ייאוש!

D amaged R oses

New member
ייאוש!

היום נכנסתי עם הגנבת שלי, רמה 19, לפיקיו בהנאסיס. נתחיל מזה שלפני שעתיים בערך הייתי עם הקוסמת רמה 48 שלי, הפגזתי, היינו קבוצה, ואחד הרגיש רע שהוא לא יודע איך עושים את הפיקיו ואני הסברתי לו ועזרתי והכל. קודם נכנסתי איתו ועוד לפיקיו, ובכלל שנתתי מכה לאחד מהפרחים שבו הוא הכה, הוא אמר לי מה לעזאזל אני עושה וקרה לי נובית, אחר כך כל הקבוצה התחילה לקלל אותי כי נלחמתי מצד ימין, הם קראו לי זונה ונובית, אני ממש התעצבנתי ולא יכולתי לסבול, כי היו עוד דברים מעליבים. אני לא עשיתי שום דבר לא מועיל, עשיתי כמו שצריך. ממש נעלבתי ויצאתי [בלי לקלקל להם את הפיקיו אפילו.] אחר כך נכנסתי לפיקיו אחר, עם כמה אנשים ברמה שלי ואחד סין רמה 50+, סיימנו והארנב הגיע, והוא התיישב.. לארנב מהר מאוד ירדו החיים כמעט לחצי ושאלתי למה הוא יושב, הוא אמר כדי לראות איך אנחנו, נובים, נכשלים... ממש התעצבנתי ואז הוא קם לעזור. אחר כך הוא התחיל לקרוא לי גם נובית, ואני כעסתי, ואחרים מהפיקיו גם עודדו את ההעלבות ותמכו בו מאוד. אחר כך אחד אמר "אתה רואה מה קורה שאתה מוסיף נובים שלא יודעים איך להלחם כמו ה.... ~קללה לבחירתכם(היו הרבה אופציות)~ זאת" אני ממש נפגעתי ויצאתי מהפיקיואים
לקחתי GM והלכתי להנסיס גראונד וכל הסינים באים להציק. גם עם הקוסמת לא הכי קל לי, באמוריה אנשים לא מפסיקים להציק לי איפה שהכלבים. הספקתי להיות חצי שעה עד שבאו והוציאו לי את הנשמה. מה עושים?
עצות יעזרו לי. זה ממש קשה שכולם נגדך [זה שאתה לא מקושט בNX תורם, אחותי ממשתמש 1 עד עכשיו זוכה לאחלה יחס והיא קיבלה כלכך הרבה הצעות חברות מרמות 80+ עכשיו היא רק 29]

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|מצתרפת!

אני מבטיחה, לא לנסות לסקרל יותר דברים, באמת מבטיחה, בחיי שאני לא אעשה את זה..=[ היה לי דאגר נקי עם 81 התקפה [כשהממוצע הוא 77] והחלטתי לשדרג אותו, ואת הכפפות שקניתי לרמה 60 עם הלאק. קניתי מגילה 70% לדאגר, [עד עכשיו המגילות האפלות לא עשו לי קונצים אז חשבתי שיהיה בסדר] ונחשו מה?!?!?1 נ-ע-ל-ם!!! הלך, התפוצץ!!! התפוגג לאוויר!!!!!!!!!!*בכי מפלים* אז החלפתי אותו בדאגר עם התקפה 75, הכי זול שמצאתי..=[ אוף אני כל כך מתוסכלת. ואז הלכתי לקנות 5 מגילות של 60% לכפפות... הראשונה עבדה, יאי השתפר המצברוח. כל ה4 האחרות נ-כ-ש-ל-ו כישלון נחרץ. אוף, ואני מ20 מיל ירדתי ל1.7 מיל=[ תוך כלום זמן!!!!!!!! אוף *בכי מפלים* אני צריכה ללכת להרוג איזה משהו כדי להרגישטוב... [קפטן וקרו חכו חכו!!!!! אררר..T.T] נראה לי שאת הרמות צהבאות אני הולכת לבלות בקפטן וקרו כי הם מפילים את הדאר שאני איבדתי ואני אקווה למצא אחד מעל הממוצע..=\ אוף פשוט לבכות=[

Elizab3th

New member
זו אחת הסיבות העיקריות שלא עשיתי PQים ברמות

האלו בכלל, מאז התרגלתי להיות סולו, והאמת, הרבה יותר נהנתי, אני לא נכנסת למשחק הזה כדי לסבול, את זה יש לנו מספיק בחיים האמיתיים, אני נכנסת למשחק כדי להנות ואני לא אתן לאף טמבל במשחק להרוס לי את ההנאה. האמת, מאז, אני פשוט כל כך לא אוהבת PQים, יש אנשים שמכורים ויש כאלו שזה מהם והלאה ופשוט מוצאים דרכים אחרות לעלות ברמות ולהנות מהמשחק, ברמות האלו הייתי בעיקר או סולו או PARTY וכך נשארתי עד היום (כמעט רמה 102).

D amaged R oses

New member
הבעיה היא

שפיקיואים מביאים דברים טובים ציוד לגנבים זה לא כלכך זול, ואני משיגה שם דברים לרמות 25-30, ועוד מעט קרנינג, שבכלל יש דברים שווים. אבל אני מקווה שם להסתדר כבר יותר.

ToryMaster

New member
תתעלמי, זו העצה הכי טובה שיש לי

את בPQ בשביל להשיג דברים להם את זקוקה, לא בשביל למצוא חברים [כי באמת, מה הסיכוי לפגוש אדם נחמד בPQ?], שיגידו מה שהם רוצים, את תתעלמי.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|

למה להגיד סתם?0.O רוב[אם לא כל] האנשים שיש לי בבאדי ובגילדה פגשתי בPQ כולם אנשים חמודים, אחד אחד. ואין אחד שאמר לי מילה רעה או עשה משהו, ובכלל מעולם לא קראו לי נובית בPQ וזה לא שאני הולכת לתחקר כל משימה לפני שאני נכנסת אליה, אני נכנסת לפארטי ואומרת "תקשיבו אני חדשה תסבירו לי" וכמעט כל האנשים מסבירים יפה ומדריכים בכל שלב ושלב...

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|

תנסי לעלות רמות לבד על 21, זה מה שכולם היו עושים לפני HPQ. ואחרי זה תלכי ללמוד קצת על KPQ כדי שלא תרגישי שאת לא יודעת כלום, ואני בטוחה שההשמצות האלה יפסקו..:) לא יכול להיות שאנשים סתם קוראים לך ככה... או שפשוט אין לך מזל ואת נופלת על אנשים לא נחמדים=\ אולי תעשי כמוני, כשקורה פעם ב...ואת כן פוגשת אנשים נחמדים בPQ תוסיפי לבאאדי כדי שתוכלי להמשיך לעשות איתם PQ בפעמים הבאות=]

D amaged R oses

New member
....

אני יודעת את קרנינג, והיום התחלתי לעשות ואנשים כן סתם קראו לי ככה, בהנאסיס... אני מכירה את הפיקיו הזה טוב ועושה אותו מעולה. האנשים באמת היו לא נחמדים, וזה לא נדיר למצוא אנשים לא נחמדים. יש לך הרבה מזל שאת מצליחה למצוא בכל פיקיו אנשים נחמדים אחדאחד. הלוואי עליי :X

למעלה