לא לגמרי מסכים. אולי.
בתור אחד שמגיע מתחום המוסיקה. כשרונה האישי אינו נושא הפורום, אז לא אכתוב עליו, אבל אני מניח שהכשרון האמיתי ששהביא אותה לאיפה שהיא היום הוא הכשרון לנצל את השוני שלה, ולזהות את התזמון המדוייק. המרכיבים: -זמרת חתונות מקצועית, עם נסיון במה, מראה נכון יכולת הופעה. -קול ייחודי יחסית, עם מניירות אמריקאיות ויכולות טכניות שמתקשרות אצל המאזין כאילו לכשרון ווקאלי מפותח. -תזמון: בדיוק כאשר הזמרים השחורים מארה"ב נמצאים בשיא הפריחה בארץ ובעולם (ע"ע מצעד הבילבורד העולמי), ועם פריחת "כוכב נולד" שכביכול מסמן מעבר בין שירת ה"להקות צבאיות" לשירה עם יכולות ווקאליות בארץ. -שניים - שלשה שירים מלודיים מספיק שהופקו ע"פ כל כללי ההפקה כדי לחדור לגלגל"צ. אין לי ספק שמנהליה ידעו מראש כי ליחצנות יהיה חלק גדול יותר במוצר מאשר למוצר עצמו, שכן האלבום עצמו מופק בזלזול. מה שכן, השאלה היא מה תכניתם לטווח הארוך? במידה ושאיפותיה של בוסקילה הן להפוך לזמרת ישראלית עם קריירה רבת שנים, אני מאמין שהיחצון היה שגוי: היא נמצאת בכל מקום, כל הזמן, יותר מידי. לא רק שממאיסים אותה, גם כמעט ואין תהליך של "בקרת איכות": היא מופיעה בכל מקום שמוכן לקלב אותה, כולל פסטיגלים, תוכניות בערוץ 1 אחרי חצות ושאר אירועים שמוזילים את התדמית שלה. מצד שני, ייתכן והוחלט מראש לתת "מכה" - לנצל כל הזדמנות אפשרית וכל שקל שאפשר להכניס, למשך כמה שנים, ולחזור הביתה עייפים אך מרוצים. בסופו של דבר הגימיק שלה לא יחזיק הרבה. אני מעריך מאוד את העובדה שמשום מקום, היא הגיעה למעמד של כוכבת על, עוד לפני שיצא אלבום ראשון שלה (והיא הרי מוגדרת זמרת). מצד שני, אם היא תחליט לחזור להיות "זמרת" בעתיד הרחוק, היא תזדקק לשכלל את השטיק, ולעבוד קשה על יחצנות בכדי לתקן את הנזק התדמיתי. תגיבו, עצוב לי לראות פורום עם פוטנציאל להיות כל-כך מעניין יבש כל-כך.