הרמיוניDanger
New member
ייפי! תלונות חדשות!
וואי.. כמה זמן שלא עשיתי פה שרשור תלונות..
ההרגשה נפלאה! ובכן, בואו נתחיל:
1. שמתי לב שהתלהבתן מאוד מהרעיון לשלב כמה דמויות לתמונה. יש רק בעיה קטנה: הגובה שלהן. את נעלי העקב והפלטפורמה למיניהן המציאו כדי לגרום לנשים להיות גבוהות יותר. למה לנשים לרצות להיות גבוהות יותר? כי באופן טבעי, בד"כ גברים יותר גבוהים מנשים. ונשים שהן נמוכות מעט מן הממוצע ירגישו מעט לא בנוח לאמץ את ראשן אל קורקבנו הרחב והחסון(?!wtf) של אהוב ליבן. יש רק עניין אחד: לא משנה עד כמה הפלטפורמה גבוהה - היא גבוהה כלפי מעלה. לא כלפי מטה. הרי תחשבו על זה - אם הפלטפורמה פשוט יורדת לתוך הרצפה, היא איבדה את האפקט המיוחד שלה. העצה שלי: או להגביה את האישה, יחד עם הנעל, או פשוט לעשות נעל שטוחה. ראו הסבר מצוייר
2. שרשורי נושא. השרשורים שלכן ממצים את עצמם, חוזרים על עצמם, ולא מעניינים! שרשור תאומים?! לא רק שעשו את זה כבר מאות פעמים, לדעתי בכל המאות פעמים הללו זה היה מיותר. מה הטעם בלקחת דולי, לשכפל אותה ולדחוס אותה לקובץ אחד יחד עם דולי הזהה לה?! מישהו מוכן אולי להסביר לי?! ומה העניין בלעשות שרשור שלם של דוליז בצבע מסויים? מה??? אלא אם כן זה לרגל אירוע מיוחד, נגיד יום הבלקרים הבינלאומי או שבועות (כולם לובשים לבן) מה שגם כן די דפוק, השרשור חסר טעם. 3. מקוריות ויצירתיות. אז בסדר, עכשיו אחרי שכולנו למדנו לצייר, להצליל, להכין בייסים וכו´ וכו´ ואנחנו יודעות לצייר פרפקטוווווווו - הגיע הזמן שגם נמצא לנו מה לצייר. חלאס, די כבר עם הדוגמה הרגילה של מכנסיים מתרחבות-חולצה קצרה-שיער ישר! כבר אי אפשר להבדיל בין הדוליז פה, כולן נראות אותו הדבר! תעשו דברים מקוריים, שחשבתם עליהם בעצמם, או סתם דברים חדשים ומעניינים יותר. תנו לחדשות לעשות את הדוגמאות הפשוטות, כדי לתרגל איתן את הציור שלהן. תעברו, לא רק לדברים מעניינים יותר - אלא לדברים מאתגרים יותר. תתחילו להכין שמלות גדולות, תכינו בייסים, רקעים, כל דבר מאתגר, חדש, מעניין שעולה על דעתכן. נסו לחשוב על דברים חדשים שאף אחד עוד לא חשב עליהם. את הדוליז הפשוטות עם הקוקו והמכנסיים המתרחבים שלוקח לכמה בנות שעות לעשות - לנו, המנוסות יותר לוקח מקסימום 10 דקות להכין. ומה מעניין ב*זה*? תחשבו על זה.. תראו איך אני תמיד מנסה לאתגר את עצמי יותר ויותר. לנסות לצייר על בייסים מסובכים יותר. להכין בייסים חדשים לאמו קיס. אולי אני אתחיל עכשיו להכין פלטות.. אם תהיה דרישה לזה. תשתגעו! תעשו לעצמכן חיים ק ש י ם ! סבביק?
וואי.. כמה זמן שלא עשיתי פה שרשור תלונות..