ייעוץ בבקשה

rovner34

New member
ייעוץ בבקשה

שלום!
אני שוקל להתחיל ללמוד משפטים ,לאחר שערכתי סקר שוק רחב מצאתי שאני נמצא מתאים להתחיל ללמוד במכללת שערי משפט.
שאלתי היא האם מכללה זו נחשבת טובה בתחומה? שמעתי כבר כמה דעות
אשמח לקבל מידע מאנשים שכבר בתחום.
תודה מראש!

sacrament

New member
הכל יחסי...

השאלה ביחס לאיזה מוסד לימוד היא נחשבת טובה. אני חושבת שלכולנו ברור שהיא פחות נחשבת מהאוניברסיטאות ומהבינתחומי/המכללה למנהל. לגבי השאר היא סבירה.

המכללה למנהל

פיקציה. מכללה מגוחכת שמוציאה שם רע לחלטורה. לדבר עליה באותה נשימה עם האוניברסיטאות זה פשוט פשע.
שלא לדבר על שערי משפט.

barelasaf90

New member
ממה שאני יודע

השם שלה פחות טוב.
אני עמדתי באותו המצב לפני שנה, לבסוף בחרתי במכללה למנהל (למרות שגם הבינתחומי מעולה).
אני מציע לך שתקרא על המסלולים השונים בכל מקום, ככה אני בחרתי.
למרות שהלימודים עצמם די דומים בכל מקום, במכללה למנהל יש כל מיני פרוייקטים מיוחדים שאפשר
להצטרף אליהם, זה נותן המון!!
השתתפתי כסניגור במשפט פלילי מדומה, ואני חבר בוועדת אתיקה, זה ממש נותן לך להרגיש את התחום.

rovner34

New member
ייעוץ נוסף..

שוב שלום!
לאחר ששאלתי הרבה אנשים מהתחום לגביי לימודים במכללת שערי משפט הרוב המוחלט אאמר לי שלא כדי להתחיל וללמוד שם. בעקבות זה ניגשתי לעוד כמה מכללות שהבולטת מביניהם היא המרכז האקדמי למשפט ועסקים.אשמח לשמוע חוות דעת בנושא.על המכללה עצמה והאם היא נחשבת.

JaneLame

New member
הנה, זה מה שנחשב:

ללכת ללמוד משפטים באוניברסיטה ולא במכללה. לכו תשפרו פסיכומטרי ובגרויות אם חייבים - זה יהיה יותר קל מקורסי שנה א' ממילא, וזה יהיה יותר זול מללמוד שנה בלא מעט מכללות.

למעלה