יחס בWild Guitars

Kfitzi

New member
אין במלאי... מעניין... ממש פעם ראשונה

את החוויה השלילית שלי עם ווילד גיטרס כתבתי כאן וגם /www.facebook.com/notes/yuval-kramer/%D7%95%D7%95%D7%99%D7%99%D7%9C%D7%93-%D7%92%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%A1-%D7%97%D7%91%D7%9C-%D7%A9%D7%9C%D7%90-" target="_blank" rel="nofollow">https://www.facebook.com/notes/yuval-kramer/%D7%95%D7%95%D7%99%D7%99%D7%9C%D7%93-%D7%92%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%A1-%D7%97%D7%91%D7%9C-%D7%A9%D7%9C%D7%90-" rel="nofollow" target="blank">בפייסבוק שלי ובקצרה עסקה במריחתי המקצועית וציפייה ארוכה מידי מצידי עבור פדאלטריין שלא היה במלאי - טום\תום התעקש להסביר שמדובר באמת באי הבנה גדולה... ושזאת במקרה הפעם הראשונה שהם מביאים פדאלטריינים ולא הייתה להם דרך להם דרך לדעת כמה זמן זה יקח וכו'...

מסתבר שגם אין לדעת איך מייבאים כבלים (כנראה מדובר בטכנולוגיה חדשנית) - אני חולה על הסיפורים האלה. או למעשה, חולה מהסיפורים האלה.
אני לא מתכנן להתקרב לחנות הזאת יותר.
לא אוהב שעושים ממני צחוק.
ברור לי, לאחר המקרה שלך, שלא מדובר בצירוף מקרים קוסמי נדיר כמו נחיתה על המאדים (אולי שם המחסן שלהם?) - פשוט חנות שסובלת מחוסר הגינות.
זה לא חוכמה להיות חייכן ונחמד שהכל מתפקד כשורה - השאלה היא מה קורה ברגע שיש בו תקלה. פה ווילד גיטרס עושים כל שגיאה אפשרית.
זה כמו לטוס לאיזה טראק נידח בהר נידח במדינה נידחת ביבשת נידחת - אם הכל הולך מצויין - אז הכל נהדר. כיף חיים ומלא "אתה חייב ללכת!!!". ברגע שיש בעיה קטנה, כמו עכביש נידח שעוקץ אותך במקום נידח - לך חפש. מה שנקרא - אול הל ברייקס לוס, או בתגרום חופשי - כל הגיהנום דופק לך ברייק-דאנס על הראש. רוצה לומר, כדי לדעת לשקלל את היתרונות מול החסרונות - צריך לבדוק את שני מצבי הקיצון ולראות איפה נופל הממוצע.

מי שרוצה להמשיך לסלוח ולהסביר למה בעצם צריך לתת להם צ'אנסים - בהצלחה. אני לא בעיניין שלהם יותר.
כולנו משלמים על השם פנדר\גיבסון - כי כשאתה קונה גיטרה שלהם - אתה יודע מה אתה מקבל. לא בהכרח הכי טוב, אבל אחוז ההפתעות (לטובה או לרעה) קטן בהרבה מאחוז ההפתעות של סילברהד\קורט\סאמיק.
הדבר הכי יקר לעסק זה לא הציוד והסחורה שלו - זה המוניטין.
כמו רעש געש גם ווליד גיטרס - כשהם נופלים, הם נופלים קשה. עתיד ווליד גיטרס צפוי להיות כעתיד רעש געש - כי הם פוגעים במי שהם חייבים לצידם. בנו. הקהל המצומצם שקונה ציוד איכותי באמת ולא מסתפק ב"אמא אני רוצה גיטרה" - "כמה מיתרים בן?" - "כמה שיותר אם".
זאק בחור מקסים, על ההכיף-כיופאק! אני מניח שגם תום\טום בחור לעיניין. אבל לא בזה עסקינן.

byrdparis

New member
אני זוכר פעם מזמן

לפני המון המון שנים, בחור שהיה באיזו להקה שעשתה קאוורים ל DT.. שאמר לי קבל על ודעה
שהוא לעולם לא ייגע בפנדר!!!
אינעל העולם!

Kfitzi

New member
כבר הודעתי לכפיר שאני אוכל את הכובע -

אני לא יעמוד על דוכן הנאשמים פעמיים על אותה עבירה.
הכובע נאכל.
לא היה טעים. אבל זה מה יש. כשאתה יושב על עץ וזורק בוטנים, תכין בשלוף מתכון טוב לכובע בשמנת ויין לבן.

deathOrat

New member
אני חושב שאני יודע על מי אתה מדבר אך אתה טועה

בכמה דברים לגביו, יגאל הוא אדם מקסים הוא עצמו יגיד לך שהוא לא מבין כלום בגיטרות, בתקלה שהייתה לי הוא כבעל החנות הוא תמך בנק' שלי וספג את התיקון על עצמו(ולו הייתי מרשה לעצמי להרחיב היית רואה למה מההיכרות שלי איתו הוא דווקא 100%) , מעולם לא קרה מצב שנכנסתי לחנות שלהם ולא בירכו אותי בשלום או הציעו לי לשתות, במיוחד יגאל.

סביר להניח שטום אמר לו להפנות כל מי שירצה פדאלטריין לאתר המדובר,
לגבי המחשב של העסק, במיוחד אם מדובר באדם שכנראה( סליחה על ההנחה) לא מתמצא במחשבים כשבחור צעיר שהוא לא מכיר רוצה לעשות משהו במחשב של העסק הוא פשוט אידיוט אם הוא יסכים, גם אם אתה 10000% כנה, זה סיכון לא סביר שאף בעל עסק גם אם הוא מבין במחשבים לא יסכים.

זה נכון שבוילד גיטארס הם (בפעם האחרונה שהייתי) היו זקוקים לעוד אנשי מקצוע מלבד טום אני בטוח שגם הם יודעים את זה, אני סמוך ובטוח שלא הייתה כוונה רעה ולא מתוך זלזול אלא מתוך מקום של חוסר ידע.
אגב הוא בקופה כיוון שהוא לא יודע, לדוג' כאשר תבקש לבדוק מגבר\אפקט\גיטרה הוא יבקש מאחד העובדים האחרים לסייע לך.

למען הסר ספק, אין לי שום אינטרס כזה או אחר בויילד גיטארס ולא מדובר בגרופי אלא התרשמותי הכנה.

wildguitars

New member
תגובה והתנצלות

אתמול הייתי ביום חופש והצטערתי לשמוע שקיבלת שירות לא מקצועי אצלנו. עדי (המוכר הנוסף) היה עם לקוחות בחדר הבס ומי שטיפל בך היה יגאל, בעל העסק. יגאל הוא רואה חשבון במקצועו והוא לא מנגן בגיטרה.
בתחילת דרכה של ווילד גיטרס, יגאל הגדיר את אחת המטרות לייצג בארץ את המותגים המובילים בעולם ולהציע את מוצריהם במחירים הוגנים, וזאת לאחר שראינו שפער המחירים בארץ הוא בלתי סביר בעליל. ליגאל יש תפקיד מפתח בתהליך הזה.

בהיעדרותי יגאל ניסה לתת לך שירות הולם אך כנראה לא הצליח וצר לו על כך. מכיוון שהגעת די סמוך לשעת הסגירה של החנות, יגאל בחר להמליץ לך לחזור בפעם אחרת לאחר שעשית קצת שיעורי בית בנושא: בכל זאת לוקח יותר מכמה דקות לבחור פדאלבורד למי שלא יודע מראש מה הוא צריך. חשוב לי להדגיש שלא הייתה כאן שום כוונה לזלזול וליגאל לא באמת חשוב כמה אפקטים יש לך.
זכור לי שבאת לשמוע את ה-RING THING לפחות פעמיים-שלוש לפני שקנית אותו, דבר שבפני עצמו מאוד נדיר (בכל זאת לא מדובר בפדאל ולא במגבר מסה/בוגי ב-10,000₪). ציינת בעצמך שהורדנו את הפדאל מהלוח ושמנו אותך בחדר פרטי על מנת שתוכל לבדוק אותו בשקט וללא הגבלת זמן. לאור השירות הזה צר לי לראות שבכל זאת החלטת להדגיש את החולשה הזמנית הזו אל מול היחס החם והמקיף שקיבלת אצלנו בפעמים הקודמות.
מנסיון איתך בעניין ה-RING THING אנחנו מבינים שלוקח לך זמן להגיע להחלטות, ובאמת שזה בסדר גמור, גם אני ככה. לכן, כשאני בא לרכוש מוצר אני משאיר לעצמי מספיק זמן בכדי להחליט מבלי להיות בלחץ.

לגבי העניין של שימוש במחשב: למדנו מזה וכל לקוח שיחפוץ בכך יקבל לשימושו מחשב נייד מהעסק להשוואת מחירים, תכנון פדאלבורדים, קריאת ביקרות, עדכון סטטוס בפייסבוק או כל מטרה אחרת.

לגבי הכבלים לפדאלים של NOSEPEDAL: היצרן עשה טעות שהוא לא מספק כבלים יחד עם הפדאלים והאחריות נפלה עלינו. טרם מצאנו פתרון שלא יגרום לנו להעלות את המחירים של הפדאלים. אני מסנה לשנכע את NOSEPEDAL שהחל מהמשלוח הקרוב יספקו כל פדאל עם כבל תואם. כבר מכרנו עשרות פדאלים של NOSEPEDAL ועד עכשיו כל הלקוחות הצליחו להתארגן על כבלים.

לסיכום, אין ספק שהיה פה כשל כי התוצאה היא שיש לקוח לא מרוצה. זה מאוד נדיר אצלנו אבל זה קורה, ומבאס אותי שדווקא מקרים בודדים מסוג זה מובלטים יותר מחוויות חיוביות. אתה מוזמן לבוא כשאהיה בחנות ולקבל שירות אדיב כפי שקיבלת בעבר.

אני בנאדם פרקציוניסט ואני יודע טוב טוב מהי המשמעות של שירות. לקחנו את דבריך במלוא הרצינות ונמשיך לייצג את המותגים שלנו בכבוד. צפו להפתעות בעתיד הקרוב.

בכבוד רב,
תום
ווילד גיטרס

The Walrus

New member
תודה על התגובה

דבר ראשון נחמד לשמוע שזוכרים אותי, ותדע שאני מבסוט עד הגג מהring thing. כמו שנאמר פה לא כל בעל עסק יבוא לכתוב תגובה כזאת, אני באמת מעריך את זה.

כמה דברים שאני רוצה להדגיש:
בקשר להגעה לקראת סגירת החנות - פעמים רבות אני מגיע ישירות מהבסיס כי אחרת אני לא פשוט לא אספיק. עקב עומס רב ומשמרות לילה גם בחלק מימי השבוע אני ישן בבסיס ולא יוצא לי להגיע הביתה בכלל (נגיד מחר וברביעי אני עובד ברצף, ויגיע הביתה בחמישי אחר הצהריים). בגלל זה גם הפריע לי שיגאל שלח אותי הביתה במקום לבדוק שם, כי לך תדע מתי אוכל להגיע שוב לחנות, כל גיחה כזאת זה על חשבון זמן פנוי שלי וקיוויתי לסגור את זה כבר אז. בכל מקרה אם אני מגיע מאוחר זה לא מבחירה, אני גם לא אוהב לחץ של זמן.

אני מסכים שהיחס עם הring thing והחדר הנפרד היה נהדר. לקח לי זמן כי לחייל 800 שקל זה מלאא כסף, היה ברור לי שהאפקט מוצא חן בעיניי אבל היו לי ספקות בקשר לשימושיות שלו. בעיניי יש הבדל מהותי בין התלבטות כזו לבין עניין הפדאל בורד, שהחלטתי מראש לקנות, שהנחיצות שלו ברורה, וכל מה שהיה חסר לי זה הגודל המתאים. זה לא ש"לא עשיתי שיעורי בית", פשוט מתמונות קשה להתרשם ורציתי לראות את המוצר במציאות ולהתרשם מהגודל שלו כדי לבחור.

בעניין הNOSE, המונח שסיפקתם לי ("כבל סטריאו") יכול להתייחס להרבה דברי, אני לא יודע איפה מוצאים כזה ואיזה סוג זה בדיוק צריך להיות. שוב, אין לי יותר מדי זמן פנוי בבית שאני אתרוצץ בחנויות אלקטרוניקה בשביל כבל, ואין לי יותר מדי כסף כדי שאקנה כבל ואז אגלה שהוא לא עובד. אני מבין שזאת טעות של היצרן ולא מאשים אתכם, אבל עדיין זו הסיבה שכרגע אני לא קונה את המוצר.

מקווה שלא תכעסו עליי על ההודעה הזאת פעם הבאה כשאהיה בחנות, זה הגיע ממקום טוב, וסך הכל מבחינתי החיובי עולה על השלילי כרגע ובהחלט אחזור אליכם.

שוב, תודה על התגובה היפה

רונן ס

New member
אני במקומם הייתי כועס עליך

הייתה לך שם חווית רכישה נפלאה ואחרי חוויה פחות מוצלחת (רחוקה מאוד מלהיות טראומטית) פתחת שרשור מתלכלך.
אם זו הייתה החוויה היחידה הייתי מבין והודעות של מעל עשר שנים מעידות שאני לגמרי בצד של הלקוח ומי שלא נותן שירות טוב צריך לקבל בראש.
את השרשור של קפיצי למשל הבנתי לגמרי (הגיע להם לדעתי).
אולי גיל 20 זה בכל זאת קצת ילד?

MetalicBluz

New member
לא מסכים..

הוא כתב בדיוק מה הוא חושב. לטובה, ומה לעשות, גם מה שבחינתו, היה.. לרעה.
הוא כתב שאת הפדאל ring thing ניתקו לו במיוחד והיה שם יחס נהדר.
מה שהוא לא הבין זה למה הוא צריך, בפרט שאין לו יותר מידי זמן פנוי, להגיע במיוחד לחנות שמוכרת בורדים של פאדלטריין, ושלא תהיה לו שום אפשרות לראות את הבורדים בעיניים.
זה שלא איפשרו לו להשתמש שם במחשב - לגיטימי לחלוטין. זכותם.
הוא רק לא הבין למה הוא לא יכול לראות במו עיניו את הבורדים ולבדוק אותם.
לא חושב שהוא היה צריך יותר מכמה דקות בשביל להחליט איזה בורד הכי מתאים לו.
אם חנות מוכרת מוצר הכי בסיסי שיהיה בתצוגה כדי שיהיה אפשרות לבדוק אותו.
לא היה שם שום דבר מתלכלך, להיפך, מראות עיני הדברים נכתבו בטוב טעם.

ומניסיון, ובתור אחד שחווה את קבלת השירות כלקוח אצלהם אני יכול רק להגיד, הלואי שיהיו עוד חנויות כאלה בישראל! גם המחירים מעולים.

גיל 20 זה ממש לא ילד. ואני מכיר כמה גיטריסטים בני 17-18 שיכולים לעשות בית ספר גם לוותיקים והמנוסים, גם אם הם גולשים כל היום ב- TGP

pril

New member
תגובה טובה

קשה להגיב לקהל עוין (גם אם לפעמים העוינות מוצדקת :)).

אני דווקא רואה בתגובה הזאת התנשאות

סליחה שאני לא שר עם מקהלת המהללים את wild guitars בעקבות הכתרתם לרעש געש החדשים, אבל תגובה כמו "אנו מבינים שלוקח לך זמן לקבל החלטות", ו"בכל זאת זה לא מסה בוגי", היא חצופה, לא עניינית ומנסה להכניס מתחת לחגורה, ללקוח שבא עם תלונה עניינית. גם החלק של ההודעה של כאילו לקיחת אחריות באה רק כדי ללקק לחברי הפורום, ולא באמת מתוך לקיחת אחריות עניינית. אל תשכחו שהתלונה המקורית באה על לא אחר מאשר הבעלים של החנות, ומי שכותב פה הוא בעיקר בתפקיד של יחצ"ן.

Katarzis

New member
אני דווקא רואה בהודעה הזו הטרדה מינית

תגובה כמו "שמנו אותך בחדר פרטי" "היחס החם והמקיף"
wtf?!

ראבאק!!! די כבר!

avirambar

New member
כל הכבוד על לקיחת האחריות של החנות.

לא מכיר את החנות (בשנים האחרונות משתדל מאוד לקנות הכל דרך איביי או בחו"ל).

כל עסק צריך לשמוח כאשר הוא זוכה לקבל משוב כנה של חווית לקוח גם כשמדובר בלקוח מרוצה ובעיקר כאשר מדובר בלקוח עם חוויה שלילית.
כך העסק מקבל הזדמנות ללמוד ולתחקר איך לשמר את הדברים הטובים ולטפל בבעיות ובתקלות.

אני סבור שלגבי שעות הפעילות של העסק, לגיטימי לסגור את העסק בשעה הנקובה שהוגדרה כשעת הסגירה של העסק, נכון שצריך להפעיל שיקול דעת-ולידע לקוח שנכנס 5 דק' לפני הסגירה כי החנות עומדת להיסגר, גם לעובדי החנות מגיע לסיים יום עבודה בשעה היעודה כי גם להם יש חיים מעבר.
מי שמעוניין לקבל שירות יסודי, ראוי שיגיע בשעות הפעילות. לא רלוונטי לנושא אם אתה חייל, מוסכניק או אסטרונאוט.

לגבי נושא השירות-אין ספק כי במרבית העסקים בישראל ובכל הענפים ניתן שירות גרוע ללקוח שנובע בעיקר מחוסר מקצועיות וחוסר ידע בנושא.

לעסקים אני אומר:זכרו-השירות הוא מנוע הצמיחה החזק ביותר שלכם.

MerlinTheWizard

New member
כל הכבוד על לקיחת האחריות אבל הערה קטנה

קודם כל אני אציין שלעולם לא ביקרתי בחנות שלכם והסקרנות הורגת אותי לעשות את זה אבל בלי רכב זה בעיה .
דבר שני :הפסקה השניה שלך קצת שנויה במחלוקת, משתמעת התנשאות קלה בהעלת הנושא ההתלבטות על הפדאל . היום במצב הכלכלי במיוחד לחיילים\סטודנטים \תיכוניסטים אין את הכסף לרכוש איזה פדאל שירצו או לראות משהו מיוחד לשלוף כרטיס אשראי ולחזור עם הפדאל הבייתה.אז כשאתה מוציא סכום שאומנם הוא לא המון (בין 500 ל1000 בממוצע ) זה קשה.אני מניח שזה לא בא מתוך התנשאות אבל לפעמים גם אני פעם הסתכלתי על דברים בסגנון ואמרתי " נו יאללה כולה x שקלים " אז תנסה לחשוב על איך אתה היית בתור תיכוניסט או חייל .
דבר שלישי ואחרון : הפתרון לבעייה טמון לדעתי (וזה לא רק בחנות שלכם אגב ) בזה שרואה החשבון אינו מטפל בלקוחות נקודה ! בין אם זה לקחת כסף או להוציא קבלה ,מי שאין לו שום ידע במוזיקה \ציוד וכו' פשוט לא אמור להיות שם . אולי זה נשמע קיצוני אבל לדעתי המוכר יכול גם לקחת כסף מהלקוח לא יקרה כלום . הרואה חשבון שיעבוד מאחורי הקלעים . לגבי המחשב נייד ללקוחות זה רעיון נחמד הייתי דווקא לא עושה את עם לפטופ אלא מחשב רגיל שאי אפשר להרוס אותו בקלות .

אלה הם ה 2 סנט שלי שיהיה מלא בהצלחה אנחנו אוהבים את מה שאתם עושים ולכן התגובות הרבות פה אני מקווה שתקחו הכל כביקורת בונה ותעבדו על הדברים :)

יאסון1234

New member
הרוח הרווחת מהתגובות פה

היא שזהו מקרה מאוד נקודתי ובסך הכל היחס שמקבלים הלקוחות בחנות הוא חיובי ביותר. אני חושב שבכל זאת בני אדם מנהלים את החנות וחוץ מזה שמותר להם לטעות (ולנו הלקוחות להעביר ביקורת על כך) הם יכולים להתאכזב מעט שכשלקוח שהשקיעו בו כל כך הרבה אנרגיה כדי לרצות אותו מעדיף לציין אותם באור שלילי יחסית. כדאי לנו גם לציין יותר מקרים חיוביים, כחברה, במיוחד אם החוויות הם כל כך חיוביות (כמו שכמה מחברי הפורום ציינו פה).
אז לדעתי אפשר לסכם בזה שרצוי מאוד לפרגן יותר לחנויות שנותנות לנו שירות טוב ולא לקפוץ כל פעם שקיבלנו שירות פושר או רע. רק לזכור שלפרגן זה לא רעיון רע ולנסות לעשות את זה יותר כשזה מתאים.

למעלה