ייייייייייששששששש!!!

ס פ י ר ל

New member
ייייייייייששששששש!!!

אני עכשיו סוג של מאושרת! ידוע, אני חדשה, וידוע, יש המון פורומים בתפוז, אבל עד היום לא ידעתי שיש סיינפלד! לפי ההתרגשות אתם בטח מבינים שאני ממש אוהבת את הסדרה
אז קצת עלי? אני ספיר, בת 13, רואה סיינפלד מגיל 10 פחות או יותר.. פרקים אהובים: סוזי(איך אי אפשר
). ריקוד מושחת(פרק ענק!!!). הפרק עם המצעד של מקסיקו(כמובן!!!!)... ושני הפרקים של קית' הרננדז. ברור ששכחתי כמה, אבל הם פרקים פשוט ענקיים
אתם הטיפוסים של מכורים, נכון? ספיר

SaintJohn

New member
ברוכה הבאה לפורום, ספיר../images/Emo140.gif

זה המקום לכל מי שאוהב את הסדרה, אז תרגישי בבית

junir

New member
ברוכה הבאה

רק קחי בחשבון, שממש כמו בסדרה, מדובר פה בקבוצה של אנשים מאוד קטנוניים ולכן... המצעד הוא לא של מכסיקו, אלא של פורטו ריקו!

SaintJohn

New member
זה גם לא המצעד של פורטו ריקו

אלא המצעד של היום הפורטו-ריקני!

!!!!!!!!!!!!Mexico????????? NO SOUP FOR YOU

היי ! קופרניקוס ! על טעויות פחות נוראות עפו כאן ראשים, אז בבקשה לשים לב בפעם הבאה ! וכן, אני יודע שאני משתמש בנדיבות בסימני קריאה, אבל hey, that's me

Wish Master13

New member
ואם כבר סימני קריאה

ראיתי את הפרק The Muffin Tops עם חברים ובדיאלוג בין איליין למיסטר ליפמן בקשר לשם של החנות שהוא פותח איליין אומרת: And one more thing, you really think we need the exclamation point? Because, it's not "Top of the Muffin *TO YOU!!!*" ובתגובה מיסטר ליפמן אומר: No. No. It is. ואיליין עושה כזה פרצוף מצחיק. עכשיו זאת כמובן בדיחה על הפרק שבו איליין רושמת ביוגרפיה ומשתמשת ביותר מדי סימני קריאה ומיסטר ליפמן מעיר על זה. אני אישית תמיד נקרע בקטע הזה אבל חברים שלי שלא צופים נאמנים של סיינפלד לא הבינו. בפרק הזה יש עוד בדיחות כאלה כמו קריימר והשחקן הישראלי שקריימר אומר: Well maybe I will take it up with Consumer Affairs. וכמובן בסוף הפרק ניומן והפארודיה על ספרות זולה.

למעלה