. יש לך הצטברות נוזלים בג

וף. את צריכה לדאוג שהיד שלך תהיה מורמת.

HoRsEs

New member
לדעתי את צודקת בהכל

1.
2.
3.
אבל כמה שאני יותר מנסה אני עדין לא מצליחה לעשות קפלים ושיער בקבוצות
ואני לא חדשה אני dia doll לשעבר

פור סיגל... ../images/Emo57.gif

והכל בגלל היתושים במושב שלנו. טוב, תשמעי... יש להם פה הרבה פרות לאכול מהן ^_^.

*שרה את השיר הזה מאנני* ../images/Emo57.gif

"איט´ס ד´ה הראד טוף לייף, פור אס..." 1. לא אוהבת נעלי פלטפורמה. לא עושה נעלי פלטפורמה. 2. לא עשיתי הרבה דוליז במיוחד
. ואני עושה רק כשבא לי או כשישי לי רעיון ובדרך כלל לא לפי נושא מסוים. 3. מכיוון שאני עושה בעיקר דמויות מסרטים/ספרים/פאנפיקים/דמויות פנטזיה (עוד לא עשיתי שלוש דוליות שלא קשורות לכלום) אין לי אף דולי עם קוקו-גופייה-מכנסיים צמודים. כשאני אעשה אחת: את תהיי הראשונה לדעת יקירתי
4U|. בכל אופן, אני עושה רק דמויות קיימות כי במקרה שלי (שלא כמו אצלך סיגל, כי את מציירת מדהים
) הדוליז הן במקום פאנארטים כי אני ממש ממש ממש ממש ממש לא טובה בציור אנשים. עשיתי סדרת הארי פוטר (ליתר דיוק סדרת "אל תתגרה בדרקון ישן", מפני שחלק מהדמויות אני המצאתי לפאנפיק שלי) ואני עומדת לעשות סדרת "בשורות טובות" ברגע שתנחת עלי השראה (*מדמיינת את עצמי מחוצה מתחת לאישה שמנה מאוד שיש לה שלט על הצוואר ועליו כתוב ´השראה´*). כל הדוליז שלי שלובשות מכנסיים הם בנים וגם במקרה הזה: רובם לובשים גם חלוק ועניבה בצבעי הבית שלהם ^_^.

למעלה