ייעוץ בנושא חיפוש עבודה ב- Java

oriori56

New member
תודה רבה

את האמת שאני לא רואה הרבה משרות ששמות דגש על pure java, הרוב באמת מחפשים עוד דברים מסביב (וזה לגיטימי והכל טוב), העניין הוא שאני מרגיש לפעמים שלא נותנים לי את הצ'אנס ואפילו לא מזמנים אותי לראיון וזה הכי מתסכל..
בכל מקרה כמו שכתבתי אני באמת מתכנן ללמוד עכשיו spring+hibernate בתור התחלה.. מה גם שתוך כדי למידה על hibernate אני אחזק את הידע שלי בנושאי Database כמה שיותר.
&nbsp
ושאלה, כשאתה אומר שכדאי לי להתפשר קצת על העבודה הבאה שלי, לאיזה פרמטרים אתה מתכוון? שכר? מיקום? עולם תוכן? תנאים?

user32

Well-known member
מנהל
כל התשובות נכונות

משהו שהוא לא משרת חלומותיך מהבחינות שציינת אבל יקדם אותך בידע ובנסיון.

גם אם רוב המשרות מחפשות מועמדים עם נסיון בפרימוורקים זה לא אומר שלא יתנו צ'אנס למי שאין. פשוט אין כל כך הרבה אנשים בשוק עם פרופיל כמו שלך אבל במידה ויש אני מאמין שיש הרבה שיתנו לו סיכוי. זה כמו שיש מקומות שיקחו מתכנת משפה אחרת וזה לא משהו נדיר.
אם תכתוב בקו"ח "ידע טוב בהיברניט, ספרינג" או משהו כזה סביר שמספר הזימונים יקפוץ. מתכנת ג'אווה עם כמה שנות נסיון יתקבל בהבנה גם אם למד עצמאית את הפרימוורקים. בסוף זה כולה API.

oriori56

New member
מבחינתי ברגע שארגיש בטוח בידע שלי בספריות הללו

ובכלל בעוד תחומים ב-Java ואחרים, לא אהסס להוסיף אותם לקורות חיים כמובן.
עד אז, בנתיים זה הזמן שלי ללמוד ולהתפתח עוד.

zaske

New member
צור אתי קשר בפרטי, אולי אוכל לסייע

אבל אצטרך להבין יותר את מצבך המדוקדק,
מבטיח לשמור על דיסקרטיות.

נ.ב -
בעבר סייעתי לחברים למצוא עבודה אחרי כמה חודשים של אבטלה +
להשתדרג טכונולוגית, ובשני מקרים גם לעבור מקיו איי לפיתוח.
אני גם ראיינתי עשרות אם לא מאות אנשים בני לאומים שונים במהלך העבודה שלי לרד-האט, אבל שוב - כדי להבין יותר , אני צריך להבין בדיוק מה מצבך.

למעלה