יח"ד פעלה נכון

חכו חכו, יא אוהבי-שרון!!!

בוגדים, תוקעי-סכין בגב המאבק החברתי!!! חכו חכו, כשהשמאל האמיתי יעלה לשלטון, אנחנו כבר נטפל בכם!!! בוגדים!!! דני, מן הפעילים המרכזיים במר"צ של שולה.

הערה

הכותב מתבקש למתן את התבטאותו להבא. אגב, מרצ זה בלי ראשי תיבות. אני מופתעת שהיית במרצ ולא ידעת את זה.

iceviper

New member
יח"ד פעלה נכון ../images/Emo104.gif

כאשר גילתה אחריות והצביעה בעד הצגת הממשלה שתוציא את ישראל מעזה בע"ה. כל הכבוד.

לכל אנשיי יחד:: אני חשבתי שאתם

לא כבשה בעדר של שרון! שוב מפלגת יחד המפלגה הארורה הזאת בגדה בבוחרייה! בקדנצייה הבאה זהבה כבר לא תוכל לצרוח בכנסת "זאת דמגוגיה זולה"

ממש לא נכון

ליחד אסור להצביע בעד ממשלה שבראשה עומד שרון האיש מושחת מסוכן אלים ושקרן ההתנתקות היא הדרך שלו לשקט תעשייתי ולאור ההיסטוריה שלו חובת ההוככה היא עליו. כשיפנה את עזה אפשר יהיה לדון מחדש בדעתינו עליו ועל ממשלתו. שגם היא נוראית ומעבירה תקציב שגובל בפשע. חשבתי שיש הבדל בין יחד לעבודה. מסתבר שיחד פשוט פחות גדולה ויותר פתטית

מרצ בגדה בציבור החילוני

כשהצטרפה היום לעדר של שרון. יחד נתנה יד להקמת ממשלה עם יהדות התורה אשר תקבל 290 מליון שח לכוללים וישיבות על חשבונכם, דני ושולה

שלום למנהל פורום שינוי

כל מה שמעניין אותנו הוא שסוף-סוף תצא ישראל מעזה, ולאחר מכן יחל משא-ומתן להסדר מדיני. הדבר יכל לקרות בממשלת ליכוד-שינוי עם תמיכה שלנו מבחוץ, אך כשם שאנו טעינו בזמנו שלא אישרנו תקציב לסגן-השר נהרי והבאנו חולה גרועה יותר, כך טעיתם אתם כש"חסכתם" הוצאה של 290 מיליון, בכדי ששרון יוציא למעלה ממיליארד על הסכמים קואליציונים... חבל...

אנדרי ז

New member
תגיד יפה שלום גם למנהל השני? ../images/Emo8.gif

תענה לי רק על שאלה אחת בכנות: אם היינו מצביעים בעד התקציב עם ה-290 מיליון, אילו תבלינים הייתם מוסיפים למטעמים שהייתם עושים מזה במערכת הבחירות הבאה? או שמא היינו מקבלים מכם קרדיט על כך שתמכנו בהתנתקות...

blackcat2

New member
יש לכם עבודה קשה בלהרים את שינוי

מהקרשים. לא ברור מה אתם מבזבזים את זמנכם פה.

אנדרי ז

New member
התחמקות יפה ../images/Emo45.gif

אתה צודק שאין לי זמן לנשום (בלי יותר מדי קשר לשינוי אגב) ולכן גלישה פה היא לא ממנהגיי הקבועים (למרות שהיה די מעניין אצלכם לאחרונה
) יחד עם זאת זה לא ממש עונה לי על השאלה...

שלום גם למנהל השני...

לא בטוח שהיינו יכולים לעשות מזה מטעמים, אם כי אין לי ספק שהרעיון היה עולה מתישהו... לדעתי היה לנו יותר נכון פוליטית לעשות מטעמים מאי ישום חוק טל, מאי ישום רוב הרפורמות המובטחות במשרד הפנים ועוד... בכל מקרה, שינוי היתה יכולה לשקם את עצמה על-ידי התייחסות לפן המדיני ולהראות שאינה מפלגת נישה שונאת חרדים אך לא עשתה זאת.

אשרת

New member
שונאת חרדים? ../images/Emo12.gif

לא ירדתם עדין מהרעיון המגוחך הזה?

תשובה

לא רשמתי מה דעתי בנושא "שינוי שונאת חרדים או לא". רק רשמתי כי היתה זו הזדמנות להוכיח למי שחושב כך (שזו מפלגת שנאת חרדים) שהיא אינה כזו ושיש לה דגל נוסף - מפלגת מרכז בתחום המדיני. שינוי לא עשתו זאת, וחבל. אשר לדעתי האישית - אני מעדיף שלא להכנס לויכוח מיותר על את מי ומה שונאת שינוי. בכל מקרה, אם ארצה לקיים דיון בנושא זה, אעשה זאת בפורום שינוי ולא כאן.

אנדרי ז

New member
להזכירך

שינוי עשתה ויתורים ונשארה בממשלה עד כמה שנשארה לא מעט בשל תמיכתה בהתנתקות. זאת היתממות לא קטנה מצד אחד להאשים אותנו במה שלא הושג (ולא זכור לי שאתם אפילו ניסיתם לעשות משהו לגבי חוק טל) ומצד שני גם לטעון לאי-קיום עמדות מדיניות לגבי מפלגה שהייתה התומכת הראשית של אריאל שרון בנושא ההתנתקות מתוך הקואליציה, בוודאות יותר ממפלגתו שלו.

למעלה