ייעוץ -מביני עיניין

Rollerink

New member
ייעוץ -מביני עיניין

שלום,
אני חיילת בתל השומר משרתת כבר שנה ו4 חודשים.
לפני כחצי שנה הורידו לי פרופיל ל46 בשל IBS חמור והורידו אותי לתפקיד בתל השומר במקום התפקיד הקודם שלי שהיה תפקיד שטח.
לאחר קביעת הפרופיל מצבי המשיך להחמיר וכיום קיימים סיבוכים אחרים אשר מצטרפים מדי פעם.
אני לא מסוגלת לתפקד במסגרת הצבאית אני בבית כבר חודש וחצי.
אני מרגישה שהצבא ממש מחמיר את המצב הרפואי שלי ולא מאפשר לי לקבל הטבה בתסמינים.

אני מעוניינת להשתחרר מהצבא כרגע בכל דרך אפשרית וממש לא בקטע משתמט,הצבא הפך אותי פיזית לסמרטוט

מישהו יודע מההן האופציות שלי במידה ואי אפשר להוריד את הפרופיל יותר (ואי אפשר כי 46 זה המינימום שנותנים לIBS וגם זה למקרים החמורים יותר)?

אשמח לכל עזרה שהיא!

GVBlack

New member
מעי רגיז

רגע רגע.
אם את בבית כבר חודש וחצי - באיזו מסגרת? את בגימלים? מסופחת לר"מ 2? מישהו (רופא) רואה אותך, מטפל בך? את מגיעה לביקורות בבית-חולים או במרפאת מאו"ר?

אם התשובה לאחת השאלות האלה (או לכולן) היא "לא" - לא מפתיע שאין הטבה בתסמינים.
אם את בבית חודש וחצי ולא מסופחת לר"מ 2 - יש כאן משהו לא תקין, והייתי מציע שתעלי את הנושא לרופא היחידה שלך ותדרשי ממנו לספח אותך.
אם את מסופחת לר"מ 2 - בסופו של דבר השאיפה של כולם היא שתבריאי. תקבלי את הטיפול שאת צריכה (והתרופות בצבא לא שונות בשום דבר מן התרופות בקופות החולים), ואז יחליטו אם להחזיר אותך לשירות או להוריד לך את הפרופיל ולשחרר אותך. למעי רגיז יכול להיות גם רקע נפשי, והייתי מציע להתייעץ גם עם קב"ן בעניין.

מעבר לכך, אין דבר כזה פרופיל 46. יש 64 (שישים וארבע) ויש 45 (ארבעים וחמש). לאיזה מהם התכוונת?

למעלה