ייעוץ/עזרה

ענמית17

New member
ייעוץ/עזרה

אני די לא בטוחה על מה שאני..אם לא התאהבתי עדיין באף בחור זה אומר משו?או שפשוט עדיין לא הגיע האחד?אני כן מרגישה משיכה לגברים,אבל להתאהב בהם אף פעם לא יצא לי..משיכה לנשים כמובן יש לי,והייתי מאוהבת עד לא מזמן במישהי במשך שנה בערך..לפני כמה ימים היה לי ולידיד שלי קטע לא מובן..הוא סתם שם עליי ראש,ופתאום התחיל לשחק לי ביד כזה,ואני שיחקתי לו בראש..ליטפתי אותו..לא התנשקנו או משו..זה היה קטע ממש הזוי..לא משנה שאח"כ התנהגנו כאילו לא קרה כלום,אבל באותו רגע שזה כן קרה,הרגשתי כן סוג של משיכה אליו..די חזקה..אניודעת בבירור שאני לא מאוהבת בו..אבל האם אותו קטע של משיכה אומר שאני דו?או שלא..?

W a r r i 0 r

New member
קודם כל קבלי ../images/Emo24.gif ענק על ההתמודדות

את בעצמך ציינת שיש לך משיכה לשני המינים, אומנם את התאהבת רק בנשים עד כה. זה כבר לדעתי אומר שאת יכול לשני הכוונים. את יודעת מה אני חושב באמת? שאסור לך להדביק לעצמך תווית של "לסבית", "דו מינית" או וואתאבר, כי ברגע שאת מדביקה לעצמך אחת כזאת - את רק מגבילה את עצמך ועושה לעצמך עוול. פשוט תחיה את החיים כמו שהם, עם מה שהם יביאו לך. זה הדבר הכי טוב לדעתי.

ענמית17

New member
תודה,אבל..

תודה רבה על העצה..אני פשוט הייתי רוצה להבין מה אני,כדאי לדעת אם יש לי עוד סיכויי בצד הסטרייטי..וזה על מנת לחיות חיים רגילים..פוחדת מדחייה מה לעשות..מצד שני,אם אני ידע שאני בצד האחר לגמריי,אני יקבל את עצמי...

W a r r i 0 r

New member
מה שאני אומר, זה שתזרמי בקצב שלך

תנסי להיות עם בחורה, עם גבר...לאט לאט ובזהירות, תתחברי לעצמך, ורק אז את תביני מי את במדוייק....זה לכל הפחות מה שאני מנסה לעשות - לזרום.

rinat l

New member
../images/Emo45.gif

אהבתי את התגובות שלך.. הן נכונות לדעתי!

למעלה