ייעוץ

אילנית99

New member
תשלח את הילדים בהסכמת ההורים

לטיול מאורגן בחו"ל עד תום החופש הגדול.. (תמצאו ליווי ששניהם מסכימים עליו) ושוב, אתה יכול לעזור - כלכלית אתה יכול לעזור באיתור המוסדות הרלוונטים לפניה. באיתור בעלי מקצוע אבל, אל תהפוך לחלק מהעימות.

eleran

New member
למחפש אהבה בגרוש

אתה באמת רוצה לשכב עם החבר של החברה של החבר של החברה של החבר של החבר של החברה שלך? אז בבקשה קח את הטלפון, כי זה בדיוק הסיפור כאן.

לפנות הכי דחוף שאפשר ל:

המועצה הלאומית לשלום הילד ולמחלקת הרווחה בעירכם

roni 41

New member
חובה (על פי חוק)לדווח

לפקיד הסעד בשרותי הרווחה (או למשטרה) בעיר מגוריהם,זכותך לבקש שלא להזכיר את שמך כנותן הדיווח (אפשרות נוספת היא דיווח לאל"י) שרותי הרווחה בודקים את העניין באמצעים העומדים לרשותם ואז מקבלים החלטה כיצד לטפל/להתיחס מול המבוגרים (הוריה...)ושוב שלא לשוחח יותר בעניין עם הילדה כדי לא "לזהם" את החקירה, במיקרים כאלו, ובכלל במדיניות הקיימת היום הוצאת ילד מרשות הוריו היא צעד קיצוני ואחרון, במידה ואחיך מעוניין,יכול לתבוע משמורת על הילדה (בבית משפט לעניני משפחה) על פניו נראה שיש פה סכסוך גירושין שדורש מעורבות שרותי הרווחה,

folkman1

New member
תרשו לי להתיל ספק .......

איזו הרגשה משונה משהו שכל מיני כאילו לא בדיוק נורמטיבים ,מוצאים פורקן לאחרונה לעלות שרשורים ממעמקי מוחם.......... ואנחנו פסיכולוגים בגרוש ,רחמנים שכאלה מגיבים ,נותנים עצות ,משתתפים בצער מסקנתי מחשבתי לא להגיב לא לתת במה

eleran

New member
folkman1

חבל לי מאוד שתגובתך היא כל-כך מזלזלת מבטלת וספקנית. ואם יורשה לי לשאול, מי בכלל נתן לך סמכות להחליט האם הגיתי את הכל ממעמקי מוחי, כדבריך, ולקבוע למי לתת במה ולמי לא. כמו שאני רואה את הדברים, מטרת הפורום היא לתת במה למגוון בעיות, גם כאלו שמשום מה נראות לך "לא בדיוק נורמטיביות". ואם לא מתאים לך, "להגיב, לתת עצות ולהשתתף בצער", אז פשוט תשב בשקט, ואל תרעיל את מי שכן מוכן לעשות זאת. ואגב, מי שנראה לי פה לא בדיוק נורמטיבי, זה דווקא אתה שרואה דברים בצורה כל-כך עקומה ומעוותת. יום טוב שיהיה לך.

הסוכן64

New member
רדי מ-40000 רגל...הרווחה מאוד איטיי

ם ואפילו בפשיטת רגל מבחינת תיפקוד

למעלה