ייאי!!! הפיאה הגיעה!!

innocence

New member
מה? @_@

זה נראה עליי זוועה.אמא שלי אפילו אמרה לי שהפיאה הזו ממש מכוערת עליי. ולא סתם "צריך להתרגל" אלא ממש ממש מכוער @_# אבל אולי זה רק ההימה קאט.

innocence

New member
כמו שאמרתי לגיא, כן:)

פחות מ3 שבועות אם אני לא טועה. ותודה^^

coral chan

New member
../images/Emo210.gif היא כמעט בגובה שלי XD

תתחדשי! השחור הזה נראה ממש טוב עם העיניים שלך 3> ופוני דווקא לא רע עליך!

innocence

New member
לא רע זה אומר "מכוער"? P:

אני חושבת שזה נראה עליי זוועה. אבל זה נראה ממש אמיתי.. אמא אמרה שזה יושב כל כך טוב שבכיף אפשר לטעות שזה השיער שלי.

coral chan

New member
../images/Emo210.gif לא לא לא מכוער ;;

פשוט לא מדהים ביופיו. ז"א, לא רע. P:

*O*

גאיה, הפיאה מהממת.... באמת אחת היפות שראיתי. את שמה אותה בגאקקון? P= והזמנת אותה מקוספלייוויג? כי נראיל ראיתי שם פיאה כזאתי.... ואגב גם אני תמיד מספרת את הפוני שלהם כי קשה לראות רק תעשי זאת בזהירות, וכשהיא עלייך ;)

innocence

New member
כן, היא מקוספליי וויג.

והיא עלתה המון'תלפים. וכן, היא תהיה עליי בכנס הזה אם אני אסיים אי פעם את הקוספליי שלי בכלל. ואני פוחדת לספר את הפיאה בעצמי:(

D:

אני מבינה אותך לגמריי... הפיאות שלהם עולות מלאאא.... אבל הן הכי איכותיות! ווואייי איזה מגניב, בא לי כבר כנסססס.. D: ואל תדאגי את תסיימי אותו והוא יהיה מדהים ^O^ אם את צריכה עזרה אני תמיד יכולה לעזור לך אני כבר מומחית בזה XD או שמקסימום כשעינב תבוא שוב לעזור לך היא תעזור לך גם עם הפיאה D:~

innocence

New member
כשעינב תחזור היא תגור אצלי.

היא עוד לא יודעת את זה, אבל כשהיא תחזור היא תדע P: תכלס אין עוד יותר מדי. אני צריכה להתחיל לעבוד כבר על האקססוריז כי זה אני לא יכולה להכין לבד, אני סתם עצלנית נורא. את הבגד אני מעדיפה שלא להכין לבד כי אם זה ייצא מכוער אני אהרוג את עצמי. אני מאוד מקווה שהוא ייצא יפה, עד כה הוא מהמם *_* וזה מצחיק שזה הקוספלייש הוצאתי עליו הכי הרבה כסף, אני מכינה אותו לבד וגם הוא הכי "פושטי".

P=

לולז XDD ואיך זה שהוא עלה לך הכי הרבה כסף? אולי בגלל הפיאה XD ואל תדאגי זה בטוח יצא מקסים! אני מחכה לראות בכיליון עיניים D: (איזה ביטוי XD)

innocence

New member
לא אולי - בטוח!

הפיאה רק עלתה 200. גם אני תופרת לבד (עם עינב) אז קניתי הרבה יותר בד ממה שחשבתי שצריך.

Keitarou

New member
גאיה, היא מדהימה~! **

וההימה קאט מכוער לכולם לדעתי.. ^^

innocence

New member
לא לכולם.. יש כאלו שכן יפה להם

אבל הוא נורא נורא... זוויתי בפיאה.

WayToDawn

New member
אומגאומגאומגאומג.. *_*

היא פשוט מדהימה!!!