ייעוץ בבקשה!!!

yalda bat 17

New member
ייעוץ בבקשה!!!

אני מעוניינת בחוות דעתכם המקצועית של מי שמביןבכל ענייני המאגיה- אני שוקלת ללכת למישהו שייעשה עבורי מין כישוף של החזרת אהבה האם זה מסוכן? יש למישהו מושג כמה הדברים האלה עולים? אני מאוד חוששת מזה ומצד שני קצת מיואשת ולא יודעת מה לעשות אשמח לשמוע את חוות דעתכם

yalda bat 17

New member
אז זהו שאיך אני יכולה לדעת?

בגלל זה אני שואלת גם כמה לוקיחם על כזה דבר כדי שאני יידע אם הוא מגזים וגם אם זה לא מוסרי או מסוכן אז אני לא רוצה

RainBird

New member
זה לא מוסרי ומסוכן. וללחש לא צריך לקחת יותר ממאה שקלים לדעתי. וגם זה הרבה.

yalda bat 17

New member
מה הסיכון כאן?

הוא אומר שהוא מתעסק רק במאגיה לבנה אוף אני משתגעת כבר אין לי מושג מה עובר עליי אני מרגישה שזה דבר לא נכון לעשות ובכ,ז אני רוצה לעשות את זה אני משכנעת את עצמי שזאת מאגיה לבנה ושאני לא כופה עליו כלום מה אתה אומר פשוט להמשיך הלאה??

RainBird

New member
הוא "אמר" כמה את סומכת על מה שהוא אמר? ומאגיה לבנה זה מושג של אדם שלא מבין במאגיה.

EvilFlame

New member
אני מסכים עם מה שאתה אומר במידתי

כלומר מאגיה זה דבר טהור מטוב או רע תלוי עם השתמשתה בזה לטוב או לרע ועם השתמשתה בזה לצד הטוב הכישוף או המאגיה שומשה בעצם לצורה ה"טובה" ועם זה כדי להזיק ולהרוס ולהשחיט זה "שחורה" אבל אני מניח שהרבה כאן חושבים שזה לא נכון או שלא מאמינים בהבדל בין טוב או רע או שזה לא משנה להם. ושוב למה המנהלת לא באה לאכוף את זה כישופי אהבה לכפיה אסורים נכון זה לא חייב בהכרח להיות כפיה זה בעצם גם יכול להיות שחרור רגשות נעולים. ואגב יכול להיות שאנשים רמאים אישית לא הייתי סומך על כל אחד בשביל דברים כאלה..

ebony

New member
אין דבר כזה מגאיה לבנה ומאגיה שחורה

אם אני לא טועה היה שירשור על זה והגבתי
... לכל דבר שאנחנו עושים גם אם הוא אנרגטי יש השלכות השאלה היא רק אילו השלכות יהיו לכישוף כזה והאם את באמת רוצה להתמודד עם התוצאות שלו שהן לרוב לא ניתנות לשליטה.

אני חושבת שאת לא צריכה

ללכת אליו, עזבי אותך מכישופים, ובסוף את עוד תצטערי על זה. אני אף פעם לא רוצה להכנס לעסק עם אנשים כאלה...במיוחד שהם לוקחים כסף?? חח תודה Not!

yalda bat 17

New member
תודה !!! החלטתי באמת לותר

ולשמור על האמת הפנימית שלי ובאמת.. תודה

ebony

New member
תיראי

בעיקרון זה אפשרי לעשייה אבל זה מסוכן מהבחינה שאת לא תמיד יודעת איך זה ישפיע מה זה יעשה ועד כמה האדם שעושה את זה מיומן... אני אישית לא הייתי עושה את זה אלה ממשיכה הלאה כנראה שהאלים לא חושבים שנועדתם.... וכישוף זה לא מה שישנה את ההחלטות שלהם. לא יודעת אני לא בעד כישופים כאלה...

למעלה