הזמנתי את טכנאי בכדי להתקין קו לאנטרנט. ובעודי משתמש במחשב, נתבקשתי לחבר את קבל ה usb מהמודם למחשב, ואז נשרף הלוח אם של המחשב. הם כמובן מתנערים מנטילת אחריות. האם יש לכם מושג איזה גוף מטפל בתלונות האזרח ואשמח לקבל מס` טל` של אותו גוף
קשה לי להאמין שהטכנאי יכחיש שאני השתמשתי במחשב בזמן ששני הטכנאים עסקו בחיבור הקו, ובגלל הקצר הוא הביא לי קבל כמו של בזק. ועוד, בזמן שקפץ הפיוז, קפץ גם אצל השכן שבא לברר לסיבת הדבר. כך שלא יצליחו שניהם להתכחש לדברי השכן. ותודה על ההיענות
חייב לשתף בפנינה מקומונית: פולניה מעירה את בעלה באמצע הלילה. מה קרה? שואל הבעל בבהלה. שום דבר, משיבה האשה: אני פשוט לא מבינה איך אפשר לישון עם משכורת כל כך נמוכה ג. למה השאלה צריכה להיות "קשורה" לפורום? (ליוריייייייייי.......) ד. ברור שיתנערו. חובת ההוכחה עליך (למצטט הבלתי נלאה.....)
אף שאין הנושא קשור לפורום זה, לפני כחודש שורשרה שאלת התייעצות דרך איזו חברה עדיף להתחבר לאינטרנט? אולם לא מצאתי שם את הודעתך שאין זה קשור לפורום. ואם למרות שעם חיבור הקבל למחשב נשרף הלוח אם ואעפ``כ כבודו טוען שאין זו אשמתם, זוהי תשובה של עובד מטעמם
א. אתה מבין בנושא הזה 99 נקודה עוד כמה תשיעיות אחוז יותר ממני. לכן אני שואל על מנת ללמוד ולא על מנת לחלוק. ב. חלק מחוטי ה-USB נותנים מתח חשמלי נמוך. א"כ למה אתה חושב שלא סביר, שחיבור USB גרם לתקלה, במקרה ששריפת לוח האם אירעה בזמן חיבור כבל ה-USB למחשב?
א. לא ממש אבל יצא לי לקרוא על התקן קצת בעבר כשהתעסקתי במשהו שקשור לכך. ב. מתח חשמלי לא נמוך בכלל אלא סטנדרטי - 5 וולט. מחבר סטנדרטי מכיל 4 מגעים (מתוכם שניים דיפרנציאליים להעברת מידע ושניים למתח -מתח ואדמה). כל מכשיר יכול למשוך 100 ma ואם זה לא מספיק יכול לדרוש עד 500ma מפורט בודד. (זרם לא נמוך בכלל דרך אגב) עקרונית אם מכשיר דורש יותר מכך זה לא יעבוד אלא אם כן יש לו מקור מתח חיצוני נוסף. יש מוצרים לא סטנדרטיים שלא עובדים לפי התקן (בדר"כ מוצרים לא דיגיטליים כמו כל מיני גאדג'ים מוזרים) אבל מאד לא סביר שמודם רגיל יגרום לבעיה כזו. נשמע הרבה יותר הגיוני שיש לו בעיה עם הספק ואספקת המתח במחשב שלו.