ייעוץ?!!?

1ysrat

New member
אני ראה שבזמן זה קבל תשובה

אם הדרך שאת פועל נותן לך תוצאות אבל את לא מאמינה בעצמך זה נקודה תפיסה במצב הנתון ואז לא תיהיה מאושר ממנו אם תרצי לשנות את אמונה אז גם נקודת התפיסה תשתנה ואז תיהיה מאושר מהדרך ותוצאות כאחד

אמונה

שלום מוניקה ותודה, גם את מדברת איתי על אמונה. אמונה בעצמי. מה גרם לך לחשוב שאני לא מאמינה בעצמי?

1ysrat

New member
עצמך אופן כללי כן מאמינה כי כן מצליחה בחיים

אני דיברתי על אמנונה בתפיסות מסיומיות בחיים דרך שאת פעלת באותו זמן הוא נכון להצלחה לכן הצלחת אבל הוא מנגד לתפיסה שלך "תפסיה שבא את מאמניה" כל הכבוד לך שאת פעולת בדרך הצלחה ולאומת שלא תמיד הולך אם התפיסה שלך

תלתלית3

New member
שלום לך

קראתי את הדברים שלך ושך שותפיי למקצוע. להערכתי מדובר כאן אולי באמונות מגבילות, משהו, אוטומט, שאת מביאה מהעבר שלך, שהשאיר בך חותמו - אולי רצון לרצות אחרים. האם את פוגשת את הרצון הזה גם בהקשרים אחרים של חייך ? דבר נוסף, נסי לאתר מה הטריגר שגורם לך לעבור ממצב שנוח לך בו ואת עושה מה שאת רוצה למצב בו את מושפעת מאחרים. מה מניע אותך לשינוי בהתנהגות שלך ? חשבי האם שמעת, חויית, ראית, הרגשת בעברך חוויה , דברים כמו "את לא מסוגלת", "לא תגיעי רחוק", אין חשיבות לדעתך" וכדו' ? שאלי עצמך: מה יקרה אם.....? שאלי עצמך: מי אמר שזה נכון ? לפעמים איזור הנוחות , מה שאנו מכירים משתק אותנו. האמגלה מגנה עלינו. את רוצה בשינוי אך חוששת ולכן נסי לעשותו בהדרגה, לאט, לאט, עד שהאסרטיביות תהיה לך להרגל. בהצלחה טליה

שלום טליה,.

תודה על התיחסותך. אני מקבלת שמדובר באמונות מגבילות ושהן באות מהעבר (הפולני...) שלי. אני בהחלט רואה את הכוון ואת האופן שזה התבטא. עם זאת ממש לא מוכרת לי ההרגשה שמישהו שידר לי חוסר יכולת או מסוגלות... ממש לא. נכון ואני מסכימה ומבינה שהנוחות "לא לפגוע" "להיות בסדר" תוקעת אותי בדברים מסוימים

תלתלית3

New member
אני רק יכולה להציע לך

לעבוד עם תת המודע עם מנחה NLP ודמיון מודרך. שם יעלו תכנים לא מודעים ואולי יורידו לך תובנות על חייך ועברך. לפעמים תובנה אחת עושה את כל השינוי. נסי אולי גם לעשות משחק תפקידים של האירוע ולהפוך את התפקידים. כל פעם שבי בכסא אחר ואמרי מה כל צד אומר ובסוף שבי בתפקיד צופה וראי מה הסקת מבחוץ. בהצלחה טליה

bridges

New member
האם את יודעת איך זה מרגיש להיות אסרטיבית?

היי, קראתי את ההתכבות המעניינת בשרשור ובתוספת לכל העבודה היפה על אמונות שאת עושה ואין לי מה להוסיף עליה. רציתי לשאול אותך את השאלה למעלה? השאלה הזאת פרצה דרך עבור לקוחה שלי שהתלוננה על אותו הדבר. באמצעות טכניקת תטא הילינג ביקשתי ללמד אותה את ההרגשה הזאת. לאחר מכן היא לקחה על עצמה משימות לאותו השבוע שקשורות לאסרטיביות. פגישה אחת וזהו, מאותו היום היא הפכה להיות הרבה יותר אסרטיבית. ממליץ לך מאוד לפנות למאמנ/ת שמשלב/ת אימון אישי עם הטכניקה הנפלאה הזאת של תטא הילינג או אפילו למטפל/ת בתטא הילינג. רונן

למעלה