ייעוץ..בדחיפות):

הדר151

New member
ייעוץ..בדחיפות):

הסיפור שלי הוא כזה..ומצטערת אם אני חופרת מראש (:) לפני שנה יצאתי עם בחור שנה ו 3 חודשים. הפרידה שלנו הייתה מזעזעת. שנינו גילינו שבגדנו, ושיקרנו המון במהלך הקשר. עכשיו, שנה לא דיברנו. לא הוצאנו מילה אחד לשנייה. הוא בזמן הזה התגייס. אני התבגרתי , גדלתי בעוד שנה. לפני שבוע- יום ראשון, אני מקבלת הודעה שהגיע הזמן שנדבר למרות שלא ציפיתי לזה וזה. הוא הרים אליי טלפון בהתחלה התרגשתי כמו מטורפת שכחתי מכל מה שהיה מכל הפרידה המזוויעה שלנו מהכל! התרגשתי לשמוע את קולו. הקול של האהבה הראשונה שלי.. דיברנו ודיברנו שמרנו על קשר מצויין כל השבוע הזה העלנו המון נוסטלגיות. כמובן שהבנו ששנינו השתנינו איכשהו אבל השיחות שלנו היו נראות כאילו לא נפרדנו, כאילו כל השנה הזאת המשכנו לדבר, ועזבו לדבר. להיות ביחד!. זה כלכך מוזר יום חמישי הוא יצא מהבסיס ונפגשנו. חשבנו שיהיה מוזר , מתח .. בכל זאת שנה לא דיברנו לא התראינו וכשנפרדנו נפרדנו בשנאה כעס עצב והכל. נפגשנו יום חמישי והיום היינו כלכך קרובים לנשיקה היינו כלכך מבולבלים מהמפגש ודיברנו על זה. אני מפחדת שההיסטוריה תחזור על עצמה אני מצד אחד מאוד רוצה לחזור אליו .. איך ששבוע שינה את חיי לגמריי.. אני לא מאמינה.! אני פוחדת שאני בכלל מרגישה ככה, שכאילו האהבה שהייתה לי כלפיו הודחקה במשך השנה הזאת ועכשיו כשהתחלנו להתקרב הכל חוזר. אתם בכלל מאמינים בזה? שקשר שנכשל פעם אחת (ונכשל בגלל בגידה!) יכול להצליח?! אחרי שנה.. ששנינו התבגרנו כמובן והבנו שזאת הייתה שטות גמורה. אבל בכל זאת אנשים יכולים להשתנות?? יש לזה סיכוי אתם חושבים?? אני לא יודעת אם להרגיש מטומטמת שאני בכלל שוקלת על מצב כזה לחזור אליו.. :( אני בדילמה קשה כבר שבוע שבת שלום לכולכם וסליחה על החפירה

תגובה

שנה זמן מספיק כדי לסלוח לו על הבגידה. אם אתם אוהבים להיות ביחד וטוב לכם בקשר, כדאי שתשארו בו. אולי יצא מזה משהו יפה.

יש לי שתי שאלות בשבילך:

1. האם את הצלחת להשתנות במהלך השנה הזו ואיך? 2. האם את מאמינה שתוכלי להאמין בו, אחרי מה שקרה ביניכם?

הדר151

New member
תשובה לשאלותייך:

אני מאמינה שהשתניתי, הבנתי שעשיתי המון שטויות וטעויות במהלך הקשר שאין סיכוי שאני אחזור עליהם אם בקשר הזה או בקשרים אחרים. התבגרתי. ולגביו, אני מאמינה שאוכל להאמין בו עם הזמן.אם האמון יהיה הדדי בעיקר.

omer73

New member
אהבה אמיתית או נוסטלגיה?

זו השאלה שאת צריכה לשאול את עצמך, כי אם סתם נתפסתם בגל של נוסטלגיה חבל לחזור, כי היא תיעלם מהר מאוד ותחזרו למציאות. אז השאלה היא אם שניכם באמת ובתמים עדיין אוהבים זה את זו, ואם שניכם באמת רוצים לתת צ'אנס שני, ואם כן, אתם צריכים לדבר, להעלות את הבעיות שהיו בעבר, לשתף במה שהפריע, ואולי תבינו איך הגעתם למצב ששניכם בגדתם. כי רק בצורה הזו, ששניכם תבינו איפה טעיתם ואיפה יש לכם לשפר ולתקן תוכלו לעשות את הדברים בצורה שלא תחזרו על טעויות העבר, זה במידה שאתם עדיין אוהבים וזו לא סתם נוסטלגיה...

אל תיפגשי איתו

אחרי הפגישה הזו, הטעונה בנוסטלגיה - תני לעצמך מרחב. כמה ימים או שבועות לחשוב. ולראות אם את עדיין רוצה אותו חזרה או שזו באמת הייתה סתם נוסטלגיה. רק ככה תדעי. אם תיפגשי איתו ותדברי איתו לא תהיה לך לההזדמנות לחשוב בהיגיון. עובדה - שנה היית בלעדיו ולא חשבת בכלל לחזור אליו. אז אולי זו באמת סתם נוסטלגיה. גם לי יש אותה - האהבה הראשונה שלי ואני היינו כמו רומיאו וילויה קטנים - ההורים הפרידו ביניו כי הוא חילוני ואני דתיה. נפגשנו אחרי שנה והיה לי קשה מאוד. התגעגעתי אליו. לקחתי כמו שבועות לעצמי והחלטתי שזה ממש לא זה. אפילו שאהבתי אותו מאוד והקשר היה מושלם, כביכול. היום אין לי כלום כלפיו. ראיתי אותו גם אח"כ והקסם פשוט פג. בהצלחה בכל אופן

בשנה אחת

לא מתבגרים. נקודה. אם הוא בגד בך (ואת בו) אין שום סיבה שהוא לא יעשה זאת עוד פעם. ואין לי מה להוסיף מעבר לזה.

אני לא מסכימה.

יודעת על עצמי כמה שינויים אפשר לעבור בשנה. וזה בלי קשר לנושא השירשור כיוון שמבחינתי אין סיכוי מראש לאדם שבוגד.

קרן..

דיברתי על השינוי אצל אנשים שבוגדים ספציפית. בשנה אחת בנאדם לא יכול להשתנות מקצה לקצה ומאדם "בוגדני" להפוך לאדם "לא בוגדני". לא דיברתי על שינוי אחר. אלא רק על עצם מעשה הבגידה.

האמת שאני חושבת שבתחום הזה יש פעמים

שזה בכלל לא עניין של זמן אלא של הלך רוחו של האדם. אבל זה כבר נושא לדיון אחר לחלוטין... אני מסכימה שבכל הנוגע לבגידות המצב אחר.

בהחלט.../images/Emo45.gif

אני נכוותי בעצמי מבגידה. כל הנושא הזה מאוד רגיש. אם הבחור שבגד בי יום אחד יבוא ויגיד לי.."השתנתי.." לעולם לא אאמין לו. אלה דברים שהולכים איתנו לקבר ולא משנה כמה שנים יעברו. זו תפיסת עולם. וגבר שלא מתספק בבחורה אחת...לעולם לא יסתפק.

../images/Emo45.gif מסכימה

יותר מזה.. געגועים(גם לקשר שפגע בך) צפים גם אחרי שנה(אצלי זה קרה, אנושי לגמרי) אבל זה לא געגוע לבנאדם, אלא לקשר.. וצריך לשים לב לזה.. לא צריך להסתבך בדברים שכבר הובנו לעומק בעבר

adi1331

New member
לא- פשוט לא.

שניכם בגדתם בקשר, לכן אני לא מאמינה שכאשר הקשר יחודש משהו בו ישתנה לטובה. מציעה לך להמשיך הלאה.

הדר151

New member
יש משהו גדול בדברייך..ו..

תאמיני לי שאני במשך כל השנה הזאת חשבתי בדיוק כך ופתאום כשאני רואה אותו הכל כל כך שונה לי וקשה לי :( אני יודעת שאני חושבת ככה בתוך תוכי ופשוט מדחיקה את המחשבה הזאת בגלל געגועיי העצומים אליי

adi1331

New member
כפי שאמרת, את יודעת את התשובה

לגבי הגעגועים שלך- טבעי שתרגישי געגועים. למה? מהסיבה שאת מתגעגעת להרגיש נאהבת. את מתגעגעת להרגשה המדהימה הזו...אבל לא אליו את מתגעגעת. שימי דגש על ההבחנה בין השניים. אני בטוחה שכשתכירי בחור אחר תשכחי את הקודם. אם לא הצליח בעבר (ועוד עקב בגידה) אז חבל על הזמן. בשביל מה לחזור? רק כדי למלא צורך? ואז שוב להפרד? תמשיכי הלאה.

למה את בדיוק מתגעגעת?

ותסלחי לי אבל את לא בסדר ב-ד-י-ו-ק כמוהו ולכן אני נוטה לשפוט את שניכם יחדיו ולווא דווקא אותו. את מתגעגעת לעובדה שיכול להיות והוא נמצא עם מישהי אחרת בזמן שהוא לא איתך? את מתגעגעת להיות איתו ולבגוד בו בזמן שאת לא איתו? את מתגעגעת לתחושות החוסר אמון? (כשהוא בוגד) את מתגעגעת לנקיפות מצפון ? (כשאת בוגדת) את מתגעגעת לרקוד על שתי חתונות ? למה לך בכלל להיכנס לזה?! למה להכניס ראש חולה למיטה חולה? זה יותר גרוע מלהכניס ראש בריא למיטה חולה. אבל שניכם כאן עשיתם עוול האחד לשני. לא ברור לי..ממש לא ברור לי למה את מתגעגעת.

merav343

New member
לדעתי...

את נמצאת במצב אל חזור. לפי דעתי אם את מרגישה כזו התלהבות וצורך להיות איתו זה חזק ממך וין לך ברירה את חייבת לתת לזה עוד צ'אנס אחרת כל החיים תחשבי על זה שאולי פספסת משהו.. אבל בקשר המחודש הזה תשימי דגש על מה ההפריע ללך בפעם הראשונה. תשתפי אותו במשך הזמן בכל החששות שלך... ואם זה לא יצליח אז לפחות ניסית.. בהצלחה

למעלה