יייייש! טיול שנתי

הכוונה ב-´עוד מישהו´ הזה הייתה ´´עוד מישהו רוצה לשתף את הפורום בנוגע לפעילות של"ח שלו ?´´, לא ´´לעוד מישהו יש משהו במרץ ?´´ אבל מזמשנה...

PoPunkBoy

New member
לצערי....

לי יש רק במאי.. אבל ל ALMIGHTY יש עוד שבועיים אז סוף סוף קצת מנוחה!

לאאאא זה ענק

דבר ראשון מפסידים לימודים, דבר שני אתה כל היום עם חברים, דבר שלישי הרבה כוסיות מרוכזות במקום קטן(תאמינו לי השכבה שלי היא ממש מרובה) ואז לא יודע אפשר להסתכל, אם מישהו מביא נרגילה או שתיה זה בכלל פנאן אבל מה שגרוע זה ההליכות המשעממות וכל הקטע הזה של לקחת תיק כבד עם מלא בגדים ואני שונא את זה... אה וכמובן לקחת דיסקמן עם דיסק של אבריל לוין ולהתחיל לכתוב אנרכיה ו666 בכל האוטובוס, ואז כשהמורה צועקת עליך אתה אומר "מה אכפת לי! אבריל פאקין רולז!, אני עושה מה שאבריל עושה!!!(ולמי שלא הבין זאת הייתה בדיחה)

ShLuMp

New member
חברים?

טוב אם יש לך חברים בשכבה זה באמת עוזר...

בדיוק

זה להיות עם אותם אנשים מסריחים מבית ספר רק להרבה יותר זמן. וגם צריך להסתכל על איך הילדים המגניבים משתכרים ומקיאים וזה ממש דפוק. דווקא לטייל זה סבבה אבל רק אם אנשים שאוהבים וכשמותר לעשות מה שרוצים ולא כשיש מורים והורים מלווים והחרא הזה. אבל הכי טוב זה להבריז לטיול השנתי ואז יש ככה כמה ימים של חופש!

תלוי איפה הטיול

לפני שנה ממש הייתי צריך להבריז הלכנו על שבילי אפר שבע שעות!!!! מורים זונות, אה עוד חיסרון: אי אפשר לאונן(לא יודע זה מוזר), וואי בית ירח הוא באמת שונה משאר הארץ אצלנו חלק מהמגניבים אומרים שלשתות זה לא בוגר, אבל בעצם יש גם אצלנו קבוצה של ילדים שמשתכרים ואין לי בעיה עם זה אבל מה שמעצבן זה כשהם חוזרים אחרי זה לבית ספר הם פשוט לא מפסיקים להתלהב מזה ורק בא לך לבעוט בהם.... השנה אני מופיע בטיול שנתי שלנו כנראה...

lithium1914

New member
תצטרפו לחוגי סיירות

של החברה להגנת הטבע. ככה תדעו מה זה לטייל. 15 ק"ג על הגב והולכים איזה 15 ק"מ ביום. ולטיולים השנתיים שלנו אסור להביא כלום. לא שתייה, לא נרגילה, לא סיגריות (לא שאני משתמש באף אחד מהם, זה דפוק), כלום. וגם לא נראה לי שמותר לשמוע בדיסקמן בזמן ההליכה.

xero1

New member
עד הייתי שם עד שנה שעברה

זה בהחלט אחד הדברים הטובים שיש.

lithium1914

New member
למה פרשת? ../images/Emo13.gif

זה כיף לאללה! אבל מה שטוב אצלנו זה שיש לנו רק טיולים. פעולות זה דפוק.

Chen PunKuki

New member
מה דפוק בפעולות בדיוק?

אה סליחה, ערכים זה לא בשבילנו!! פפפפפ עמה.

lithium1914

New member
?

חוגי סיירות זה לא הצופים או השמוץ או הנוער העובד. הפעולות אצלינו זה סתם איזה משחק שצריך לתפוס חרגולים (אני גר בחור באמצע הטבע, אז כן, אני יכול לתפוס חרגולים
) או משהו או להסתכל על פעילות גיאולוגית כאלה, כל מיני שטויות. זה מה שמשעמם.

Chen PunKuki

New member
אוקיי.

דבר ראשון בצופים גם אין כל כך ערכים ("הצופה לא מאחר" לא נשמע בשבילי כל כך ערך עליון).. אבל זה שכבר הפעולות שלכם הם איך לתפוס חרגולים, זה כבר מסריח.. אני מבינה שזהמשעמם אותך ואם כל מהשאתה מחפש זה טיולים אז סבבה. אבל אם אפשר לשלב אני בעד, וזה בדיוק מה שתנועות כמו הנוער העובד, השמוץ, מחנות העולים עושים.

למעלה