יייייש! טיול שנתי

peart

New member
איזה 0...

אני בחוגי סיור של אורי מימון וזה אוכל את החברה בידיים קשורות. קודם כל אצלנו יש הרבה יותר חניכים ואצלנו אין חוקים דפוקים בקשר לכל דבר. איפה אתה גר? ..אצלנו היו עד השנה פעולות קבועות ממש טובות וטיולים אדירים...עכשיו יש לנו בעיקר פעולות ערכים כאלה...

lithium1914

New member
זה כל החרא במיימון.

הקק"ל הזאת מזרימה להם טונה כסף אז הם הולכים לכל הבתי-ספר ועושים פרופגנדה. והרבה חניכים זה גם חרא. ככה אתם נהיים כמו הצופים, אתם הופכים ל"שבט" במקום להישאר קבוצה. וגם "פעולות ערכים" זה זין. עוד הוכחה שאתם פשוט נבנים על העקרונות של הצופים במקום להיות מה שחוגי סיור אמורים להיות - טיולים ומחנאות נטו.

xero1

New member
כי אין אף אחד

כולם הלכו למכבי-הצעיר

AFIreinside

New member
זה לא תלוי איפה

כל הטיולים באותו מקום מכיתה ז אנחנו הולכים במעגלים וזהו

themisfits

New member
אסף לא נמאס לך?

אתה כל הזמן כותב פה הודעות שאתה שונא את המגניבים הזיינים בבית ספר שלך כי הם ככה וככה וברור שהם האויבים הכי גדולים שלך ותמיד יהיו (לפחות כך אתה חושב)...ואתה מתלונן שאי אפשר לאונן בטיול שנתי..אחי אתה בצרות! אתה חרמן,אלכוהוליסט,כועס ולא מגניב(אני רק שתיים האחרונים אבל זה בסדר אם אתה גם היתר...) אבל רק תזכור דבר אחד:יום אחד אלוהים יקום משנתו וכל המגניבים יאכלו את החרא ואתה תהנה מהחיים שלך..לא ממש קשור לטיולים שנתיים אבל זה חומר למחשבה אחי:)

אה מה שאמרת בסוף אמרתי היום

לא אני נשבע זה היה ככה:חבר טוב שלי אמר, דוד הבית ספר סאקס נזיין עוד שנים ואז מה אמרתי לו?, בסוף אלוהים יעזור לנו ושנינו נזיין כי לא השתננו וכל הקולים ישארו עם (אני לא יגיד את השם) וזהו, אגב אני לא אלכוהוליסט!, כאילו בירה זה כמו קולה ואני לא שותה וודקות וכל זה(רק פעם במלא זמן). טוב הדיון ממש לא קשור לפורום אז....

lithium1914

New member
בירה זה זין.

טעם מגעיל בשביל 5% אלכוהול. אם כבר אז תהיה אליטיסט ותקנה בקארדי בריזר או יין.

Smash 4 S

New member
בריזר זה המשקה החריף הכי טעים ששתי

בחיים שלי אין יותר טוב מזה

lithium1914

New member
אכן!

אבל זה לא בדיוק משקה חריף, יש לו אחוז אלכוהול ממש נמוך, ובקושי מרגישים אותו. אבל עדיין, זה המאכל\משקה אלכוהולי הכי טוב שיש!!

ALMIGHTY

New member
אין כמו קולה

אם כבר אלכוהול אז באמת יין וגם ליקרים.בירה זה עממי,טקילה זה לפוזה..

ALMIGHTY

New member
אתה שותה וודקה בגלל שאתה מתלהב

אין סיכוי שבפעם הראשונה ששתית את זה אהבת את זה...

R E D E V I L

New member
לא..

אני שותה וודקה כדי לתפוס ראש, לא בגלל שאני מתלהב. בשבילי זה כמו רד בול, זה נותן לי כנפיים.

PoPunkBoy

New member
בירה זה שולט לחלוטין

התחלתי לשתות את זה בכיתה ו´ שזה יעני היה אסור והיינו כל המאגניבים ששמעו טראנסים שותים את זה ואף אחד לא ממש אהב את זה ועכשיו אני מת על זה ושותה דיי הרבה! כי זה טעים! באמת..... היום ילד מהביצפר שלי (סטייליסט קלאבר יעני מגניב כזה[אני מדבר בשפה צפונית שתבינו פה את חומרת המצב]) בא עם חוטיני גועל נפש... לא קשור לדיון הזה אבל זה צילק אותי לכל החיים בערך...

למעלה