ייעוץ

eleran

New member
ייעוץ

שלום, אחי עובר בימים אלו גירושין קשים. הוא תפס את אשתו בוגדת בו והתברר שהדבר נמשך זמן רב ועם הרבה גברים. מאז העניינים הידרדרו. מדובר במקרה של הזנחת ילדים - מצידה. היא התלוננה במשטרה שהוא איים עליה, לא היה ולא נברא, והוא היה במעצר. הכל כדי להרחיקו מן הבית. עכשיו היא מערימה קשיים בהסכם הגירושין. השאלה שלי היא, איך אני יכול לעזור לאחי. האם יש איזה שהוא "קייס" שבגינו אני יכול לתבוע אותה בנפרד? האם ללכת ולהתלונן נגדה במשטרה על הזנחת ילדים? היא פשוט לא מטפלת בהם. הם מתקשרים לאבא שלהם ואומרים שאין אוכל. עכשיו היא לוקחת את הילדה הקטנה (בת 9) לישון עם המאהב שלה. אחי סיפר לי שלפני כמה ימים הילדה הקטנה לקחה מלפפון, דחפה לפה והתחילה לגנוח. הוא שאל אותה: "מי לימד אותך את זה?" והיא אמרה לו "אמא". היא גם לימדה את הקטנה איך לגלח רגליים. אנשים, אני שוב מזכיר, היא ילדה בת 9!!!! אנשים, חייבת להיות דרך שאני יכול לעזור לו!!! תודה

הסוכן64

New member
תארגן לאחיך 10000 דולר לעורכת דין

שמתמחית בנושא הגירושין שתקרע לחתיכות את הכלבה הנואפת

eleran

New member
סוכן יקר

כבר יש לו עורכת דין אבל נראה לי שאחי נרדם בעמידה, ואני רוצה לקחת את העניינים לידיים. האם יש לי קייס לתבוע אותה ואת המאהב שלה בעצמי?

הסוכן64

New member
אם אחיך נירדם,תשוחח אתה עם עורכת הד

ין שלו,ותשאל אותה את השאלה הזאת.ובינתיים תצלם אותה עם המאהב עם אתה יכול ותקליט את הילדה בטייפ מנהלים מבלי שהיא תדע.

הילדים לא צריכים להיות

מעורבים בסיפור, לא מספיק שהם עוברים את כל תהליך של הגרושים ,עליך להיות בקשר אם עובודת סוציאלית אני חושב גם,

חברה,לא לשכוח שיש שם מלחמה

ויש שני צדדים לעניין! במלחמות זורקים רפש על גבי רפש ורוב הדברים מצוצים מן האצבע. אלירן,במקום להגביר את האש אולי תנסה לתווך ולהגיע למצב של פשרה וגישור בן בני הזוג ? ותזכור,לא מנצחים כאן!רק מפסידים...בעיקר מפסידים הילדים המעורבים. דרך אגב,לגבי המלפפון והגילוח,מספיק לראות את סדרות הטלנובלות אחר הצהרים,כדי ללמד את אותה ילדה כל מיני ...

יעלילה1

New member
מה את מדברת?

מטלנובלות של אחה"צ לא לומדים דברים כאלה. ובטח לא בגיל 9. לגבי הגילוח אני לא יודעת, אבל הסיפור עם המלפפון חמור. חובה לדווח ברווחה, אם לא תדווח על כך ויתפסו, גם אותך יאשימו באי דיווח על התעללות. ומה פתאום הילדה ישנה עם האמא והמאהב?

תקראי שוב את דבריו

אחיו ישב במעצר.היום לא סתם עוצרים ובטח לא על איום,מקסימום נותנים אזהרה. ועוד נאמר:"היא שכבה עם המון גברים"אלוהים,אתם לא מזהים כבר את התבנית הזאת? משום מה לא מאמינה לדבריו ומרחמת דוקא על האשה האומללה.מאמינה שבחקירה המשטרתית האב העלה את כל מה שגרושתו "עושה"ובמקרים כאלה מייד נשלחים המעורבים ללשכת הרווחה לבירור וטיפול.

../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

לפני שרצים לשפוט, לא לשכוח שמדובר בשני צדדים!!!! מסכימה עם אדמה רוח ואש. המאהב, יכול להיות הבן זוג שלה. הילדה ישנה איתם? אולי היא ישנה אצלהם בדירה ויש לה חדר שם. והמלפפון? נו באמת......... עדיף לא לשפוט לפני ששומעים את שני הצדדים. גם בבית המשפט ניתנת הזכות לשני הצדדים לומר את אשר על ליבם. זה מזכיר לי את הכותרות בעיתונים- העיקר ליצור פרובוקציה!!! אחר כך כשאתה ניגש לקרוא את המאמר, אתה לא מבין מה הקשר בין הכותרת הפרובוקטיבית לבין מה שכתוב במאמר. לא מאמינה שהסיפור כל כך שחור לבן!!!!!! בגדה, לא בגדה. שכבה עם הרבה גברים....... מעניין שהאח לא עשה כלום בסיפור הזה. תמים כשה ועוד מצא את עצמו מאחורי סורג ובריח. אז באמת ייתכן שהוא תמים. אבל הכל ייתכן ועד שלא שומעים את שני הצדדים אין מה להתחיל לנשוף ולהתרגז.

יעלילה1

New member
ואגב לא ישלחו את הילדים לשום מקום

יזמינו את האם לחקירה, ויטפלו בכך. לא מוציאים ילדים מהבית עד שאין ברירה.

gilgi2

New member
דחוף לטפל../images/Emo53.gif

דחוף ביותר לערב עובדת סוציאלית ולהגיש תביעה למשמורת על הילדים. אצל אחי היה מקרה דומה והוא תכף עירב את העובדת הסוציאלית והאמא זומנה בדחיפות לברור וכעת הוא מחכה למשפט של המשמורת שאמור להיות בספטמבר. אשמח לעמוד לרשותו לצורך עיצות היות ואני מכירה את זה מקרוב. רק בבקשה תטפלו בזה בדחיפות כי לילדים יגרם נזק נורא. בהצלחה.

על מה בדיוק

אתה רוצה לתבוע אותה? אם יש חשש לשלומם של הילדים, אז יש אפשרות לערב את הגורמים המתאימים שיודעים לטפל ולבדוק בצורה נכונה ואם אכן יש אמת בחשדות שלך, הרי שהפרקליטות תגיש כתב אישום והמדינה בעצמה תתבע במסגרת הליך פלילי. נראה לי שאתה "מחומם" על גיסתך ו"מחמם" את אחיך עוד יותר מבלי לשים לב שיש באמצע ילדים שסופגים את הזעזועים האלה גם ככה. אתה מתערב בעניינים שאסור לך להתערב בהם, לאחיך יש טיפול משפטי והעו"ד דואג לאינטרסים שלו, במידה ואחיך ירצה לקבל משמורת על הילדים בשל הזנחה או התעללות או השד יודע מה, הוא יגיש תביעה בהתאם.

../images/Emo45.gif רצוי מאד לא לחמם את האוירה

לא האח "המסור", שבדאגתו בעצם רק יגרום להקצנה של המצב ובטח לא כאן עם כל ההודעות הסוערות האלה, שכבר שפטו את האם, לפני שבכלל שמעו מה יש לה להגיד!!! כיצד הייתם/ן אתם/ן מרגישים לו בן הזוג שלכם, או יתרה מכך, קרוב משפחתו יוצא בקריאה נרגשת ומעליל עליכם עלילות שווא <כן, גם האופציה הזו קיימת>. גם אם אינו מעליל עלילות, ללא ספק הסיפור לא שחור לבן. גם אם ליבו על אחיו, אין מקום להתערב. יש לי תחושה שאתה חש שאחיך "פרייאר" ואתה מנסה ללמד אותו את "העבודה". יש לי תחושה שלו יסכים לאיזו פשרה אתה תנשוף בעורפו, שיסרב בתוקף. עזוב אותם, תן להם להתמודד עם המשבר בכוחות עצמם. אם יש לך חשדות תפנה אותם לגורמים המוסמכים <ורק אם החשדות שלך מבוססים, כי עם כל הרצון שלך לעזור לאחיך, אתה רק עשוי לגרום נזק למשפחה כולה, גם אם היא על סף פירוק. אין טעם להחמיר את המצב יותר!!!> אם כואב לך, תמוך באחיך. אך אל תתערב יתר על המידה. אתה מעורב ריגשית וקשה לך לראות את הדברים נכונה. אם באמת חשוב לך אחיך וילדיו/ילדתו, השתדל לא להתערב יתר על המידה. אתה עלול רק להחמיר את המצב!!!!!!

gilgi2

New member
תלוי איזה סוג של תביעה

אתה יכול לתבוע אותה ולדרוש משמורת על הילדים בטענה שהיא עלולה להזיק להם.אולם תצטרך להוכיח את הדברים האלו בבית משפט.

למעלה