ייעוץ

ייעוץ

הזמנתי את טכנאי בכדי להתקין קו לאנטרנט. ובעודי משתמש במחשב, נתבקשתי לחבר את קבל ה usb מהמודם למחשב, ואז נשרף הלוח אם של המחשב. הם כמובן מתנערים מנטילת אחריות. האם יש לכם מושג איזה גוף מטפל בתלונות האזרח ואשמח לקבל מס` טל` של אותו גוף

evc

New member
כיוצא בשאלה (אתה,אני) וכשליש עו"ד

אני מוכן לייצג אותך בחינם בבית משפט לתביעות קטנות..

איך ידעת ?

קיבלתי הפנייה לאימון הציבור, ונתבקשתי להגיש את תלונתי בפקס הן להוט והן אליהם. ואני מקוה לפעול בדרך זו

laife

New member
אין סיבה להאשים אותם.

זה שיש לך בעיה במתח החשמלי בבית זה לא עניינם, לוח M לא יכול להישרף מחיבור USB, אא"כ תוכיח בצורה כלשהיא שהמודם עצמו מקצר חשמלית.

laife

New member
ומה ששכחתי

מקומה של הודעה זו היא בפורום תמיכה טכנית או מחשבים תוכנה וחומרה.

עובדתית

קשה לי להאמין שהטכנאי יכחיש שאני השתמשתי במחשב בזמן ששני הטכנאים עסקו בחיבור הקו, ובגלל הקצר הוא הביא לי קבל כמו של בזק. ועוד, בזמן שקפץ הפיוז, קפץ גם אצל השכן שבא לברר לסיבת הדבר. כך שלא יצליחו שניהם להתכחש לדברי השכן. ותודה על ההיענות

uri80

New member
א. אין קשר לפורום ב.ברור שיתנערו

מנטילת אחריות ובצדק- לא סביר כלל שחיבור USB יגרום לתקלה כזו (גם אם המודם מקצר)

naty 1

New member
א. אין קשר לפורום ב. נצל"ש

חייב לשתף בפנינה מקומונית: פולניה מעירה את בעלה באמצע הלילה. מה קרה? שואל הבעל בבהלה. שום דבר, משיבה האשה: אני פשוט לא מבינה איך אפשר לישון עם משכורת כל כך נמוכה ג. למה השאלה צריכה להיות "קשורה" לפורום? (ליוריייייייייי.......) ד. ברור שיתנערו. חובת ההוכחה עליך (למצטט הבלתי נלאה.....)

uri80

New member
לגבי ג-שינצל"ש - זה לא מצדיק פתיחת

הודעה חדשה שגורמת לנו לשרשר אותה בסופו של דבר. לגבי ד' -צודק, חובת ההוכחה עליו ומהתאור שלו, זה לא נשמע כמו אשמתם.

כבודו עובד בטעות ב-הוט ?

אף שאין הנושא קשור לפורום זה, לפני כחודש שורשרה שאלת התייעצות דרך איזו חברה עדיף להתחבר לאינטרנט? אולם לא מצאתי שם את הודעתך שאין זה קשור לפורום. ואם למרות שעם חיבור הקבל למחשב נשרף הלוח אם ואעפ``כ כבודו טוען שאין זו אשמתם, זוהי תשובה של עובד מטעמם

א. ב.

א. אתה מבין בנושא הזה 99 נקודה עוד כמה תשיעיות אחוז יותר ממני. לכן אני שואל על מנת ללמוד ולא על מנת לחלוק. ב. חלק מחוטי ה-USB נותנים מתח חשמלי נמוך. א"כ למה אתה חושב שלא סביר, שחיבור USB גרם לתקלה, במקרה ששריפת לוח האם אירעה בזמן חיבור כבל ה-USB למחשב?

uri80

New member
תשובות:

א. לא ממש אבל יצא לי לקרוא על התקן קצת בעבר כשהתעסקתי במשהו שקשור לכך. ב. מתח חשמלי לא נמוך בכלל אלא סטנדרטי - 5 וולט. מחבר סטנדרטי מכיל 4 מגעים (מתוכם שניים דיפרנציאליים להעברת מידע ושניים למתח -מתח ואדמה). כל מכשיר יכול למשוך 100 ma ואם זה לא מספיק יכול לדרוש עד 500ma מפורט בודד. (זרם לא נמוך בכלל דרך אגב) עקרונית אם מכשיר דורש יותר מכך זה לא יעבוד אלא אם כן יש לו מקור מתח חיצוני נוסף. יש מוצרים לא סטנדרטיים שלא עובדים לפי התקן (בדר"כ מוצרים לא דיגיטליים כמו כל מיני גאדג'ים מוזרים) אבל מאד לא סביר שמודם רגיל יגרום לבעיה כזו. נשמע הרבה יותר הגיוני שיש לו בעיה עם הספק ואספקת המתח במחשב שלו.

לא סביר אבל אפשרי?

כי אם זה אפשרי, הרי שהתיזמון מגביר את הסבירות במקרה המסויים.

uri80

New member
הכל אפשרי בסבירות מסוימת.

גם אם נמלה תדפוק את הראש בקיר אטום היא מתישהו תצליח לעבור דרכו. זה אמנם יקח כמה מליארד טריליוני שנים אבל ההסתברות קיימת, בסוף זה יקרה.

למעלה